“ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ;” ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ – ΓΙΑ “ΜΕΣΑΙΩΝΑ” ΜΙΛΑΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ “ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ” ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

    Κοινοποίηση:
    ΒΔΒΔΦΒ

    Την ώρα που οι συζητήσεις για το σερβίρισμα μέσα στη θάλασσα, στη Ρόδο, δε λένε να τελειώσουν, οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση, οι άνθρωποι που περπατούν μέσα στη θάλασσα με τις παραγγελίες στα χέρια, απορούν: «Τι πρόβλημα υπάρχει»;

    Είναι τέτοιο το concept του καταστήματος εδώ και πέντε χρόνια, είπε στο MEGA ο ιδιοκτήτης του beach bar. ενώ το θέμα βρίσκεται ήδη στα χέρια εισαγγελέα.

    «Παρακαλούν να δουλέψουν εδώ»

    «Εμείς πληρώνουμε για να δουλεύει το Δημόσιο. Τα παιδιά για να δουλεύουν τόσα χρόνια στην επιχείρηση δεν δουλεύουν τυχαία. Τον έναν τον έχω 5 χρόνια, τον άλλον τον έχω 10 χρόνια, άλλον 15. Παρακαλούν να δουλέψουν εδώ. Οι μισθοί είναι καλοί», είπε ο ιδιοκτήτης του beach bar στο MEGA.

    Μάλιστα, βλέπει πίσω από τον σάλο που προκλήθηκε, ανταγωνιστές της επιχείρησής του.

    «27 χρόνια έχω το beach bar. Τόσα χρόνια δεν είναι γίνει κάποιο παράπονο, τώρα ξαφνικά ξεκίνησαν όλα, γιατί κάποιοι ήρθαν από Αθήνα και θέλουν να πάρουν τις παραλίες εδώ και δημιουργούν προβλήματα. Δεν έχω καμία καταγγελία στο εργατικό κέντρο. Δεν χρωστάω τίποτα σε κανέναν, ούτε σε υπάλληλό μου, ούτε σε έμπορο, ούτε πουθενά».

    «Τι πρόβλημα υπάρχει;»

    Σε ανακοίνωσή τους οι υπάλληλοι του beach bar υποστηρίζουν ότι ουδέποτε κάποιος τους εξανάγκασε για να πάνε τις παραγγελίες από τη θάλασσα. Ένας από αυτούς λέει στο LIVE NEWS ότι το κάνουν με χαρά αφού τα πουρμπουάρ που κερδίζουν είναι δελεαστικά.

    «Οι λασπολογίες και οι υπονομεύσεις, δεν έχουν καμία δουλειά στο μαγευτικό μας νησί. Απορώ με την υπομονή του, πώς δεν έχουν σταλεί μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση. Αφού το concept μας είναι αυτό και μας βρίσκει όλους σύμφωνους αφού τα ‘τυχερά’ που βγάζουμε μας καλύπτουν τον μήνα μας και την μισθοδοσία μας την κρύβουμε στην άκρη για να κάνουμε καλή ζωή τον χειμώνα. Τι πρόβλημα υπάρχει;».

    Όσο για τον νεαρό που φαίνεται στο βίντεο να κάνει ασκήσεις ισορροπίας με μια φρουτοσαλάτα στα χέρια, τηρεί σιγή ιχθύος.

    «Το παιδί στεναχωρήθηκε, γιατί το έκανε για χαβαλέ. Αντί να πάει από την κανονική πλευρά, πήγε από εκεί για να την σπάσει στον συνάδελφό του. Το νερό είναι μέχρι 1 μέτρο. Παίζουν τα παιδιά. Είναι παιδιά 22, 23 ετών. Τι να κάνω εγώ; Αυτός πήγε από εκεί για να του την κάνει, για να πάει πιο γρήγορα από τον άλλον», είπε ο ιδιοκτήτης του beach bar.

    Μάλιστα, οι εργαζόμενοι στο επίμαχο beach bar, λένε ότι τα χρήματα που κερδίζουν οι σερβιτόροι φτάνουν ακόμα και τα 3.000 ευρώ τον μήνα.

    «Οι σερβιτόροι τσακώνονται ποιος θα πάει να πάρει τα ‘τυχερά’. Ο μικρός πήγε από την άλλη πλευρά, που ήταν πιο κοντά για να πάει την φρουτοσαλάτα στον πελάτη. Είναι 23, 24 ετών, παίζουν μεταξύ τους τώρα».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Ο Άδωνις δεν δέχεται άλλες επισκέψεις από κουκουλοφόρους στο βιβλιωπολείο τώρα που μεταμφιέστηκε σε ΝΔκράτης….έδεσε??

    2. με 3.000 το μηνα εγω σερβιρω στο νερο με καρχαριες Ολοι εσεις που κραζετε το παιδι Αντε τωρα γρηγορα με τη παπια & 40ο βαθμους στην ασφαλτο τις μπαμιες πακετο στη κυρα-Μαρια μπας και σας δωσει 50 σεντ ΤΙΡS αφου ανεβεις 6 οροφους με τα ποδια….

    3. Η Ελλάδα τελείωσε πριν από 30 χρόνια με την κάθοδο των αλμπανων και άλλων με την εισαγωγή άφθονου εργατικού δυναμικού σε ένα πλήρως διεφθαρμένο κράτος, στην περιοχή της γλιστράς στη Ρόδο έχουν βαλει τους αστυνομικούς να φυλάνε μια αυθερετη κατασκευή πάνω στην παραλια αντί να τον έχουν μέσα τον απατεωνα

    4. Εύγε ρε Σταυρακα ! Το βρήκες ότι δεν υπάρχει κράτος επειδή έχουν παράνομες εξέδρες !
      Ποτέ δεν υπήρξε Ελληνικό κράτος φίλτατε , παρά μονον ένα ανθελληνικό σύστημα ~καθεστώς που ανηλεώς κυνηγούσε το Έθνος κρεμιζοντας τους 3 πυλώνες .
      Πατρίδα ~Ορθό~δοξία~Οικογένεια .
      Άλλα εσεις πετούσατε και πετάτε χαρταετούς .
      Τώρα όμως ήλθε η ώρα του θερισμού …

    5. Το να σερβιρει καποιος μεσα στο νερο ειναι Brand!!! Πρεπει να ειστε πολυ γιδια να θελετε να ποινικοποιησετε τους παντες και να βαζετε το κρατος παντου!!!

    6. ΕΔΩ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΜΟΛΑΝΕ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΆ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΣ ΡΟΔΙΤΕΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ Α320

    7. Εύχομαι να μην τους ψήφισες..? Ε μεγάλε ?
      Γιατί αν τους ψήφισες… άρπα την !!! Κάνε ότι περνάει απ’ το χέρι σου και βγάλε τον Ηλία…
      μπας και σώσεις το έργο 20 χρονών !!!
      Χούντα έχουμε κουμπάρε… αλλά την αλητικη !!!
      αυτή των gangster’s !!!

    8. Οι παρανομες εξεδρες, αποδεικνυουν οτι δεν υπαρχει Κρατος.
      Ολα τα αλλα ειναι μπαρουφολογιες.

    Comments are closed.