ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ- ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    Κοινοποίηση:
    ΛΙΒΥΗ

    Την εκδοχή της επίθεσης αυτοκτονίας κατά της ελληνικής αποστολής στην Ντέρνα της Λιβύης που στοίχισε τις ζωές πέντε Ελλήνων, τριών στρατιωτικών και δύο διερμηνέων εξετάζουν οι λιβυκές αρχές, κάτι το οποίο “φωνάζουμε” από την αρχή και γράφουμε και σήμερα στην εφημερίδα Μακελειό.

    Οι λιβυκές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η τραγωδία να προήλθε από εξτρεμιστική ισλαμιστική ενέργεια καθώς η Ντέρνα είναι η πόλη προπύργιο του ISIS από το 2011 και ελέγχεται πλήρως από σκληρές ένοπλες ομάδες που δεν δέχονται κανέναν ουσιαστικό έλεγχο από την φιλοτουρκική κυβέρνηση του Α.Ντμπεϊμπά.

    Το εξώφυλλο του σημερινού φύλλου της εφημερίδας μας τα λέει όλα:

    exofyllo18-9

    Γράφει το ρεπορτάζ της εφημερίδας: “Όσον αφορά το τροχαίο δυστύχημα η εκδοχή που κυκλοφόρησε είναι ότι το φορτηγό αυτοκίνητο που κινείτο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο της Λιβύης έπεσε πάνω στο λεωφορείο της ελληνικής αποστολής. Ουδείς αποκλείει  ότι Τούρκοι πράκτορες αναμείχτηκαν στο θανατηφόρο τροχαίο που εάν επαληθευτεί θα πρόκειται για φονική δολιοφθορά”.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Ο Στέφανος κάτι ξέρει για να τα γράφει αυτά! Ποτέ δεν έπεσε έξω στα ρεπορτάζ του! Οι Αμερικανοί ξέρουν πολύ καλά από τέτοιες ενέργειες από το Ιράκ! Τους στείλανε σε εμπόλεμη ζώνη χωρίς καμμία προστασία! Κρίμα ,κρίμα σε τέτοιους άξιους συμπατριώτες μας που χάθηκαν άδικα και τραγικά!Αλλά φυσικά το βρώμικου κράτος μας θα το κουκουλωσει ακόμα μια φορά!

    2. Η έκρηξη και το καμμένο όχημα θυμίζει ενέδρα με IEDs όπως το ονόμασαν οι Αμερικάνοι απο τον πόλεμο στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν. Που στα Ελληνικα περίπου μεταφράζεται “αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός”. Και ήταν μεγάλο πρόβλημα για τον Αμερικάνικο στρατό. Όποιος ενδιαφέρεται για να δει την ομοιότητα υπάρχουν και τα ανάλογα video στο YouTube.

    3. η κατρακύλα της χώρας σε όλα τα επίπεδα … καιγομαστε πνιγόμαστε …πρωτόγνωρη μείωση πληθυσμού , διάλυση δημόσιας υγείας, turkagean … και προχειρότητα παντού …που τους έστειλαν? πάρθηκαν τα κατάλληλα μέτρα ? δόθηκαν διαβεβαιώσεις ? υπήρχε μία κάποια προστασία? πάλι κρύβανε νεκρούς ? τι αίσχος είναι αυτό? ρε σίχαμα κουλη σκέτος χάρος εισαι 4 χρόνια τώρα ουστ… ελαφρύ το χώμα για τους ανθρώπους που έφυγαν άδικα

    4. Κουλαρα σαλτα και….γ……ου! Το χεις παρακανει! Πολεμας να φας ολα τα… δελφινια Καλιγουλα? Εισαι ανιατα ψυχικος αρρωστος εκτος απο γκεσταπιτης δοσιλογος! Πολλα events ρε πουστη μου δεν προλαβαινεις ουτε να τα παρακολουθεις! Την εχει κανει ρημαδιο τη χωρα για μια καρεκλα της μασας!

    5. Ρε ατύχημα ήταν. ΔΕΝ σεβεστε τίποτα επιτέλους ? Εσύ που διαβάζεις αυτό το μήνυμα και σκανάρεις ποια θα εγκρίνεις ή όχι – μια φιλική συμβουλή: Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή αλλά η δουλειά που κάνεις σε χαρακτηρίζει.

      Φύγε, βρες αλλη δουλειά φιλε/η. Δεν αξίζει αυτή η κατάντια.

    6. Έχει τρύπες στο πίσω μέρος ρε όλοι το λένε.

    7. Οι τραυματίες ειπαν άκουγαν εκρήξεις.
      Δε σώζεται ο,τι και να πουν τα τσοντοκαναλα

    8. Παντού εχθρούς βλέπουν οι ψεκασμενοι Μπατριωτες

    9. Σε χωματόδρομο αλάνα σα γήπεδο μπήκε τάχα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας το ξένο αυτοκίνητο. Και το λεωφορείο μετά από τέτοια μετωπική που το σμπαραλιασε και κάηκε, η φάτσα είναι άθικτη εκτός από …κάτι τρύπες που όλως τυχαίως κάνουν όλμοι και εκρηκτικά.
      Ρε που τα πουλάτε αυτά ξεφτίλες; Που στείλατε στρατιωτική αποστολή σε εμπόλεμη ζώνη εντελώς απροστάτευτη.

    10. Δεν έχουν τέλος οι δολοφονίες εναντίον των Ελλήνων.πρεπει εμείς όμως να δώσουμε ένα τέλος στους αφορισμενιυς που μας κυβερνούν.οπως πάει δε θα μείνει κανείς μας ζωντανός.

    11. Πρώτη φορά στην ζωή μου βλέπω τροχαίο λεωφορείο με ι.χ. και να παθαίνει τέτοιο στραπατσο το μπαρουτιασμένο λεωφορείο. Αλήθεια υπάρχει καμία φωτογραφία του λεωφορείου από μπροστά ή στο πλάι; Ντροπή που τα πουλάνε αυτά οι ΑΛΗΤΕΣ οι πολιτικοί και οι στρατιωτικοί και τα ΜΜΕ (όπου Ε σημαίνει Εξαπάτηση)

    12. Τους φάγανε τώρα θα μπουκώσουν με χρήμα τους συγγενείς για να μην ανοίξουν το στόμα τους ματωμένα καταραμένα χρήματα θα είναι θα χάσουν τα πάντα αν τα δεχτούν!

    13. Καθάρματα. Στείλατε τα αδέλφια μας στο στόμα του λύκου. Η ψυχή τους και το αίμα τους ζητούν δικαίωση.

    14. Στο Ελλάντα που οι μαλάκες Έλληνες είναι ικανοποιημένοι που τους γαμάνε τις κόρες οι λάθρο αυτή η είδηση είναι απόλυτα αδιάφορη.

    15. Μάλλον τους φάγαν ως αντίποινα για τους 6 μεμετηδες που γαζωσαν προχθές(την λεγόμενη άοπλη και χωρίς ναρκωτικά συμμορία που γαζωσαν με πιστόλια όχι καλάσνικοφ ως συνηθως)…μετωπική η σύγκρουση αλλά το λεοφωρειο άθικτο μπροστά…τα μη πετσομένα κανάλια του εξωτερικού τα βγάζουν..αλλά το ΓΕΕΘΑ επιμένει στην ιστορία της συγκρουσης…κρίμα στα παλικάρια μας ..ελαφρύ το χωμα

    16. Σε μια χωρα με ολική σηψαιμια η είδηση αυτή είναι αδιάφορη……..

    Comments are closed.