ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ; ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 24ΧΡΟΝΗ – ΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΝΕ ΜΟΝΗ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΞΕΨΥΧΟΥΣΑΝ

Κοινοποίηση:
eirini-768x430

Τέλος δεν έχουν οι αποκαλύψεις για τους θανάτους βρεφών στην Αμαλιάδα, στα χέρια της 24χρονης Ειρήνης. Μέχρι τώρα οι αρχές ερευνούν τους θανάτους πέντε παιδιών, όμως, μια ακόμα καταγγελία ήρθε στην επιφάνεια.

Μία παλιά φίλη της 24χρονης αναφέρθηκε σε κοινή τους γνωστή που παραλίγο να αφήσει την τελευταία του πνοή το βρέφος της, όταν εκείνο βρέθηκε με τη νεαρή Ειρήνη για λίγα λεπτά.

Συγκεκριμένα η μητέρα πήγε για λίγα λεπτά στην κουζίνα, αφήνοντας το μωρό με την 24χρονη και ξαφνικά άκουσε την Ειρήνη να φωνάζει πως κάτι έπαθε το παιδί, το οποίο είχε χάσει τις αισθήσεις του. Οι γιατροί στο νοσοκομείο είπαν στη μητέρα πως το παιδί της είχε πάθει συγκοπή, τονίζοντας πως αν ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο θα κληθεί η πρόνοια και θα χάσει την επιμέλειά του.

«Αυτό το περιστατικό ήταν νωρίτερα από τον θάνατο του μωρού της Κατερίνας. Τότε δεν πήγε στο μυαλό της φίλης μας ότι η Ειρήνη έκανε κάτι κακό στο παιδί. Μετά από αυτό το περιστατικό μάλιστα εκείνη έφυγε από το σπίτι και δεν την είδε για αρκετό καιρό», υποστήριξε η γυναίκα.

Η γυναίκα, μάλιστα, αποκάλυψε ένα ακόμα περίεργο συμβάν.

Όπως πρόσθεσε η γυναίκα, «βγήκε για λίγα λεπτά να πάρει τσιγάρα στο περίπτερο και άφησε το μωρό με την Ειρήνη. Ξέχασε όμως το κινητό της και γύρισε πίσω. Τότε είδε την Ειρήνη πάνω από το παιδί της, το οποίο ήταν κατακόκκινο και έβηχε. Της είπε “τι κάνεις εκεί πάνω στο παιδί μου” κι εκείνη έφυγε τρέχοντας».

«Ήμασταν τότε μια παρέα μητέρες που φιλοξενούσαμε κατά καιρούς την Ειρήνη και όλα τα παιδιά κάτι έπαθαν παρουσία της Ειρήνης. Τότε δεν τα είχαμε συνδυάσει γιατί ήταν μεμονωμένα περιστατικά που συνέβαιναν σε μεγάλη χρονική απόσταση το ένα από το άλλο, όμως όλες αυτές οι συμπτώσεις είναι πολύ ύποπτες», κατέληξε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. ΕΣΥ ΠΕΛΑΣΓΕ ΚΑΝΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ , ΓΙΑΤΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ -ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗΣ- ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΛΟΑΤΚΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΕΙΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΜΠΕΤΟΣΤΟΚΟΙ ΤΗΣ Ν.ΔΟΥΛΑΣ.

  2. Ότι χειρότερο είναι μια κακια λεσβία.Γουσταρε τις μάνες, την μια του αγοριού την έχει γκόμενα.Δεν ήθελε να αγαπάει κάτι άλλο πάνω από αυτήν η γκόμενα της, ζήλευε τα μωρα. Απορώ πόσο ηλίθιες μπορεί να είναι αυτές οι μάνες που έχουν μπροστά τους μια υποκριτρια σχιζοφρενή δολοφόνο και δεν το βλέπουν. Περιμένουν αποδείξεις λένε.Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια μάνα ηλίθια;Η κουκουβάγια θα απαντήσει.Στειρωθειτε επιτέλους κρίμα είναι τα μωρά να υποφέρουν.

