ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΠΗΡΕ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ – “ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΕ” ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΩΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

    Κοινοποίηση:
    astynomikos

    Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο διοικητής του τμήματος της Ίου μετά την μαραθώνια απολογία του, καθώς κατηγορείται για διαφθορά.

    O διοικητής του τμήματος Ιού κατηγορείται για εκβιασμό επιχειρηματιών. Ο άνδρας αποκαλύφθηκε αφού ζητούσε 30.000 ευρώ τον χρόνο από ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου διασκέδασης προκειμένου να μην κάνει ελέγχους και καταγραφή παραβάσεων. Για την επαφή διοικητή και ιδιοκτήτη κέντρου είχε μεσολαβήσει ιδιώτης.

    Ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου απευθύνθηκε στη διεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων, κλιμάκιο ταξίδεψε στο νησί, προσημειώθηκαν τα χρήματα και όταν τα παρέλαβε ο διοικητής του ΑΤ, συνελήφθη όπως και ο ιδιώτης.

    Ένα ακόμη συμβάν με πρωταγωνιστή τον κατηγορούμενο διοικητή είχε αποκαλυφθεί:

    Ζευγάρι που διατηρεί κατάστημα που τελούνται γλέντια για γάμους στην Ίο, είχε πρόβλημα με γείτονα που έκανε καταγγελίες για ηχορύπανση.
    Είχε δεχθεί ήδη δύο μηνύσεις. Απευθύνθηκε σε γνωστό του μηχανικό με τεχνικό γραφείο προκειμένου να δει αν ο γείτονας είχε πολεοδομικές παραβάσεις για να τον καταγγείλει και εκείνη. Ο μηχανικός της είπε να απευθυνθούν στον διοικητή του τμήματος προκειμένου να δώσουν κάτι για να μην κάνει ελέγχους.

    Διαβάστε επίσης και τα όσα είχε αποκαλύψει ο Στέφανος Χίος για τον βίο του αστυνομικού:

    “ΜΠΟΝΤΙΓΚΑΡΝΤ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΟΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΓΙΑ ΓΟΥΣΤΑ, Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΤ. ΙΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΥΣ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗ. ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΑΚΗ. ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ”. ΒΑΡΙΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΣΤΟ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Κάθε χρόνο στις κρίσεις αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. , αποστρατεύονται οι τίμιοι και παραμένουν οι …διεφθαρμένοι.
      Αυτό εδώ και χρόνια….
      Μην ξεχνάτε τι έγινε με τις έκτακτες κρίσεις που έκαναν το 2018….

    2. Τί έγινε,δεν σε έσωσε η κούλα σου μπάτσε;Να σε βάλουνε σε κελί με λαθροσκατά εύχομαι,θα σου αρέσει,σκουπίδι

    3. Παντελώς αποτυχημένα συστήματα επιλογής στελεχών στις ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ και τα Σώματα Ασφαλείας.. Δεν είναι δυνατον να κρίνεται ικανός για να υπηρετεί την πατρίδα ένας επειδή έγραψε Καλά σε έναν διαγωνισμό. Μπονανοι Αραπακηδες Γκιζικηδες Ιωανιδηδες Λυμπεριδες και Λαλακηδες αλλά και πολλοί άλλοι δείχνουν την παταγώδη αποτυχία του συστήματος. Όσον αφορά τα Σώματα ασφαλείας δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα μας τα γράφουν καθημερινά. Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ και η παραβατικοτητα έχει σπάσει κάθε προηγούμενο Ρεκορ ενώ η διαφθορά δεν δείχνει να προβληματίζει κανέναν

    4. Είναι καιρός να μπούνε μέσα όλα τ λαμογια…. Είναι καιρός να πάρουμε πίσω τα κλεμμένα και αυτή η περίπτωση δεν είναι η μοναδική.
      Δεν πρόκειται να ξεβρωμισει η χώρα μας αν δεν κάνουμε την αρχή, αλλά η αρχή πρέπει να γίνει από όλους, να μπει τέλος στην διαφθορά επιτέλους τα χρήματα να μπουν στο κρατικό κορμπανα για τους ευάλωτους πολίτες.
      Πολεμιστέ ολοι το βαθύ κρατος, το διαφθαρμενο για μια καλύτερη κοινωνία.

    5. εδώ δεν έβαλαν τους γύφτους μέσα θα βάλουν το όργανο

    6. δεν πάνε αυτοί φυλακή παράσημο παίρνουν για της επιλογές τους .είμαστε σε εμφύλιο για όποιον δεν το κατάλαβε διότι ο κάθε να μην πω που έχει εξουσία κάνει κατάχρηση εξουσίας κατά των Ελλήνων

    7. ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΒΓΕΙ

    Comments are closed.