ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΚΟΥΛΗ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ – ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΩΗΝ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ – ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

    Κοινοποίηση:
    live-omilia-mitsotaki-se-ekdilwsi-tis-prwtoboulia-1821-2021_4.w_hr

    «Το 1821 είναι μια στιγμή ρήξης και μια στιγμή ιδρυτική», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση της παρωδίας που λέγεται «Πρωτοβουλία 1821-2021» στο Μέγαρο Μουσικής.

    Στη συνέχεια όμως πέταξε τη βόμβα που μας έκανε να αναρωτιόμαστε αν κάνουν πουλάκια τα αυτιά μας. Πιο συγκεκριμένα είπε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός κατά την διάρκεια της ομιλίας του.

    «Με οδηγό τη φιλοπατρία των αγωνιστών, με αγώνα σκληρό, μετατρέψαμε μια μικρή οθωμανική επαρχία σε ένα κράτος-πρότυπο της Βαλκανικής.

    Και οργανώσαμε μία κοινωνία δεκτική σε κάθε καινοτομία και έτοιμη για κάθε νέα στοίχημα.»

    Μικρή Οθωμανική επαρχία λοιπόν η Ελλάδα για τον κύριο Πρωθυπουργό μας. Παντελής έλλειψη σεβασμού στους μαχητές της Επανάστασης που πέταξαν στη θάλασσα τους δυνάστες Τούρκους και επανέφεραν τον Σταυρό και την Ορθοδοξία εκεί που τους ανήκει αντικαθιστώντας την ημισέληνο που βρώμιζε τον τόπο μας.

    Να χαιρόμαστε τον Πρωθυπουργό μας…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Τιμη και Δοξα στον Τερυ τον Χρυσο που γαμησε την ντορα και βγηκε το χαζο….

    2. Πάντως ο πατέρας του ήταν ιδιαιτέρως αγαπητός στον κόσμο, ένας από τους μεγάλους τραγουδιστές της εποχής. Ευγενικός με ιδιαίτερο στυλ με τα τραγούδια του να ακούγονται ακόμα αγαπητός σε όλους. Αυτός πως βγήκε έτσι? Υγ. Στην εκδήλωση πήρε μέρος το ελιαμεπ, αρκετά ρεπουσοειδη και πλήθος ενός ανθελληνικού ρατσιστικου εσμου.

    3. Γιατί μιλάνε για οθωμανική αυτοκρατορία; Άμα το πάμε έτσι τότε η Ελλάδα φτάνει μέχρι την Ινδία με τις κατακτήσεις του Μεγάλου Αλεξάνδρου πολύ πρίν τους οθωμανούς, τότε που η σημερινή Τουρκία λεγόταν Ιωνία και αυτοί οι τραμπούκοι δεν υπήρχαν καν στον χάρτη. Εφόσον οι δικοί μας πολιτικοί είναι γίδια ας πάρουν θέση όλες οι χώρες που ανήκαν στην περιβόητη οθωμανική παπαριά γιατί έμμεσα διεκδικεί και αυτές, δηλαδή όλα τα Βαλκάνια, Συρία, Αίγυπτο, Λιβύη και πολλές άλλες χώρες. Διπλωματία μηδέν ενώ ο εχθρός είναι κοινός. Να στρέψουμε αυτές τις χώρες ενάντια στην Τουρκία κάνοντας της οικονομικό πόλεμο όλες μαζί. Όπως λειτουργούμε με τους εισβολείς-δώρα του Ερντογάν λειτουργούμε και με τους Τούρκους, κλασικοί και εικονογραφημένοι ραγιάδες, μας βιάζουν και λέμε δεν πειράζει συνέχισε. Μας κάνανε να ντρεπόμαστε για την εθνικότητα μας οι Κούληδες και οι Τσίμπλες.

    4. Τι λες μωρή κουλητσα του χρισου Εβραίου;;; Αν εση είσαι Εβραίος γιατί είσαι Εβραίος και νόθος, εμείς ήμαστε Έλληνες το λέει το DNA μας. Άντε και γα……

    5. Αυτό πάει νά πή ευθυγράμμιση μέ τήν ρότα τής Αγκελόπουλου-Δαςκωλάκι πού τού φυτέψαν ως πρώκτο βιολί του “Πρωκτοβουλία 1.821-2004+17”.
      Η Ελλάς αγαπητοί συνοικισταί δέν δύναται νά επιβλαπτή υπ’ αυτών τών σουργελοειδών τυχαρπάστων ρεταλίων τού συρμού.
      Ενδιαφέρον θά είχε ωςτόσο νά βλέπαμε μερικές από τίς γελύες φάτσες τών ψωφοφόρων-μαμούδων, υ οπύι επιέλεξαν τόν ανοττέρω τοιούτο προαναφερθέντα & το κώμα του για νά πηδαλιουχήσουν τόν δίσμυρο τούτο τώπο τούτες τίς κρήσειμες στειγμές.

    6. ΜΑ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΒΟΛΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΡΥΨΕ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΡΑΦΟΙΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥΝΕ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΗΛΙΤΗΡΙΟ…..ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ …ΕΤΣΙ ΚΗΡΙΑ ΝΤΟΡΑ? ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΩΡΑΙΑ….ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ Ο ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΩΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΠΑΝΗΣΕΤΑΙ ΤΟΤΕ ΜΕΣΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΘΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΜΑΡΙΑ ΕΧΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΕΠΑΡΣΗ ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΑΣ

    7. ΟΝΤΩΣ Η ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ κ,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΙΜΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΟΠΩΣ ΡΕΠΟΥΣΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΙΟΥ , ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ,,,,,,,ΠΡΟΕΔΡΙΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΕΚΕΙ ΚΑΝΤΗΣΑΜΕ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΗΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΡΗΤΟ … ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟ ΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙΝ ΑΝΔΡΑΣ ΕΒΑΣΙΛΕΥΣΕΝ ΔΕΒΩΡΑ……..

    8. Απλα πολυ απλα ειναι τα πραγματα.Εφυγαν οι προδοτες με τα πουκαμισσα και ηρυαν αυτοι με τις γραβατες!
      Υ.Γ. Τοσο πολυ γουσταρεις το…οθωμανικο κ.Χρυσε? Για ρωτα την μητερουλα σου τη Ντορα.Μηπως και αυτη το
      θελει τοσο πολυ…! Καθικια ανθελληνες βρυκολακες! Η Πατριδα μας δεν σας ανηκει για να την κανετε οτι εσεις θελετε!

    9. Αυτός τελικά είναι πιο ηλίθιος από τον προηγούμενο.
      Αφού τούς ψηφίζετε καλά κάνουν.

    10. Αραβοκούλης, τι περιμένετε;;;; Το μόνο που σκέφτεται κάθε μέρα είναι Ανεξάρτητη Αραβική Κρήτη ή Γκιρίτ όπως την λένε οι Άραβες…

    11. ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΟ ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ

    12. από αρχαία Ελλάδα γίναμε οθωμανική επαρχία.
      Αυτό ψηφίσατε για να μην σας πουν φασίστες.

    Comments are closed.