ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΕΣ; ΒΡΗΚΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΙ ΑΚΡΙΔΕΣ: ΣΤΑ 2,30 ΕΥΡΩ Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ – ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ «ΦΩΤΙΑ» ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ – ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

    Κοινοποίηση:
    ΒΕΝΖΙΝΗ

    Ξεφεύγει η κατάσταση με την ακρίβεια στα καύσιμα, με την αμόλυβδη βενζίνη – την απλή όχι την ενισχυμένη – να πωλείται πλέον σε πρατήρια του κέντρου της Αθήνας ακόμη και στην τιμή των 2,3 ευρώ το λίτρο.

    «Προβλέπω δύσκολο χειμώνα» τόνισε στον ΣΚΑΪ η πρόεδρος των βενζινοπωλών της Αττικής Μαρία Ζάγκα, η οποία προειδοποίησε και για το πετρέλαιο θέρμανσης, η διάθεση του οποίου ξεκινά στα μέσα Οκτωβρίου. «Κάτω από 1,50 ευρώ με τίποτα. Αποκλείεται» είπε χαρακτηριστικά για την τιμή που θα έχει το πετρέλαιο θέρμανσης.

    «Θα έχουμε το επίδομα θέρμανσης αλλά δεν θα φτάσει» συνέχισε η Μαρία Ζάγκα, η οποία τόνισε ότι πρέπει να δοθεί επιδότηση στην αντλία, όπως και πέρυσι.

    Η πρόεδρος των βενζινοπωλών Αττικής άφησε για άλλη μια φορά αιχμές για την άρνηση της κυβέρνησης να μειώσει τον ΕΦΚ στα καύσιμα. «Εμείς έχουμε στην πλάτη μας μέχρι τέλος του έτους το πλαφόν. Τι σημαίνει αυτό; 3 ευρώ να φτάσει αύριο η αμόλυβδη, εμείς το ίδιο ποσοστό κέρδος έχουμε. Ο φόρος ανεβαίνει» είπε με νόημα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Μια χώρα μπουρδελο. Ο Κουλης δίνει επιδομα 534€ το μήνα σε εργαζόμενους των οποίων ο χώρος εργασίας έχει πληγεί κυρίως μεγάλες βιομηχανίες και εργοστασια της Λάρισας. Αντιθέτως, θα μοιράσει στους φίλους του, τους βιομηχάνους εκατομμύρια ευρώ για να φτιάξουν τα “σαπακια” τους . Ζει ο μέσος Έλληνας με 500 το μήνα; οι εργοστασιαρχες ζουν με 5 κατοστάρικα το μηνα; ρωτώ

    2. Ως γνωστόν το πετρέλαιο εισάγεται από τη Θεσσαλία, οπότε πρέπει να αυξηθεί γιατί καταστράφηκαν οι παραγωγοί….

    3. Ρουφήξτε με χάρτινο καλαμάκι ζώα ψηφοφόροι της Νδούλας

    4. Οπως παντα..βρηκανε ευκαιρια!! θα αυξησουνε και της τιμες στης λαικες θα βρουνε να πουνε οτι
      φταινε η πλημμυρες..ενω τα περισσοτερα τα εισαγουμε.

    5. Δεν είναι ακριβή η βενζίνη από την στιγμή που σχεδόν όλοι βολτάρουν κάθε μέρα για την πλάκα τους, ακόμα και μέχρι το περίπτερο της γειτονιάς τους.

    6. “επιδότηση στην αντλία…”λες και είμαστε όλοι 3χρονα!

    7. Κυρια Ζαγκα μην το παιρνετε και επι πονου σαν υποψηφια της Νεας Μητσοτακοκρατιας! Καταστραφηκε και το ξυλολιο στα Τεμπη εχουμε προβλημα πραγματικα!

    Comments are closed.