ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ: ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΜΑΣ – ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΟΙ ΕΠΟΧΙΚΟΙ; ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Κοινοποίηση:
fwtia_penteli_new_art-768x576

Αλγεινή εντύπωση για την κυβέρνηση Μητσοτάκη και το αρμόδιο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας υπό τον Βασίλη Κικίλια, που αυτοθαυμαζόταν για τη διαχείριση της τεράστιας πυρκαγιάς που κατέκαψε τη βορειοανατολική Αττική, προκαλεί η καταγγελία-σοκ των εποχικών πυροσβεστών.

Οι υπεύθυνοι στο υπουργείο και στο Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος άφησαν τους πυροσβέστες χωρίς τροφή και πόσιμο νερό.

Τους έχουν αφήσει στην μοίρα τους. Ποιους; Αυτούς που πέφτουν στη φωτιά για να σώσουν ζωές, περιουσίες και ζώα.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο βάθος υπάρχει και η κοροϊδία ετών. Γιατί δεν γίνονται προσλήψεις στην Πυροσβεστική; Γιατί δεν γίνονται μόνιμοι οι εποχικοί Πυροσβέστες; Ερωτήσεις που μόνο η κυβέρνηση μπορεί να απαντήσει, αλλά δεν το κάνει.

Μετά μην αναρωτιόμαστε γιατί καιγόμαστε….

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Περιμένατε κάτι καλύτερο από τον αγράμματο μπασκετμπολίστα με πτυχίο… γιατρού από Βαλκάνια; Τον ψηφίζετε όμως εκεί στην Αττική.

  2. Το Μιζοτακέικο δεν αγοράζει τίποτα, εάν πρώτα δεν συμφωνήσει καλή μίζα, δια της υπερτιμολογήσεως. Γι’ αυτό δεν έστειλαν τίποτα στους πυροσβέστες.

  3. Γιατι τα παληκαρια παιδευονται , καιγονται για να καλυπτουνε το siemenοσχεδιο του γερμανοτσολια Μητσοτακη που απολαμβανει τα μπανακια του μες σε πακτωλο εκατομμυριων? !

  4. Τελικά, ένα είναι το συμπέρασμα. Δεν χρειαζόμαστε κυβέρνηση.
    Και μας υπερφορολογεί για να κλέβουν οι κολλητοί και δεν μας προστατεύει από τίποτα.
    Μπορούμε να καταστραφούμε και μόνοι μας.
    Αλήθεια, πήρε η εθνική μας ……. 1 δισεκατομμύρια ευρώ μίζες από τη Γαλλία για τα εξοπλιστικά;
    Τότε τις στολές των ολυμπιακών τι τις καπέλωσε;
    Πιο πεινασμένη κι από τη λερναία ύδρα…
    Ας δώσει κάτι από τα κλεμμένα για κανένα Beriev. Ιδιώτης μπορεί να αγοράσει.

  5. ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑ ΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΤ Ε Η ΤΗΝ ΥΠΕΡΨΗΦΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΟ ΒΡΩΜΟΚΟΜΑΤΩΝ Η ΤΗΝ ΑΠ ΟΧΗ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑ Ι Η ΔΥΟ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗ Π ΕΡΗΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΟΝ ΕΣΟΥΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΩΜΟ ΚΟΜΑ ΤΑ (Ν.Δ ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ &ΣΥΡΙΖΑ ) ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΑΤΑ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΩΝ ΤΗ ΝΑ ΠΩ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΘΗΤΕ ΚΑΙ ΝΑ Μ ΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΜΗΝ +++

Comments are closed.