ΤΟΥΡΛΟΥΜΠΟΥΚΙ ΜΕ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ 1.2 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΤΟ ΧΙΛΤΟΝ Ή ΤΗΝ ΗΡΩΔΟΥ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ. Ο ΑΔΩΝΙΣ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ, Ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ. ΠΟΛΛΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ;

Κοινοποίηση:
makelio

Η σημερινή αποκάλυψη της εφημερίδας προκαλεί για ακόμη μία φορά, τριγμούς στο επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας αναφορικά με το “αμαρτωλό” ακίνητο στο κέντρο της Αθήνας, με τίμημα 1,2 εκατ. ευρώ. Έχουν βγει ένας ένας και καρφώνονται και ξεκαρφώνονται. Η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ έγραψε για το ξεκάρφωμα του Άδωνι Γεωργιάδη.

Τα πράγματα είναι απλά. Όποιος αγόρασε το ακίνητο, να σηκώσει το χεράκι του και γρήγορα γιατί είναι τουλάχιστον αισχρό να βγαίνουν σε πλειστηριασμό τα καλυβάκια του κοσμάκη και την ίδια ώρα, οι πάμπλουτοι πολιτικάντηδες να αγοράζουν ακίνητα – “φιλέτα”.

Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν το αφορά – ούτε το αφορούσε ποτέ – σκόρπια δημοσιεύματα γαλάζιων γενίτσαρων της ανακύκλωσης. Δεν γνωρίζουμε Αδώνιδες, ούτε Κικίλιες. Εμείς από το πρωί διακρίνουμε κλίμα ενοχής. Γιατί άραγε; Αφού όλα είναι νόμιμα. Όποιος λοιπόν έχει αγοράσει αυτό το σπίτι και νιώθει τύψεις – λέμε τώρα – να δώσει στη δημοσιεύματα τα συμβόλαια.

1-NEW.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Τον θυμάμαι πριν χρόνια που είχε βγει σε εκπομπή στο Star και ξεναγούσε τον ρεπόρτερ πως το σπίτι του είναι με δάνειο και σε άθλια κατάσταση……

  2. Εδώ, πριν μερικά χρόνια, είχαν βουίξει τα ΒΠ της Αθήνας για πρώην γαλάζιο Δήμαρχο και την αγορά σπιτιού αξίας άνω του 1 εκατομμυρίου.

  3. Κλέφτες, Λαμογια, Πολιτικοι βάλατε την χώρα στα μνημονια και στην φτωχολογιά και σεις περνάτε μια χαρά. Φυλακή στο κάθε τομάρι που παιρνει μιζες κλέβει δημόσιο χρήμα.
    Φερτε πίσω τα κλεμμένα Λαμογια.

  4. Είναι η ζωή και ο τρόπος δράσης των πολιτικών κοινώς χαμογέλια.
    ”Ότι φάμε, ό,τι πιούμε και ό,τι αρπάξει ο κώλος μας” τους αντιπροσωπεύει απόλυτα.

  5. Χαχαχα… Η Κολομβια των Βαλκανιων … Μονο για το ποθεν εσχες του Κασσελακη υπηρξε φασαρια και μαλλον ανθρακες ο θησαυρος… Για να μας δειξουν τα πραγματικα περιουσιακα τους στοιχεια εφοριακοι,δικαστες, διευθυνταδες και λοιποι … Ο Γιαννος μας τι ποθεν εσχες δειχνει? Της θειας του απο τη Νιγηρια??? Γελαει το σκυλι …

Leave a Response