ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ; ΠΩΣ ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑ Η 24ΧΡΟΝΗ ΚΟΠΕΛΑ; ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ “ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΟΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ”; ΜΥΣΤΗΡΙΟ…

    Κοινοποίηση:
    24hroni

    «Καλύτερα να πέθαινα εγώ, όχι η Ειρήνη μου, η βασίλισσα μου, η ίδια μου η ζωή, δεν μπορώ να το αντέξω αυτό, ότι η αγάπη μου έφυγε από τη ζωή». Νέες πονεμένες δηλώσεις έκανε ο αρραβωνιαστικός της 24χρονης κοπέλας που “κεραυνοβολήθηκε” στην μπανιέρα του σπιτιού της.

    «Έφυγε ένα κομμάτι από τη ζωή μου, έφυγε ο άγγελος μου, έφυγε η πριγκίπισσα μου, έφυγε η γυναίκα της ζωής μου. Χρειάστηκαν μόλις λίγα δευτερόλεπτα για να γίνει το κακό την ώρα που έκανε μπάνιο έπαθε ηλεκτροπληξία, αυτό έδειξε άλλωστε και η νεκροψία. Μακάρι να ήταν εδώ η Ειρήνη μου, και να μη ζούσα εγώ, αλήθεια το λέω αυτό. Για μένα δεν υπάρχει κάτι πια, μόνο θλίψη και πόνος που έχασα τον άνθρωπο μου, το κορίτσι μου, την αγκαλιά μου.

    Η Ειρήνη ήταν η ίδια μου η ζωή. Σήμερα στα γενέθλιά της της έφερα λουλούδια όπως έκανα πάντοτε, της άρεσαν τα λουλούδια. Βλέπετε την τούρτα των γενεθλίων της, από προχθές την είχα παραγγείλει για να της κάνω έκπληξη με μια γατούλα στο κέντρο αφού και οι δύο μας αγαπούσαμε τα γατάκια και ταΐζαμε ακόμη και τα αδέσποτα της γειτονιάς μας. Μικρό και απλό το σπίτι μας αλλά είχε όλα αυτά τα χρόνια αγάπη μόνο αγάπη. Στο τελευταίο αντίο ετοίμασα το νυφικό που δεν πρόλαβε να φορέσει στην εκκλησία ως νύφη στο πλευρό μου και αντί για κόλλυβα θα μοιράσω μπομπονιέρες. Αντίο ψυχή μου, αντίο καρδιά μου», λέει ο Χρήστος στο GRTimes.

    Μυστήριο πάντως παραμένει ο τρόπος που πέθανε η 24χρονη, αφού μπορεί η επίσημη ανακοίνωση του ιατροδικαστή να μιλά για ηλεκτροπληξία, αλλά πώς συνέβη αυτό παραμένει άγνωστο.

    Μην ξεχνάμε ότι ο πατέρας της κοπέλας από την πρώτη στιγμή δηλώνει πως “μιλάγαμε στο τηλέφωνο και μου έλεγε οτι μένουν στην Κέρκυρα. Τώρα μού τη φέρνουν νεκρή”! Γιατί ο πατέρας της Ειρήνης δεν ήξερε πού μένει η κόρη του; Ποιός δεν ήθελε να το μάθει; Πολύ περίεργη ιστορία…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    Επίσημο: Από ηλεκτροπληξία ο θάνατος της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Θα σου πω εγώ πώς έγινε. Έκανε μπάνιο η κοπέλα κι αυτός σήκωσε το διακόπτη, ενω ήξερε ότι ο θερμοσίφωνας έχει διαρροή.
      Ο διακόπτης σηκώθηκε την ώρα που η κοπέλα έκανε μπάνιο. Τα υπόλοιπα είναι παραμύθια..

    2. Θα σου πω εγώ πώς έγινε. Έκανε μπάνιο η κοπέλα κι αυτός σήκωσε το διακόπτη, ενω ήξερε ότι ο θερμοσίφωνας έχει διαρροή.
      Ο διακόπτης σηκώθηκε την ώρα που η κοπέλα έκανε μπάνιο. Τα υπόλοιπα είναι παραμύθια.

    3. Oταν μπαίνουμε ως ενοικιαστές σε ένα σπίτι, το πρώτο πράγμα που κοιτάζουμε είναι ο ρελές διαρροής ρεύματος. Ετσι έκανα και εγώ και κάλεσα ηλεκτρολόγο και μου έβαλε ρελέ με δικά μου έξοδα.

    4. εσύ ησουν 24 χρόνων …αυτός 55 χρόνων ????
      να πώ οτι ηταν φραγκάτος …ε πάει καλά ,
      ενας ασχημος φτωχομπατίρης ανεργος ηταν …ΤΙ ΤΡΟΥ ΒΡΗΚΕΣ

    5. Εγώ σ’αυτόν, ούτε τον σκύλο μου να τον βγάλει βόλτα. Όχι να του έδινα την κόρη.

