“ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΒΡΩΜΙΑΡΑ;”, ΑΝΑΦΩΝΕΙ ΣΥΜΠΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ. “Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΤΟ ΗΡΩΪΚΟ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ”. ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    sekerinska

    Προκαλεί και αναμοχλεύει εθνικά πάθη ηρώων και γενναίων Ελλήνων που έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία και την ανεξαρτησία της πατρίδος και του Ελληνικού Έθνους, με ιταμούς χαρακτηρισμούς, η υπουργός Άμυνας και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ, Ραντμίλα Σεκερίνσκα, η οποία απαιτεί από τους Έλληνες να σταματήσουν να τραγουδούν στις παρελάσεις το «Μακεδονία ξακουστή», μήνυμα που προφανώς στέλνει και στα ανδείκελα της κυβέρνησης των Αθηνών, δοσίλογους και μειοδότες που κυβερνάνε τη χώρα, υποτίθεται.

    Σύμφωνα με το ρεπορταζ του τηλεοπτικού σταθμού STAR, η Σεκερίνσκα κληθείσα να σχολιάσει τα συνθήματα περί ελληνικότητας της Μακεδονίας, δήλωσε πως αυτά… δεν κινούνταν στο πνεύμα της φιλίας των δύο χωρών, και έκανε λόγο για δυνάμεις που αντιτίθενται στην περιφερειακή συμφιλίωση και οι οποίες θα συνεχίσουν να δοκιμάζουν τα Βαλκάνια.

    Αυτό δείχνει, είπε η υπουργός, ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι ο σωστός τρόπος για την επίλυση των προβλημάτων αυτών, προαναγγέλλοντας ότι οι Σκοπιανοί θα θέσουν το ζήτημα αυτό στη συνέχεια.

    Είναι σαφές ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι τόσο αφοσιωμένη στην ολοκλήρωση της συμφωνίας όσο κι εμείς, πρόσθεσε σύμφωνα με το πρακτορείο ΜΙΑ. «Ωστόσο, στην Ελλάδα, όπως και στη «Μακεδονία» η κυβέρνηση δεν είναι ο μόνος πολιτικός παράγοντας που θα καθορίσει τη συμφωνία» είπε. Και πρόσθεσε:«Το έχουμε δει στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια συγκεντρώσεων που διοργανώνονται από την αντιπολίτευση ή άλλες πολιτικές ομάδες, οι οποίες έδειξαν ότι μπορεί ακόμη και να είναι επιρρεπείς στη βία».

    Προφανώς κάνει πλάκα , αυτό το υποκείμενο. Δεν μπορέι ο Ελληνικός Λαός, να εκλάβει διαφορετικά τα λόγια της παρά μόνον ως πλάκα.

    Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ του STAR

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. Αυτην πρεπει να στείλουμε εκει που πρεπει η τους δικους μας προδοτες που της έδωσαν το δικαιωμα να εχει τρελές απαιτήσεις;;; Τα δικα μας παρταλια που άνοιξαν τα στόματα των βαρβάρων και απολίτιστων Αλβανών, Σκοπιανών, Τούρκων, Βουλγάρων κλπ για να εχουν διεκδηκισεις παράλογες και ανιστόρητες απαιτήσεις.

    2. ΘΑ της πω της μαντάμ κάτι που έλεγαν οι γριούλες: ” Άντε κόρη μου να πλήνεις την βράκα σου”

    3. παραγωγο της σαπιοκοιλιας του αρχιμασωνου σορο…. σε περιμενει το λιονταρι μου εδω …….ελα ..τωρα…μια χαψια ..και τελειωσες θα σκισει το βρωμερο μ.ν σου και θα το πεταξει στο ποταμι κι απο εκει στα σκυλοψαρα οι ωρες σου μετρημενες

    4. Ανεβάστε όλοι, στην σελίδα της, το: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ. Προσωπικά, το έκανα.

      h**ps://www.facebook.com/sekerinska/ ( Απενεργοποιημένο λινκ )

    5. Μωρή. Θα έρθω, με την ντουντούκα μου, έξω απο την πρεσβεία σας και θα σας, το τραγουδήσω.

