ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ – ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΑΞΗΔΕΣ ΕΚΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΑ ΣΑΛΕ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ – ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΧΙΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ: “ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ…”

    Κοινοποίηση:
    xios-makeleio2

    Έχασαν το φως τους οι αναρχοκομμουνιστές της Κουμουνδούρου και οι αρχιερείς της διαπλοκής της Πειραιώς. Τα έβαλαν με το ΜΑΚΕΛΕΙΟ και τώρα τρέχουν να κρυφτούν μπροστά στις αποκαλύψεις. Όπως μαθαίνουμε τις τελευταίες ώρες, το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης του Κούλη έβαλε ξανά στο τραπέζι τη συζήτηση για την απευθείας χρηματοδότηση του Τύπου με 7 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, μία από τις προτάσεις που υπάρχουν στο υπουργείο Οικονομικών και συγκεκριμένα από το 2018 (!) είναι η κατάργηση του ΦΠΑ 6% για τις εφημερίδες, τα περιοδικά και τα βιβλία. Η συνολική αγορά τους, που σχετίζεται με τον πολιτισμό, ανέρχεται σε 250 εκατ. ευρώ. Αν αφαιρεθεί ο ΦΠΑ θα ενισχυθούν άμεσα και τα έντυπα και τα βιβλία, χωρίς περίπλοκες διαδικασίες και απευθείας χρηματοδοτήσεις που μπορεί να θεωρηθούν κρατικές ενισχύσεις. Το υπουργείο Οικονομικών επί εποχής Ευκλείδη Τσακαλώτου είχε πει «όχι» στην πρόταση αυτή που είχε έρθει από τους εκδότες με το επιχείρημα πως θα υπάρξουν αντιδράσεις από άλλους κλάδους…

    Είναι για γέλια και για κλάματα όλοι τους. Βρίσκονται σε πανικό και βγάζουν από το συρτάρι τους ό,τι τους κατεβάζει η κούτρα τους. Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ παραμένει σταθερό:

    Τα 7 εκατ. να πάνε στο λαό και όχι στα Σαλέ της Ελβετίας. Τα λεφτά αυτά δεν θα λερωθούν από τους μπαταξήδες εκδότες της αρπαχτής  και της ρεμούλας που ήπιαν και πίνουν με το καλαμάκι το υστέρημα του λαού. Εμείς αυτό λέμε στην Κυβέρνηση με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο. Αν δώσουν λεφτά στους χρεοφειλέτες, θα βρουν το ΜΑΚΕΛΕΙΟ μπροστά τους. Και τότε, θα κατεβάσουμε τον κόσμο στο Σύνταγμα. Αρκετά πια με το δούλεμα και την κοροϊδία.

    Και για όσους από εσάς που μας στηρίζετε το έχασαν, ιδού η διαδικτυακή εκπομπή του ΜΑΚΕΛΕΙΟ με τον Στ. Χίο της 15ης Δεκεμβρίου, στην οποία αναφέρθηκε εκτενώς στο θέμα που δημιουργήθηκε και την επίθεση που δέχτηκε η εφημερίδα και το σάιτ μας από τους ζάπλουτους μπολσεβίκους δίνοντας απαντήσεις που έτσουξαν:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ, ΑΜΕΑ, ΑΠΟΡΟΥΣ ΚΛΠ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΣΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ! ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

    2. Στέφανε περιμένουμε να βγούμε στους δρόμους !!!!

    3. Τ ακους Κουλη;;;; δωσε τα κλεμμενα και τα κομμενα πισω στον λαο γιατι δεν θα σε ξανα ψηφισω Ετσι ειπα και το 2009 ,μετα ψηφισα καρατζαφερ…Ελληναρας με τ ονομα!!!! μετα όταν επεσε και ο Καρατζαφερ στα 4 ψηφισα μπαρμπανικολα σαν βλακας μπατριωτης δεξιοκρυφοακροδεξιος. Αλλα όταν πριν της εκλογες ειδα ότι και η φαμιλια του και αυτοι εγιναν ένα με το συστημα ξαναψηφισα νου δουλα για να φυγει ο συριζα, και τωρα παλι στης επομενες σαν βλακας θυμα δεξιος θα ψηφισω Βελοπουλο….αχαχαχαχαχαχαχ καλα σας κανουν οι εθνοπατέρες σας ρε!!!!

    4. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΨΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ….ΑΚΟΥΣ ΚΟΥΛΗΗΗ. ΔΩΣΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΕ ΣΤΙΣ 10 ΓΕΝΑΡΗ. ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΟΒΑΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ ΟΥΤΕ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ. ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ”ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ”.ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ…

    Comments are closed.