    6. Το ποστ αναφέρεται σε έναν άδικο θάνατο (με άσχημο τρόπο) ενός νέου ανθρώπου επειδή ο αλήτης που τσέπωνε το νοίκι δεν είχε ούτε ρελέ, ούτε σωστή εγκατάσταση (με ρεύμα δίπλα σε νερό) και ούτε τα βασικά μιας ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, οπως είχε νομική υποχρέωση ως ιδιοκτήτης. Έπρεπε ήδη να έχει παρουσιαστεί στο γραφείο του εισαγγελέα για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Κανένας θερμοσίφωνας δεν σε σκοτώνει ακόμα κι’ αν είναι ανοιχτός, αν δεν υπάρχει πρόβλημα εννοώ. Τα άλλα που γράφετε είναι απαράδεκτα/εμετικά, δεν σας πείραξε ούτε αυτή η άτυχη, ούτε αυτός.

    7. Γνωριζει καποιος/α να μας εξηγησει τι σημαινει ο χαλκας στη μυτη.Τωρα τελευται βλεπω καμποσες και εχουν αυτο το χαλκα.Εχουν τρυπησει τη μυτη τους και δεν πονεσαν?Απο περιεργεια

    8. Δεν ξέρω αν την έφαγε, αλλά αυτόν μόλις τον είδα λέω δεν είναι δυνατόν, τέτοια λούγκρα κοκκαλιάρα με τα διπλάσια χρόνια από αυτήν τι του βρήκε και τον ερωτεύτηκε! Δεν πάνε καλά οι νέες κοπέλες σήμερα και πάνε γυρεύοντας. Ότι βρίσκεις παίρνεις! Κρίμα καλό παράδεισο!

    9. Ο αρραβωνιαρης εμφανιζεται με ροζουλι κραγιονακι στις φωτο, για μου φαινεται;
      Μυστηρια φάτσα ο σερνικός…

    10. Καλά το ρελέ ούτε που δούλεψε ή δεν είχε και σε συνδιασμό με κάκιστη γείωση πάει. Απλό είναι.

    11. Λυπάμαι, δεν μου αρέσει η “εικόνα” που βγάζει ο σύντροφος της. Κάτι δεν μου κάθεται.

    12. Την “εφαγε” ο κωλογερος…. γιατι ηθελε να φυγει απο διπλα του… απλα….

      1. Ερώτηση: τι ήθελε η 24χρονη και συζούσε με τον συγκεκριμένο; Η ευθύνη βαρύνει την ίδια για τις επιλογές της… Τα υπόλοιπα όσα γράφετε και εσύ και οι υπόλοιποι να τα σχολιάσει η Νικολούλη!!!

    13. πολυ κλαψα πολυ μοιρολοι κ λογια ατελειωτου ερωτα εμενα κατι δε μ αρεσει.30 χρονια διαφορα,….χειριστικος που την ειχε απομονωμενη απ τους δικους της?γιατι την εκρυβε απ τους δικους της που σιγουρα θα ηταν αντιθετοι? ερωτησεις κανω.ισως βεβαια να της επεσε το μπιστολακι μεσα στη μπανιερα.ισως στη βιασυνη της να φυγει.συμβαινουν αυτα.

    14. Πολυ ένοχη κλάψα ο αρραβωνιάρης και με πολλές περιττές λεπτομέρειες.
      Σαν να θελει ντε και καλα να πεισει για κάτι το οποίο ειναι προφανές(?)

    15. Για λαμογιο τον κόβω, μισοριξια αντρος είναι αυτός, αυτή μια κούκλα.

    16. “Έφυγε ένα κομμάτι…. το κορίτσι μου, την αγκαλιά μου”.
      Προβληματική όλη η παράγραφος, κυρίως η φράση “αυτό έδειξε άλλωστε και η νεκροψία”.
      Ζητάει επιβεβαίωση για την ηλεκτροπληξία? Γιατί άραγε?
      Έφταιγε ο θερμοσίφωνας ή κάτι άλλο?

      1. Στο μπάνιο μέσα είπε όχι στην μπανιέρα. Μπορεί να είχε κανένα σίδερο για τα μαλλιά, σεσουάρ κλπ και να είχε κάπου νερό το χέρι της, δεν θέλει πολύ να γίνει το τσαφ με αυτά που έχουν ζωντανά σώματα σαν τις παλιές ηλεκτρικές σόμπες. Και όταν το έχεις αυτό το κεφάλι γειά σου. Γι αυτό λέει πολύ καλό στέγνωμα πριν την χρήση.

        1. Λέει ο αρραβωνιαστικός “την ώρα που έκανε μπάνιο”.
          Όχι ντουζ, για μπάνιο μιλάει. Θα δείξει.

        2. Δεν βλέπεις 1 εκατοστό πέρα από τα μάτια σου. Δεν παραξενεύομαι όμως, όλα τα σχόλια σου είναι αυτού του επιπέδου.

          1. Eνω εσυ επιπεδο ε?Μπαμπινιώτη και βάλε….Βρε ΟΥΣΤ

    Comments are closed.