ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;;; ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ – ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΠΑΛΝΤΟΚ, ΠΕΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ 20ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ

Κοινοποίηση:
1d4653f117dc2dac9952c0b6f564264d_XL

Δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες από το θάνατο του διεθνή Ελληνοβρετανού ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπάλντοκ και ακόμα ένας ποδοσφαιριστής, ηλικίας μόλις 20 ετών, πέθανε απροσδόκητα.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται ποδοσφαιριστή του Πανσιφναϊκού, σύμφωνα με το cycladeslive.gr.

Δεν δίνονται εξηγήσεις για την αιτία θανάτου αλλά ο προβληματισμός παραμένει πως νέοι άνθρωποι που δεν έχουν προβλήματα υγείας και διάγουν αθλητικό και υγιή τρόπο ζωής πεθαίνουν τόσο νέοι.

Μόνο για το 2021 και 2022 περισσότεροι από 1.650 επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές έχουν καταρρεύσει λόγω καρδιακών προβλημάτων ενώ 1.148 εξ αυτών απεβίωσαν χωρίς να είχαν προηγούμενα προβλήματα υγείας σημειώνουν έρευνες και δεν μπορούν να εντοπίσουν για πιο λόγο άτομα με την καλύτερη υγεία ξαφνικά φεύγουν από την ζωή.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Πανσιφναϊκού που ο Θανάσης ήταν ποδοσφαιριστής του:

«Η σημερινή μέρα έφερε μια άσχημη είδηση για την Σίφνο και για την ομάδα μας. Ένα από τα αγαπημένα και ταλαντούχα παιδιά ,που ήταν στην ομάδα από πολύ μικρή ηλικία, έφυγε από την ζωή ,σκορπίζοντας την θλίψη σε όλους μας. Όλα το Δ.Σ, οι προπονητές,οι αθλητές του Συλλόγου εκφράζουμε τα Ειλικρινή μας Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση μας.

Σε ένδειξη πένθους οι αγώνες των τμημάτων μας ,σε Τήνο(ανδρικό) και στην Σίφνο(Κ14 & Κ12) αυτό το Σαββ/κο ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ. Καλό Παράδεισο μικρέ……και μάθε τους λίγη μπάλα εκεί ψηλά! Στη συνέχεια και ο ΠΑΣ Τήνου ομάδα με την οποία θα αγωνίζονταν ο Πανσιφναϊκός αύριο Σάββατο στην Α’ Κατηγορία Κυκλάδων, πραγματοποίησε ανάρτηση με συλλυπητήρια κι ενημέρωσε τους δικούς του φιλάθλους, ότι ο προγραμματισμένος αγώνας αναβάλλεται».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Δεν ήταν δυνατόν να μην αμολυθούν τα σαλιγκάρια και ως “ειδήμονες” να αρχίσουν να αραδιάζουν ανοησίες περί εμβολίων. Δυστυχώς στους ανθρώπους υπάρχουν πολλά και σοβαρά προβλήματα υγείας τα οποία δεν τα γνωρίζουν καν. Και κάποια στιγμή φθάνει αναπάντεχα το τέλος.

  2. Ελατε,ρε παιδια,ελεος, τι να συμβαινει. Τα εχουν αναλυσει οι πραγματικοι επιστημονες, ( καθηγ. Καμπρα και Ντελγαδο στη Μαδριτη, ο Robert Malone, ο εφευρετης της μεθοδου mrna, και δεκαδες αλλοι) , το δηθεν εμβολιο ειναι ενα γενετικο πειραμα, ειχαν μαλιστα προβλεψει οτι θα ειναι ιδιαιτερα θανατηφορο σε ανθρωπους που αθλουνται,οπως και εγινε και γινεται. Θα πεθανουν κι αλλοι , αυτο ειναι το πιο σιγουρο. Οι “ανευθυνοι” και “ακαταδιωκτοι” αλητες που εγιναν εκατομμυριουχοι σε τρεις μηνες ,να τα δωσουν γιατρικα για τα παιδια τους και τα εγγονια τους,αυτο τους ευχομαι.

Leave a Response