ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΘΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ – ΜΕ ΤΑ “ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ” ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ – ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

Κοινοποίηση:
police2

Nαρκομανής επιχείρησε να σφάξει αστυνομικό στο Κολωνάκι και μάλιστα μέρα μεσημέρι!

Το συμβάν σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν η Δημοτική Αστυνομία ξεκίνησε επιχείρηση σε παρκάκι επί των οδών Μερλιέ και Πρασσά, έπειτα από καταγγελίες κατοίκων, ότι εκεί συγκεντρώνονται ναρκομανείς.

Ωστόσο ο ένας από αυτούς παρουσιάστηκε ιδιαίτερα επιθετικός, αρνούμενος να αποχωρήσει από το πάρκο, και έτσι η Δημοτική Αστυνομία ζήτησε τη συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Ομάδας Ασφαλείας της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της ΓΑΔΑ, και όταν τον πλησίασαν και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει, ο αλλοδαπός έβαλε ένα μαχαίρι μέσα στη γροθιά του και πλησίασε τον αστυνομικό.

Ο συνάδελφός του αμέσως αντιλήφθηκε τι έγινε και φώναξε «μαχαίρι», για να τον προειδοποιήσει.

Εκείνη τη στιγμή ο αλλοδαπός έκανε μια αιφνίδια κίνηση να τον μαχαιρώσει στην κοιλιά, ο αστυνομικός όμως ευτυχώς σώθηκε με το ένα βήμα πίσω που έκανε, αποφεύγοντας τη λεπίδα για ελάχιστα εκατοστά.

Τότε, ο ναρκομανής έστρεψε το μαχαίρι προς τον εαυτόν του, απειλώντας ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του, εάν δεν αποχωρήσουν οι αστυνομικοί.

Στο πάρκο κατέφθασαν ενισχύσεις και περικυκλώθηκε ο χώρος, και τότε ξεκίνησαν άτυπες διαπραγματεύσεις μεταξύ του επικεφαλής της ομάδας των εξορμήσεων και του αλλοδαπού, ο οποίος χαρακτηριστικά έλεγε ότι δεν θέλει να ξαναπάει στη φυλακή -προφανώς είχε εγκλειστεί στο παρελθόν.

Τελικώς, έπειτα από σχεδόν μια ώρα, ο άνδρας πείστηκε να πετάξει το μαχαίρι και συνελήφθη, ενώ οδηγήθηκε στο Α.Τ. Εξαρχείων, όπου σχηματίστηκε δικογραφία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

33 Σχόλια

  1. Μπάτσοι και λάθρο τα ίδια είναι. Οι μπάτσοι είναι σκυλιά του συστήματος (εν προκειμένω του βρωμοκούλη) που με την πρώτη εντολή σε καθαρίζουν για το κέφι τους. Οι λάθρο είναι παράσιτα μουσλιμοσκούπιδα που έρχονται εδώ για να πλουτίζουν οι Μ.Κ.Ο. και οι ελληναράδες με χρέπια κληρονομικά ακίνητα.

  2. Μια ,δυο, τρεις και στο τελος ο λαος αν παρει οπλα στο χερι ποιος θα φταιει ;;; Τι θα κανει ;;; Να τους πει λαθροπιθηκες ελατε σφαξτε με ;;;; Για ολα αυτα που γινονται ποιος φταιει ; Αφου αυτοι που φταινε τα εχουν αφησει στον αερα ο λαος τι πρεπει να κανει ;

  3. στους Έλληνες ρίχνουν άγριο ξύλο, δέρνουν παιδιά, μαμάδες και γιαγιάδες, με μαύρους λάθρο και πρεζόνια δεν τους παίρνει, πέφτει το ξύλο και το μαχαίρι σύννεφο….

  4. “”” …..ΜΕ ΤΑ “ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ” ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…..”” το ερωτημα ειναι γιατι η κυβερνηση ακομη μαζευει σκουπιδια, αφου η χωρα εχει τα δικα της…..τα οριτζιναλ;;;; Και καλα κανει η κυβερνηση κ μαζευει σκουπιδια, διοτι οποιος δεν αγαπαει την χωρα του την αφήνει να κυβερνάται απο σκουπιδοτενεκέδες…..με τα αποτελεσματα του χτες, του σημερα…..κ του αυριο…..

    1. Τί σκουπίδια κυρία μου. Διαμάντια να λες αφού οι Γερμανοί επιδοτούν τον κάθε λαθρο που θα στέλον με 15 χιλιάρικα. Για πολλαπλασίασε τα με αυτούς που θα μας κουβαλήσει? Ο Μητσοτάκης και την μάνα του πουλάει για τα λεφτά.

