ΤΟΝ ΦΥΓΑΔΕΥΣΑΝ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ – ΜΕ ΦΟΥΣΚΩΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    ygeionomikos

    Επεισοδιακή ήταν, όπως και η άφιξη του, η αναχώρηση του Υπουργού Υγείας Θανάση Πλεύρη από την 4η ΥΠΕ στη Θεσσαλονίκη.

    Βγαίνοντας συνάντησε την οργή των υγειονομικών που βρισκόταν έξω από το κτίριο ζητώντας του συνεχώς να παραιτηθεί.
    Ακούστηκαν φράσεις όπως «φασίστες μαφιόζοι αλήτες δολοφόνοι».
    Ξεχειλίζει η οργή για τον ένα χρόνο αναστολής που πλέον δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνεχίζεται.

    Αρον-άρον τον έβαλαν μέσα στο αυτοκίνητο και τον φυγάδευσαν για να μην ξεφύγουν τα πράγματα.

    Πηγή: karditsastakra.com

    Διαβάστε επίσης:

    Δεν αντέχουν! Υγειονομικός κινείται εναντίον του Πλεύρη φωνάζοντας “ντροπή σου ξεφτίλα” (Βίντεο)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Για τον Πλεύρη μιλάμε. Απο τον Καρατζαφέρη στον Μητσοτάκη

    2. Δεν ασχολούμαι με την πολιτική αλλά αυτή η κατάσταση για να αλλάξει θέλει ακραίες περιπτώσεις θέλει ανθρώπους που είναι εντελώς μα εντελώς ακραίοι ιδεολογικά σε ότι αφορά το Εθνος και έτσι στις εκλογές Θα το ρίξω Κασιδιάρη χωρίς καν δεύτερη σκέψη και εύχομαι να κάνετε και εσείς το ίδιο διότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή θα τελειώσουν όλη την Ελλάδα θα την εξαφανίσουν σαν την Ατλαντίδα.

    3. Καλά τού είπανε. Άμα είναι να καταστραφούμε να καταστραφούμε όλοι μας. Όχι αυτοί να καλοπερνάνε με τα λεφτά μας. Να μην είμαστε σαν τον μαλάκα που πιάνει η αστυνομία και δεν καρφώνει το κύκλωμα για να μην τον πουν ρουφιάνο ενώ αυτός θα είναι στη φυλακή και οι άλλοι οι έξυπνοι θα καλοπερνάνε. Μαλάκες τέλος.

    4. Απο τωρα λενε για διπλο επιδομα αλυλεγγυης τα χριστουγενα ,, και μεχρι τοτε τι θα κανουμε ρε με 200€. δεν πανε καλα οι μαλακες ///// .

    5. ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΦΕΝΙΑ ΟΤΙ ΤΟΥ’ΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ Η ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ

    6. Τις τελευταίες εβδομάδες υπάρχει έντονη κινητοποίηση στη Θεσσαλονίκη συμπαράστασης σε απολυμένους (ή κάτι τέτοιο, δεν είμαι βέβαιος) της γνωστής (και εξαιρετικής) ρετσίνας Μαλαματίμα. Στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν και φοιτητικές παρατάξεις ή σύλλογοι, νομίζω και συνδικαλιστές. Οι ίδιοι όμως δεν κάνουν μια κινητοποίηση για τους σε αναστολή επί 12 μήνες ευρισκόμενους ανεμβολίαστους πρώην (και νυν και αεί) ήρωες υγειονομικούς.

