ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ “ΣΚΥΛΙΑΣΕΙ”! ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ; ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΧΑΡΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙΤΑΙ!

    Κοινοποίηση:
    κοροναιος- εμβολιο

    Δείγμα του ότι δεν…πάει και τόσο καλά η πολύμηνη εκστρατεία εμβολιασμού αποτελεί η ενεργοποίηση του μέτρου των SMS προς τους ανεμβολίαστους.

    Όπως είχε προαναγγείλει, η κυβέρνηση κατέθεσε την σχετική τροπολογία για την αποστολή μηνυμάτων σε όλους εκείνους τους πολίτες που είναι γραμμένοι στην άυλη συνταγογράφηση και δεν εμβολιάστηκαν.

    Μάλιστα η επίμαχη τροπολογία κατατέθηκε στο νομοσχέδιο για τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα.

    Μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται:

    • H σύσταση Μητρώου εμβολιασμένων και όσων έχουν νοσήσει από εξωτερικό. Θα δημιουργηθεί ειδική πλατφόρμα στην οποία θα υποβάλλουν αίτηση και εκεί θα είναι συνημμένα τα πιστοποιητικά. Επίσης, θα μπορούν να εκδίδουν πιστοποιητικό εμβολιασμού.
    • H αύξηση του προϋπολογισμού για τα 150 ευρώ που παίρνουν οι νέοι 18-24 ετών που εμβολιάζονται.

    Το μέτρο, πέρα από τις σοβαρές αντιρρήσεις σε μία σειρά από θέματα που αφορούν τα προσωπικά δεδομένα, προκάλεσε την αποστροφή αρκετών “ειδικών”, οι οποίοι το χαρακτήρισαν μη λειτουργικό.

    Πάρτε μερικά παραδείγματα των μηνυμάτων που (ΙΣΩΣ καθημερινά) θα αποστέλλονται από το ίδιο το κράτος στα εκατομμύρια των ανεμβολίαστων:

    Μήνυμα προς ανεμβολίαστους κάθε Δευτέρα: «Σύσσωμη η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα τάσσεται υπέρ του εμβολιασμού κατά της covid-19. Μπορείς και εσύ να γίνεις μέρος της λύσης. Κλείσε τώρα το ραντεβού σου για εμβόλιο στο emvolio.gov.gr».

    Μήνυμα προς ανεμβολίαστους κάθε Τρίτη: «Τα παιδιά μας πρέπει να είναι ασφαλή στο σχολείο τους. Να υλοποιήσουν τα όνειρά τους. Στο δικό σας χέρι είναι να τους δώσουμε ένα ασφαλές μέλλον. Εμβολιάσου μαζί με την οικογένειά σου».

    Μήνυμα προς ανεμβολίαστους κάθε Τετάρτη: «Σήμερα 7 στους 10 διασωληνωμένους ασθενείς από covid είναι άνω των 60 ετών και 9 στους 10 είναι ανεμβολίαστοι. Αν ανήκεις σε μια από τις δύο ομάδες κλείσε τώρα το δικό σου ραντεβού για να μπορείς να πάρεις την ζωή σου πίσω».

    Μήνυμα προς ανεμβολίαστους κάθε Πέμπτη: «Περισσότεροι από 6,5 εκατομμύρια Έλληνες και Ελληνίδες εμπιστεύτηκαν την επιστήμη και έκαναν το εμβόλιο για την covid-19. Εσύ και η οικογένειά σου μπορείτε να νιώσετε περισσότερο ασφαλείς και σίγουροι. Πάρτε την ζωή στα χέρια σας κάνοντας το εμβόλιο ενάντια στην covid-19».

    Μήνυμα προς ανεμβολίαστους κάθε Παρασκευή: «Οι ανεμβολίαστοι έχουν 13 έως 20 φορές μεγαλύτερο κίνδυνο να νοσήσουν βαριά και να διασωληνωθούν από τους εμβολιασμένους. Εσύ θα μείνεις ανεμβολίαστος;».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    40 Σχόλια

    1. να πω και εγω την “μαλακια μου”

      γνωστα ολα.
      να υπενθυμίσω οτι οι Ελληνες ..αναδελφος λαος απο αρχαιοτατωντ χρονων
      προτεκτορατο
      αυτα
      οποτε ?
      ποια ειναι η λυση ?

      Υ.Γ. λεω εγω ,,,,μηπως να παρουνε πισω την ΧΩΡΑ μια και καλη …το 1-10 % ?
      Γιατι δουλεια δεν βλεπω /

    2. Οι μίζες πάνε κλιμακούμενα με το ποσοστό εμβολιασμού σε κάθε χώρα. Όσο υψηλότερο το ποσοστό εμβολιασμού τόσο μεγαλύτερα τά ποσά πού μπαίνουν στις τσέπες πολιτικών, γιατρών, δημοσιογράφων ακαδημαϊκών.
      Γι’αυτό έχουν λυσάξει!