  5. Εκει εχουν φθασει τα πραγματα , να προσπαθει καποιος να μαχαιρωσει αστυνομικο και αυτος να μην τραβα το οπλο του για να αμυνθει γιατι θα βρει τον μπελα του!!! Μαζεψαν ολα τα σκουπιδια μεσα στην χωρα της Ασιας και της Αφρικης και των Βαλκανιων κλπ και εχουν δεμενα τα χερια των αστυνομικων , για τετοια καταντια μιλαμε!! Η ΝΔ ειναι πλεον οι γαλαζιοι συριζαιοι!!

  6. Τι να σου κάνει μια ευνουχισμενη αστυνομία. Πραγματικά τώρα δεν έχει λόγω ύπαρξης αφού οι πάντες απαλλάσσονται. Παίζουν την ζωή τους κορώνα γράμματα για το τίποτα .

    1. Δεν τους είδα και τόσο ευνουχισμένους όταν σαπιζαν στο ξύλο τους διαδηλωτές κατά της προδοσίας των Πρεσπων ούτε όταν βαραγαν στο ψαχνό τους διαδηλωτές κατά της woke ατζέντας.

  7. οι επενδυτες του μητσοτακη εχουν ασυλια … δεν απελασονται … απλα τους χαρτζηλικωνει για να μην φυγουν … εχουμε υπογενητικοτητα !!! 41% μπραβο μας

  8. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος, το λόγο ύπαρξης αυτού του ανθρώπου; Τί προσφέρει στη κοινωνία; Πρόκειται ποτέ να ενσωματωθεί και να συμμορφωθεί, έτσι ώστε να είναι ένας χρήσιμος πολίτης; ΤΕΖΑ!!!!

    1. ενσωματωση σημαινει να υιοθετησει τον ελληνικο τροπο ζωης, να μην ειναι παραβατικος, να κανει οικογενεια με ντοπιο πληθυσμο και φυσικα να εργαζεται. τα δυο τελευταια δε νομιζω να τα θελει κανεις φτωχος και μεσος ελληνας ποσο μαλλον τη στιγμη που η ανεργια ειναι πολυ μεγαλη και η αυθαιρεσια της εργοδοσιας τεραστια

  9. Για γέλια και για κλάματα.
    ΚΑΙ αλλοδαπός ΚΑΙ πρεζονι.
    Μιλάμε για φουλ επενδυτή.
    Ε, ρε ανάπτυξη..μ

  10. Οι αστυνομικοι φταινε που δεν τον σφαξανε για παραδειγματισμο στους ομοιους του!

  11. Είμαι πολύ ευτυχής που έφυγα από αυτό το καταραμένο κράτος Είμαι σε κράτος που έχει νόμους και παρέχει ασφάλεια και αξιοπρέπεια στους πολίτες Έλληνες φύγετε πριν είναι αργά

  12. Αύριο θα ναι ελεύθερος,μην μας πούνε και ρατσιστές.Αν ο αστυνομικός,τον πυροβολούσε,αυτόν θα κλείνανε φυλακή

  13. θα έρθει η χώρα που θα γεμίςουν κομμένα κεφαλια οι πλατείες από μουσλιμια…η καιρός πλησιάζει

    1. Φίλε μου, η Τριπολιτσά θα είναι νηπιαγωγείο μπροστά σε αυτό που έρχεται.

      Όποιον γνωρίζω λέει τα ίδια. Άτομα που μέχρι και πέρυσι με κοιτούσαν σαν παρανοϊκό και ασχολούνταν οτιδήποτε άλλο εκτός από τα περί πολιτικής και Ελλάδας, βλέπουν ότι το καθεστώς τους θέλει νεκρούς αυτούς και τα παιδιά τους και είναι όλοι έτοιμοι για το μπαμ.

  14. … “όπου σχηματίστηκε δικογραφία και αφέθηκε ελεύθερος’…………

    1. Αν βρίσω αστυνομικό πάω μέσα. Αυτός προσπάθησε να τον σκοτώσει και είναι έξω. Τα λέει όλα.

  15. Πόσο στεναχωριέμαι που κατάντησε έτσι η χώρα μου!!!!!
    Βέβαια την ευθύνη την έχουν αποκλειστικά οι πολίτες που ζουν και βλέπουν τι συμβαίνει γύρω τους και οι περισσότεροι είναι αδιάφοροι, εκτός αν αγγίξει τον εαυτό τους.

  16. Άμεση απέλαση σε αυτά τα λαθροπιθήκια να ξεβρωμίσει η χώρα και πριν βγούν στους δρόμους με τις χατζάρες να θερίζουν κεφάλια απίστων.

  17. Θα έπρεπε να το πυροβολήσουν….Έχασε η αστυνομία το νόημα..Κάθε πολίτης που απειλείται πρέπει να αντιδρά.Ποσο ακόμη ένας αστυνομικός…

Leave a Response