  3. Από όσο διάβασα κ αλλου,
    αν καπνιζν πάνω από τα μωράκια η κανα χασισ μπορεί ν αρρωστησαν οι πνεύμονες των μωρών…..Θεός φυλάξει…….στειρωσηηηηηηηη

    1. Κυριολεκτικά όμως.
      αν καπνιζν πάνω από τα μωράκια δν παθεν τιποτισ γιατι ο κπνος πάει πανω.
      αν διαβαζεις κ αλλου μλκιεσ αρρωσταινει το μυαλό, πθαιν μλακνση.

  4. Αυτη Λεσβια ειναι πως ειναι ετσι ; Μηπως γι αυτο τα σκοτωνει ; Οι Λεσβιες δεν κανουν παιδια τα μισουν λογω αντρικου σπερματος . .

  5. ΦΩΚΥΛΙΔΗΣ Ο ΜΙΛΗΣΙΟΣ : ΜΗΔ ΕΝΙ ΔΙΚΗΝ ΔΙΚΑΣΗΣ ΠΡΙΝ ΑΜΦΙ Ν ΜΥΘΟΣ ΑΚΟΥΣΗΣ : Ο ΘΕΟΣ Ν Α ΦΥΛΑΕΙ ΑΜΗΝ+++

  6. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ …….ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ ΕΙΝΑΙ …….Η ΤΥΠΙΣΣΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΚΟ…ΤΟΣΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΜΑΖΙ??? ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΩΣ ΜΙΛΑΕΙ??? ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΡΟΥΛΙΤΣΑ!!!!! ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΤΣΙ ΕΨΑΧΝΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ , ΒΕΒΑΙΑ Η ΡΟΥΛΙΤΣΑ ΨΙΛΟΚΡΥΒΟΤΑΝ ,,,,ΑΥΤΗ ΕΔΩ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ …ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ,…….ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΚΑΡΦΩΘΕΙ …ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ….

    1. Η Ρουλα περιπου την ιδια περιοδο δραστηριοποιηθηκε με την Ειρηνη. Ζουσαν αμφοτερες Αχαια και Κατω Αχαια οι οικογενειες, οι μανες και των δυο αμφιλεγομενες, η μια συζουσε με το νονο της και η αλλη ειχε συντροφο το κουμπαρο της κορης. Στα τριγωνα- τετραγωνα παντα υπηρχε και ενα ατομο ΛΟΑΤΚΙ,λχ η αδερφη της Ρουλας και η Ειρήνη ή η φιλη της. Καταγγελιες για ολες τις πατρικες τους οικογενειες ειχαν γινει στο Χαμογελο. Ιατροδικαστες εδιναν αστοχες ή γενικες ή απροσδιοριστες ή ατυπες γνωματευσεις, οι γιατροι σφυριζαν ως ενα σημειο αδιαφορα και αφου ανακευτευοταν οι δημοσιογραφοι ανοιγε η ερευνα και αυτη σε ρυθμο χελωνας. Ψαχνανε λεει το ενα παιδι στο νεκροτομειο 3 μερες, καποια ή ολα (;)τα οργανα ειναι ακομη στη φορμολη, επιληψιες, ανακοπες, Καραμανδανειο, απαθεια, συνεντευξεις απανωτες και γενικα ολο το μοτιβο ιδιο, στο ιδιο μερος, την ιδια περιοδο, στο ιδιο νοσοκομειο, με τα ιδια συμπτωματα, ισως με κοινους γιατρους και ιατροδικαστες και ενα περιγυρο που μεχρι αποδειξεως του εναντιου τις υπερασπιζεται αφυσικα. Μηπως η Ρουλα αντεγραψε την Ειρηνη, η Ειρήνη εχει ξεκινήσει το 2014; Τις εφερε σε επαφη καποιος; Καποιος απο τη ΛΟΑΤΚΙ κοινοτητα μετεφερε πληροφορίες;

      Αλλα, απο την αλλη, ειναι τοσο αναπηρο το κρατος που σε 5+3=8 τουλαχιστον παιδια δεν ειδε το φονο; Μηπως υπαρχει και κατι αλλο;;;;;

      Μηπως ξερει κατι ο ΑΛΕΞΗΣ για τη Πάτρα;;;;;

      Τι ηθελε να πει σημερα γνωστος αποστρατος να μετρησουν ποσα ειναι τα παρομοια συμβαντα στα νοσοκομεια της περιοχης;

Leave a Response