    3. Κάτι για την 13η σύνταξη που ονόμασε επίδομα ο μητσοκλέφτης όταν την κατήργησε το 2019, θα κάνει; Θα στείλει κάποιο μήνυμα ότι την θυμήθηκε;

    4. Ρε παιδιά χωίς πλάκα τώρα…τι στο διάολο θέλουν να πετύχουν με τα εμβόλια και έχουν τέτοια λύσσα??

      1. Δεν ξερεις ;
        Μειωση του πληθυσμου αυτο θελουν.
        Εχουν παρει πολλα εκατομμυρια απο την ελιτ για να εφαρμοσουν τα σχεδια της για μειωση του πληθυσμου.

    5. θα παισει πολυ φραγη λεμε στα βοθρομυνηματα του σαπιου κρατους!!

    6. Η κυβέρνησή μας πρέπει να στείλει μηνύματα και σ αυτούς που αναχωρήσανε προς….Κύριον μετά την εντελώς…συμπτωματική λήψη του σπουδαίου αυτού…εμπολίου!!!!!!!

    7. Εδώ και 3 μήνες με ενημέρωσε νοσηλευτής από μεγάλο νοσοκομείο ότι οι ΜΕΘ είναι γεμάτες από εμβολιασμένους και σκέφτομαι τον κόσμο που τους πίστεψε και έτρεξε να εμβολιαστεί….Έρχονται άλλες 4 δόσεις αν δεν αντιδράσεις και συνεχίσεις να πιστευτείς τα λαμόγια που 2 χρόνια σου πουλάνε παπάδες, είμαστε πάνω από το 50% που δεν έχουμε εμβολιαστεί, αυτός είναι ο λόγος που έχουν σκυλιάσει, για το καλό μας φυσικά!!!!!!!!!!!

    8. ΝΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΧΑΡΤΙ…
      ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΩ ΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ…
      ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ…

    9. Τρίτη-Πέμπτη μακαρόνια

      φάτε μάγκες, βγάτλε χρόνια

       
      Και την Κυριακή έχει κρέας

      κι είναι τζάμπα κι ο κουρέας

    10. Είναι απλό με 2 κινήσεις ματ , βάζεις φραγή μηνυμάτων στο κινητό σου απο κει που στάλθηκε η το διαγράφεις αμέσως χωρίς να το διαβάσεις τούς γράφετε στα
      π@π@ρια σαςκαι κλήνει ο φάκελος

    11. Εχθές περνούσα έξω από το γυμναστήριο τής γειτονιάς μου κι έγραφε απ’ έξω προπόνηση με ραντεβού. Εμβόλιο με ραντεβού, στον ΟΑΕΔ και στις τράπεζες με ραντεβού παντού με ραντεβού. Στα μπουρδέλα για να πάω να γαμησω κλείνουν ραντεβού;;;;
      Εκεί θα υπάρξουν άραγε στο εγγύς μέλλον περιορισμοί έκλυσης CO2 στην ατμόσφαιρα;;;
      Τι λένε γι’ αυτό οι ειδικοί;;
      Υ.γ. Οποίος κόψει το σχόλιο πρώτα να αναλογιστεί τις ευθύνες του.
      Αν πιστεύει ότι τα από κάτω είναι καλύτερα ΝΠΝΓ .

    12. Αφού υπάρχουν ήδη αποτελεσματικά φάρμακα όπως της MERCK και της Pfizer γιατί αυτή η εμμονή με τα εμβόλια;;; Εκτός αν τους έχει μείνει μεγάλο απόθεμα και θέλουν να τους εμβολιάσουν όλους να μην τους λήξουν και κατηγορηθουν για σπατάλη δημοσίου χρήματος

    13. Το θεμα δεν ειναι μονο το εμβολιο …….ειναι (για οποιον πιστευει)το πιστοποιιτικο (QR) που συρει……(.ο διαβολος κρυβεται καλα) Υ.Γ. Και φυλακισμενοι υγεις ειναι

    14. Οχι αλλη συριγγα! Φραγη στα SMS των απελπισμενων μιζαδορων! Ρε δε χορτασατε? Τ αποτελεσματα τα βλεπει ολος ο κοσμος! Αυτο δεν ειναι μπολι σκετη γενετικη μεταλλαξη ειναι χωρις αποτελεσμα στον ιο! Αμα ο Εβραιος βρει κατι καλο Μητσοτακαρε σφυρα μας να το κανουμε! Οχι οτι κατσει ρε αδερφε δε βαρεθηκες πια?

    15. η Γαλλια βγαζει μονοδοσικο παραδοσιακο εμβολιο για κοβιντ χωρις παρενεργειες …παρε απο εκει κουλη να σωσεις τον κοσμο κ την οικονομια της χωρας..κ οχι μονο ραφαελ

    16. το σαββατο το sms θα λεει ποσοι ειναι εμβολιασμενοι και νοσουν θελεις να παθεις τα ιδια και εσυ?

