ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΗΘΕΙΑ! ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ – “ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ Ή ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ” ΛΕΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ – Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΛΙ, “ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ” ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ

    Κοινοποίηση:
    ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ

    Την προκλητική ρητορική τους συνεχίζουν στην Τουρκία, δυναμίζοντας καθημερινά το κλίμα ανάμεσα στις δύο χώρες. Η Ελλάδα παραβίασε το καθεστώς των νησιών του ανατολικού Αιγαίου, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου σε συνέντευξή του στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

    Ο Τσαβούσογλου ζήτησε από την Ελλάδα να αποστρατιωτικοποιήσει τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, προσθέτοντας ότι “σε διαφορετική περίπτωση, θα ξεκινήσει η συζήτηση για την κυριαρχία”.

    Την ίδια ώρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Γερμανό Καγκελάριο, Όλαφ Σολτς, στον οποίο “κλάφτηκε” για την κλιμακούμενη τουρκική προκλητικότητα. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημέρωσε τον καγκελάριο της Γερμανίας αναλυτικά για την τουρκική προκλητικότητα, ήτοι τις παραβιάσεις και τις υπερπτήσεις τουρκικών αεροσκαφών, αλλά και για την επιθετική ρητορική της γειτονικής χώρας, που, όπως είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός, υπονομεύει τη σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο.

    Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε στον Όλαφ Σολτς το χάρτη της γαλάζιας πατρίδας με το σύνολο των τουρκικών παράνομων διεκδικήσεων και ζήτησε τη στήριξη του Βερολίνου έναντι της τουρκικής παραβατικότητας

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Τουρκοι βγαλτε στο σκασμο γιατι αλλιως θα σας στειλουμε ομοβροντία αυστηρων μυνηματων. Ζουμε τα ιδια και τα ιδια τοσα πολλα χρονια που πραγματικα νομιζω οτι ζω στην “μερα μαρμοτας” Νεοέλληνες & Τουρκοι, τα ιδια λαμογια και οι ιδιοι κλασομαγκες. Καντε την Τουρκελαδα ωπος ελεγε η Αντζελα !!!! Ουτος η αλλος οι ηρωες του 21 και του επους του 40 ετσι οπως κανατε την χωρα, τσαμπα θυσιαστηκαν οι ανθρωποι ,για να γεμισουμε πουστρ@δες ,λοατκι,λαμογια,απατεωνες,δημοσιους ξαπλακιδες κλπ.

    2. Σκυλί που γαυγίζει είναι οι Τουρκοσποροι τπτ παραπάνω μόνο μπλα μπλα… Και για κάνα στημένο πραξικόπημα…

      1. δεν χρειάζεται να κάνει κάτι, απλά θα του τα δώσει το Γιοβρέικο κατοχικό καθεστώς της Αθήνας, ο μεικτός τουρκο-αφρο-ασιατικός στρατός είναι ήδη εγκατεστημένος στον Ελλαδικό χώρο, αν ενεργοποιηθεί αυτός ο κατοχικός στρατός και κάνει και αντάρτικο πόλης τότε το κατοχικό καθεστώς των Αθηνών μπορεί και να καλέσει τους Τούρκους όπως ο Μακάριος για βοήθεια, με το χάος που θα επικρατεί στην ενδοχώρα κανείς δεν θα ασχοληθεί με το πόσα νησία θα κρατήσει η Τουρκία, προφανώς όπου πατήσει ο τουρκικός στρατός δεν φεύγει χωρίς πόλεμο, αυτό το κάνει μόνο ο Ελληνικός Στρατός όπως Μικρά Ασία, Κύπρο, Ανατολική Θράκη, Βόρειο Ήπειρο και λοιπά…..

    3. Κουλη και Ερντογαν αφου τα μοιρασατε ιδιως το Αιγαιο σταματειστε το σανο στους δυο λαους! Ιδιως στο Ελλαδισταν κοστιζει με τον πολεμο! Αντε βρειτε αλλο παραμυθι δικτατορισκοι!

    4. Άντε να κάνουν το ντου να βγάλουμε το άχτι μασ πάνω τους να ηρεμήσουμε λίγο με το κορονοιο!!! Ελάτε βρε Μογγόλοι να δούμε πόσο μαγκιά έχετε…ελατεεεεεεεεεεε ρεεεεεεε!!!!!!

      1. Εδώ μού θύμισες τον κωστα πρέκα….

    5. Δέν υπάρχει ή ελάχιστη αμφιβολία.Οί φίλοι μας οί Γερμανοί θά πάρουν τό μέρος μας καί θά κάνουν ντά τόν κακό τουρκομογγόλο.Δέν πρέπει νά ξεχνάμε ότι οί Γερμανοί μάς βοήθησαν μέ τήν μεγάλη πείνα στήν Ελλάδα τό 1941-1942 καί πέθαναν μόνο 100,000 χιλιάδες άνθρωποι.
      Γιάννης Λάκων

      1. φιλε οι νεκροι απο την πεινα της Κατοχης ηταν πολυ περισσοτεροι

    6. η Τουρκία απλά λέει αυτά που έχουν συμφωνηθεί, τώρα πρέπει να ετοιμαστεί η κοινή γνώμη για το μοίρασμα και τέλος να γίνει κάποιο “επεισόδιο” και να κλείσει το ζήτημα…

    7. Ο ποντικομούρης οταν πηγε ο δενδιας και τον αποστόμωσε τοτε για το καζους μπελι και μαλιστα μεσα στη εδρα του τοτε δεν ειχε κατι να πει.
      Παρα μετα πολυ αργοτερα αφου καταστρωσαν ενα σχεδιο τωρα γκαριζουνε σαν τις μυξοπαρθενες.
      Μονη λυση?
      Καταριψη ντροουνς η ακομη και αεροσκαφους για να δουμε αν μπλοφαρουν η οχι και τοτε να φουμε αν θα πεσουν οι μασκες απο νατο και εε

    Comments are closed.