      1. Στην ντουντούκα σου ρίξε και λίγο χόρτο άναψε το και τραααβα….μπας και συνέλθεις από τις ασυναρτησίες που λες!!!
        Υγ
        Ασχολησου και λίγο με την κουζίνα πάνε τραβα και κάνε ενα παστίτσιο με μπόλικο κιμά!!

    6. ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΣΛΑΒΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΟΛΗ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΑΝΩ ΤΗς ΕΙΝΑΙ…………………………

    7. Απαιτεί; Και εμείς απαιτούμε να βγάλει τον σκασμό! Ποιος της είπε πως θέλουμε να έχουμε φίλους αυτούς τους απατεώνες; Στα πλαίσια φιλίας και τρίχες κατσαρές. Θα χαρίσουμε την ιστορία μας σε αυτούς που δεν μας σεβάστηκαν και μας κατηγορούνε για γενοκτονία για να υποκρινόμαστε πως δήθεν είμαστε φίλοι; Να πάρουν αγκαζέ τον Τσίπρα και να πάνε στον Άρη, όσο πιο μακρυά γίνεται, αρκετά τους ανεχτήκαμε.

    8. ΣΤΕΦΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΠΟΨΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ -ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ-
      ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΡΙΖΟΝΥΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ

    9. Μακεδονία ξακουστή,
      του Αλεξάνδρου η χώρα,
      που έδιωξες τους βάρβαρους
      κι ελεύθερη είσαι τώρα.

      Ήσουν και θα ‘σαι ελληνική,
      Ελλήνων το καμάρι,
      κι εμείς θα σ’ αντικρίζουμε
      περήφανα και πάλι.

      Οι Μακεδόνες δεν μπορούν
      να ζούνε σκλαβωμένοι,
      όλα και αν τα χάσουνε
      η λευτεριά τους μένει

    10. Έμαθαν Πώς γαμιομασται πλάκωσαν και οι γύφτοι

    11. Μετα απο τη συμφωνια στις Πρεσπες αυτα θα δουμε και χειροτερα
      και δεν κανει πλακα η καρακαξα.
      Αλλα δεβ=ν φταινε τα σκυλια που γαυγιζουν καο ειναι ετοιμα να μας ξεσκισουν.
      Αλλα η δικη μας πολιτικη ηγεσια .
      Ηκαθαρση θα πρεπει να αρχισει απο κει για να ξεβρωμισει ο τοπος.

    12. Βρε ουστ βρομογυφτοι που θελετε να μας κλεψετε το ονομα.
      Έχουμε ανδρείκελα πρωθυπουργούς και βρήκατε την ευκαιρία να τα κλέψετε όλα’ και αυτό γιατί για να φτιάξετε ιστορία που δεν έχετε τίποτα

    13. Εάν ο λαός ζητούσε με μία φωνή ενωμένοι. Να γίνουν εκλογές τώρα. Η καθημερινη ντροπή θα σταματούσε

    14. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.
      ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΤΟ ΚΑΡΓΙΟΛΙΚΙ

    15. Θα μας πείς και τι θα τραγουδάμε? Ελεος!Τίποτε άλλο?
      Παμε ολοι δυνατοτερα απο ποτέ ,ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ!

    16. Γαμω την πιστη σας και το μωχαμετι σας δεν εντρεπεστε να ζητατε απο εμας συνθηκη απο την μια ο σκατο Κοτζιας μαχμουτιν να τον χεσω και αυτον και τον Αμερικα Πασα και απο την αλλη τον Εβραιο George Soros την πουτανα…Αμα ζησω θα τους γαμησω…Αμα πεθανω θα μου κλασουνε τον Πουτσο….Στρατηγος…Γεωργιος Καραισκακης…..

    17. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΗ,ΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ? ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΤΑΤΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΕΔΑΦΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΜΑΖΙ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ? ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΠΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΘΑ ΣΚΥΨΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ Η ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΟΛΑΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ…..ΞΥΠΑΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ.