    17. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ ΒΡΕ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ!!! ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΤΠ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ

    18. Έχουν αυξηθεί κατακόρυφα οι θάνατοι εμβολιασμένων λόγω παρενεργειών και το αποκρύπτουν. Απαγορεύεται να μιλάνε για αυτά και όποιος το κάνει διώκεται ποινικά…

    19. Μήνυμα Σάββατο-Κυριακή. Ή εμβολιάζεσαι ή σου …αμάμε το κέρατο!!!

    20. αν νοιαζοντε ετσι το κοσμο να στειλουν και μηνυματα σε κοσμο που ειναι φτωχος να παει να βρει καπου που θα λενε συγκεκριμενα πατε να παρετε το φαγητο σας τα φαρμακα σας η ρουχα η οτι μπορει να χριαζοντε !! λεμε αν τοσο μνοιαζοντε το κοσμο !! κι οχι να σπροξουν μπολια λυγμενα

    21. Μονο τελικα ισχυει το αντιθετο στα ποσοστα στις μεθ.οι εμβολιασμενοι ειναι πλειοψηφια.

    22. Νομίζω ότι κάθε μήνυμα έχει από ένα ψέμα τουλάχιστον. Αυτό της Πέμπτης όμως είναι κατ’ εμέ και το περισσότερο εκνευριστικό. Αυτό το “εμπιστεύτηκαν”. Το ότι πολλοί απ’ αυτούς εξαναγκάστηκαν ή εξαπατήθηκαν βαφτίστηκε “εμπιστεύτηκαν”.

    23. Η απελπισία των υπαλληλάκων απ΄τις φαρμακευτικές έχει χτυπήσει κόκκινο…
      ΜΓ… για να μην ξεχνιόμαστε.

    24. Φυλαξτε ερμητικα κλειστα τα σύνορα…βαλτε σε εμβολιασμο οσους λαθρο μπηκαν ανευ τατοποιητικων και υγειονομικων εγγραφων..(μαλλον ολοι) και θα τους βαλετε να διυλευουν για να ζουν στην χωρα ως χτησιμοι ενεργοι πολιτες που βοηθανε την οικονομια και πιαστε οσους έχουν συστησει συμμοριες και πεταξτε τους στην Τουρκια…επιστρεψτε πολιτικοι βουλευτες και λοιποι παρατρεχαμενοι ολα οσα δανειστηκατε και δεν εξοφλησατε η δεν επιστρεψατε και αν δεν ….τοτε μπαλαουρο και καταναγκαστικα εργα βελτιωσης οδικων δικτυων ,προσοψεων κτιριων …..εχω και αλλα να γραψω αλλα στην επομενη κουταμαρα που θα λετε αδουλευτοι κηφηνες θα τα δειτε …και μην ξεχνατε ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ Π Χ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ,ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ,ΤΑΞΙΔΙΑ ,Κ
      Λ.Π ΚΑΙ ΑΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΤΓΟΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ…

    25. Ρε κουλη εδώ δεν μασησαμε με τα τεστ που μας βάζεις να τα πληρώσουμε από την τσέπη μας και μας έδιωξες από τα μαγαζιά, τι σε κάνει να πιστεύεις εσύ και οι φωστήρες σου εκεί στο κωλομαγαζο σας ότι θα μας πείσετε με τα μηνύματα?

    26. Αθάνατο ελληνικό δημόσιο, το Σάββατο και την Κυριακή ξεκουράζεται το σύστημα, δεν έχει μήνυμα χαχαχχχαχαχαχα

    27. Σάπιοι νεοταξίτες,όσο πιο πολύ λυσσάτε τόσο πιο πολύ φαίνεται η πονηρότητα των σκοπών σας. Όσο για το αν ενδιαφέρεστε για εμάς και την υγεία μας σας είδαμε τόσα χρόνια με τη συστηματική καταστροφή της χώρας και τη μαζική εκδίωξη των Ελλήνων προς στο εξωτερικό.

    28. τριτη τεταρτη πεμπτη και παρασκευη ειναι fake news μονο η δευτερα ειναι αληθεια αλλα επειδη οι φαρμακευτικες ειναι χορηγοι ολων αυτων που ειναι υπερ του εμβολιασμου

    29. Οι τύποι είναι εντελώς απελπισμένοι. Πιστεύουν πράγματι ότι τα SMS θα μας κάνουν να αλλάξουμε γνώμη;

    30. Μη καπνιζετε πάρτε 4000 μονάδες D ψευδάργυρο 20.mg

    31. Μόνο που 1 στους 6 είναι πλέον στις ΜΕΘ εμβολιασμένος. Και μόνο που το 90% των θανάτων είναι άνω των 60. Στους οποίους (60+) έχουμε από άλλες αιτίες πάνω από 200.000 θανάτους συνολικά από την αρχή του 2020. Οκ;

    Comments are closed.