ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΑΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ 56ΧΡΟΝΟ ΕΒΡΙΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΟΓΟΜΑΧΙΑ – ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΕΥΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ

    Κοινοποίηση:
    ΜΕΘ

    Χαροπαλεύει ο 56χρονος Εβρίτης που βρέθηκε χτυπημένος από αυτοκίνητο χθες το απόγευμα πάνω στην Εγνατία οδό κοντά στο τελωνείο των Κήπων.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news, η αστυνομία έχει συλλάβει έναν Τούρκο ο οποίος φέρεται να τον πάτησε με το αυτοκίνητό του μετά από λογομαχία που είχαν για την προτεραιότητα στην ουρά των αυτοκινήτων προς την Τουρκία.

    Ο 56χρονος συντοπίτης μας από το χωριό Γεμιστή, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

    Η κατηγορία που βαραίνει τον Τούρκο είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Συνβελήφθη και κρατείται στην Αστυνομκική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης. Σύθμφωνα με πληροφορίες, επέβαινε στο αυτοκίονητο με την οικογένεια του.

    Τις έρευνες για την υπόθεση διεξάγει η Ασφάλεια Αλεξανδρούπολης. Ανάλογα με την εξέλιξη της υγείας του 56χρονου Εβρίτη, θα απαγγελθούν και οι τελίκές κατηγορίες εναντίον του Τούρκου δράστη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Ο δικός μας κανας μουσουλμάνος θα ναι που πάει για διακοπές στην μαμά πατρίδα.Αλλιώς είναι προδότης που πάει και αφήνει λεφτά στον εχθρό,οπότε καλά του κανε,αλλά και ο Τουρκαλάς να μπει φυλακή,αν και νομίζω ότι θα τον κεράσουν και λουκουμάκι μην ενοχληθεί ο Ερντογάν

    2. Θα βγει ο κρυφακουλης καί θά ζητήσει συγνώμη από τόν Ερντογάν.

    3. Από χώρα γενοκτόνων με θρησκεία μίσους. Τι να περιμένεις…

    4. Ισοβια στο βρωμοτουρκο! Κλειστε τα συνορα καμμια φορα επιτελους με τη σιχαμενη γειτονικη χωρα! Τουρκος και φιλος δεν γινεται! Σεβαστειτε καμμια φορα εβραιομασωνοι κυβερνωντες το αιμα των προγονων μας!

    5. Φέρτε τον Τσιάρα το κοπρόσκυλο να τον δικάσει.

    6. τουρκος καλος μονο νεκρος . να σκεφτειτε ποιονε και ποιους ψηφησατε ”ελληνες” τις 25 ιουνιου !

    7. Με τους τούρκους είμαστε κολλητή, έτσι είπε ο Κούλης,, αλλιώς τά παράπονα σας στην νουδουλα.

    8. Αν τυχον και τον φυλακισετε τον Τουρκο φιλο θα μπει ο Ερντογαν και θα παρει την Θρακη .Κανονειστε ειναι μια αιτια να μπουν οι Τουρκοι . Αφηστε τον αμεσως ελευθερο.Ειναι διαταγη του Κουλη.Δεν εγινε και τιποτα. Ευχαριστουμε και τους Αμερικανους που διαμεσολαβησαν.

    9. οι τουρκοι ενωμενοι ειναι οχι σαν εμας κοιταμε να φαμε ο ενας τον αλλον , αυτοι αν τους πειραξεις ολοι μαζι πανε και ας ειναι αγνωστοι εντελως μονο που ειναι τουρκος φτανει ,

    10. Θα βγει η μιζοκούλα και θα ζητήσει συγγνώμη από τον Τούρκο επειδή τον έβρισε ο δικός μας ! λολ τι ψηφίσατε, ρε μλκες ;

    11. Αθώος θα βγει ο Τούρκος από την ελληνική (α)δικαιοσύνη και θα καταδικαστεί ο δικός μας γιατί τον προκάλεσε, ε συνεκμετάλευση έρχεται μην κακοκαρδίσουμε τον ερντογάν καταδικάζοντας έναν συμπολίτη του. 🤔

    12. Μπράβο Στέφανε που το βγάζεις! Τα υπόλοιπα ΜΜΕ δεν το αναφέρουν, ίσως για να μην θίξουν τον τουρκικό εθνικισμό που τόσο λατρεύουν οι ραγιάδες του Μαξίμου (ΝΔ) και ιδιαίτερα η τουρκόφιλη αντιπολίτευση (ΣΥΡΙΖΑ,ΠΑΣΟΚ,ΚΚΕ)! Ελπίζω να τον κλείσουν μέσα τον κωλότουρκο και να τον βρουν νεκρό στο κελί του…

      1. σιγα θα τον χαηδεψουν και θα τον βγαλουν εξω δικεοσινη και μαλακιες μονο εμας ξερουν να κυνιγανε φιλε

    13. Τουρκαλας και καλος δεν υπαρχει.Δεν μιλω για τους … μπασταρδεμενους.Μιλω για Τουρκαλα 100%.Φανταστειτε ποσο σκα@οψυχος και τερας ειναι που ειχε μεσα την οικογενεια του στο αμαξι και εκανε αυτο.Αυτος θελει κρεμασμα.Ειναι τερας!!!

    Comments are closed.