    18. Κάπως έτσι, σιγά σιγά θα το ξεχάσουμε και αυτό, όπως ξεχάσαμε το ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΕΛΦΗ (κάποτε μας το διδάσκανε στα σχολεία). Τώρα λοιπόν για λόγους καλής γειτονίας θα ξεχαστει και το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ (ήδη στον στρατό αρχίζουν να το απαγορεύουν) και λίγο αργότερα όπως πάμε και τον ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ μας…….
      .
      Ριζοσπάστες, απάτριδες και άθεους δεν ψηφίσατε ? Γιατί παραξενεύεστε ? Δημοκρατία έχουμε άλλωστε. Ξαναψηφίστε τους για να συνεχίσουν το τόσο πετυχημένο έργο τους.
      .
      Όσο δεν αντιδρούμε τα ίδια και χειρότερα θα παθαίνουμε. ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕ

    19. Δωσε θαρρος στον χωριατη για να σου ανεβη στο κρεβατι.

    20. Βρε μαϊμού…. (χωρίς να θέλω να προσβάλω τα χαριτωμένα πιθηκάκι), σκέφτεσαι τι λες η είσαι ποτισμένη…. Καλό μάθατε υφαρπαξατε ένα έτοιμο κράτος από τον Τιτο και γλυκαθηκατε… Και αφού σας άρεσε που κλέψτε και γλυκαθηκατε λέτε τώρα δε αρπάζουμε και λίγο Ελλάδα….
      Βρώμικοι απατεώνες ποτέ δεν θα μπορέσετε να γίνετε Μακεδόνες γιατί οι Έλληνες έχουν φιλότιμο κάτι που για εσάς σας είναι άγνωστο. Γιαλιζει το ματάκι σας κλεφτρωνια. Κανονικά πρέπει να σας ξηλωσουν από τις καλεκλες σας και να ενσωματωθεί το υποτιθέμενο κρατίδιο σας στην Σερβία.
      Έλληνες σταματήστε να πηγαίνετε στα Σκόπια για καύσημα, ψωνια κτλ…. Εμπάργκο άτυπο από τους αληθήνους και μοναδικός μακεδονες
      Τ Ω Ρ Α. Ξυπνατε….

    21. ξεφτηλα ρε παιδια ΞΕΦΤΗΛΑ……εκτος απο τους γυπες, και τα καρακαξοειδη, ΜΑΣ μυρισαν ΚΑΙ τα σκουλικια. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ

    22. Τι μας φταιει η πατσαβουρα ;;;;;
      Η κυβερνηση των κομμουνιστοσυμμοριτων υπογραφει και παραχωρει σωρηδων , και εμας μας φταινε οι γυφτοι των σκοπιων ;;;;;;

    23. Ασε τα λογια και ετοιμασου για πολεμο….αλλα αυτη την φορα να ξερετε δεν θα σταμαγησω στην χωρα σου….αλλα οπου φτανει ο ουρανος και η γη…..

    24. Αγαμητη παλιοσφουγγαριστρα,κυρηγμα εκει που σε παιρνει,οχι στους απογονους του Μ.Αλεξανδρου…..
      Παμε ολοι δυνατοτερα απο ποτε,ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ………..

    25. Όλα τα μπουζουκλερι νααρχιζουν πρόγραμμα με αυτόν τον ύμνο πρώτα…

    26. Καλά αυτήν την πατσαβούρα ή τον κάθε μαλάκα εδώ θα ρωτήσουμε τι θα τραγουδάμε. Ρε δεν κατουράτε τα μπούτια σας.

    27. Σλαβοπιθηκια και Αλβανοι ετοιμαστοιτε για πολεμο απο τα βαλκανια μεχρι την αλλη μερια του Ατλαντικου….Μακεδονια never….

    28. Αφού τα δικά μας ανδρίκελα το απαγορεύουν στα παιδιά μας και στους στρατιωτες μας, τι περιμένετε να κάνουν οι γύφτοι γειτονές μας;

    29. Τι λες σλαβοπιθυκε με αλβανογυφτικη καταγωγη…θα σου γαμησουμε και εσενα και τους αμερικανους και τους εβραιους οπου γης και οπου σταθεις…θα φας πιτα γυρο με ουρανιο και τζατζικη…

    Comments are closed.