    7. Γενικως στην υγεια τα εχουν κανει θαλασσα απο που να το πιασεις με τους γιατρους που δεν ειχαν εμβολιαστοι και τους εχουνε στην γωνια.
      Το θεμα με τους ανασφαλιστους που η περισσοτεροι εχουν χρονια προβληματα και τους βαζουνε σε δημοσια νοσοκομεια να πανε για να γραψουνε τα φαρμακα τους….και ο καθενας ξερει οτι πρεπει να περιμενει ραντεβου τουλαχιστον 3 μηνες το χειροτερο 5 μηνες δηλαδη ουσιαστικα σου λεει πηγαινε αγορασε τα φαρμακα και βαλτα απο την τσεπη σου.
      Ενω πχ για τους λαθρο που καθε μερα γεμιζουνε τα νοσοκομεια δεν λενε να βαλουνε ενα συμβολικο ποσο τουλαχιστον αυτα τα λεφτα να πηγαινουνε για την φαρμακευτικη περιθαλψη των ανθρωπον ελληνων που εχουνε χρονια προβληματα…μητσοτακη την κατεστρεψες την χωρα παλι ξανα πισω πηγαμε αντι να παμε μπροστα σηκω φυγε να γλυτωσει αυτοι η χωρα αρκετα τραβηξαμεε απο την πολιτικη σου.

    8. Ποια χούντα και ποια δικτατορία. Όλα ό,τι μας παραμύθιαζαν, τα ζούμε στο πετσί μας.

    9. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πέσει άγριο ξύλο στα πολιτικά σκουλήκια.

    10. οι “φουσκωτοί” κάνουν μαγκιές μόνο σε θείτσες και γέρους, αλλιώς τρέχουν όλοι μαζί και τους σώζει η αστυνομία

    11. Μπράβο στέφανε, μόνο εσύ το έπαιξες. Τσιμουδιά τα τουρκοκάναλα. Για ρώτα τον γιο πλεύρη, που ο πατέρας του έλεγε για εβραίους! Γιατί πλεύρη ζήτησες συγνώμη από την εβραική κοινότητα τη μέρα που ανέλαβες το υπουργείο;

    12. Πλεύρη με τις πέτρες σας πήρε ο κόσμος ;; και ακόμη είναι αρχή …

    13. ΓΑΜΙΕΣΑ@Ι ΚΟΥΛΗ
      ΓΑΜΙΕΣΑ@ ΠΛΕΥΡΗ …
      καποια μερα θα βρεθει κανας τρελος κ μπαμ κ μπουμ …

    14. Τι ψηφισατε μ το 19 ;
      Θελατε τη Μαφια ε ;
      Φατε τωρα τη Μαφια ηλιθιοι.

    15. Γιατι δεν παμε σε εκλογες ;Γιατί ακομα το συζηταμε “;”ποσα σλατα δηλαδη θα ανεχτουμε ακόμα; ;;; Καποιος να τους ριξει δεν υπαρχει ;! Δεν γουσταρουμε αλλο τελος ΦΥΓΕΤΕ ΧΘΕΣ , στα τσακιδια!

    16. μπραβο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ετσι θελουν ολοι οι κηφηνες ,επισεις τα ζαρζαβατικα και τα αυγα κανουν καλο στην υγεια…….

    17. Μητσοτάκη οι Έλληνες ζητάνε να παραιτηθείς και να πάει η χώρα σε εκλογές.
      Έχεις καταστρέψει την Ελλάδα θα γίνει εμφύλιος πόλεμος θα χαθούν ζωές Ελλήνων

    18. Μας κατεστρεψε ο πλευρης. Ανασφαλιστος με κινητικο προβλημα ειμαι. Για να παρω τα φαρμακα μου πρεπει να παω σε δημοσια δομη. Δεν με πειραξε ποτε να τα πληρωσω χωρις ταμειο. Αλλα ασε το γιατρο μας να μας τα γραφει. Πως να παω τοσο μακρυα αφου δεν περπαταω. Τελικα δεν περνω τα φαρμακα μου. Παντως και οι υγειονομικοι δικιο εχουν

    19. Και μην ξεχάσετε να ξαναψηφισετε ΝΔ μαζοχες Έλληνες.

    20. κάλιο αργά παρά ποτέ….
      αφύπνιση η όραμα….

    21. οι μπραβοι που τον φυλανε οικογενειες εχουν; παιδια εχουν; τιμη ; πρεπει να ντρεπεστε το λιγοτερο που για ενα μισθο ξευτιλιζεστε .Ντροπη σας και μαθετε οτι οταν αλλαξουν ολα οι πραξεις σας δεν αλλαζουν με οτι αυτο συνεπαγεται …

    Comments are closed.