ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ!!! ΕΠΙΤΕΛΙΚΗ… ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΤΟΥ – ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΔΗΛΩΝΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ – ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ “ΛΙΒΑΝΙΣΜΑ” ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΜΜΕ, ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ “ΚΑΡΕΚΛΕΣ” ΤΟΥΣ [ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis-stylianidis

    Απόδειξη της επιτελικής ανικανότητας, που αμβλύνεται μόνο με τη βοήθεια και το «λιβάνισμα» των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ, αποτελεί η πύρινη κόλαση που κατακαίει από το απόγευμα της Τρίτης -για δεύτερη ημέρα- στην Πεντέλη, έναν από τους τελευταίους πνεύμονες πρασίνου στην Αττική. Τη στιγμή που ο πρωθυπουργός παραμένει εξαφανισμένος, όπως επίσης και ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, στρέμματα γης, ζώα και περιουσίες παραδίδονται στις φλόγες. Όλα αυτά ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα δήλωναν… πανέτοιμοι και… ικανοποιημένοι για την αντιπυρική ετοιμότητα.

    Η οργή των κατοίκων, που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, κατά της κυβερνητικής ανικανότητας ξεχειλίζει. «Κάθε χρόνο ξέρουμε ότι θα έχουμε τα ίδια», λέει κάτοικος στην ΕΡΤ ενώ άλλος κάτοικος τονίζει πως βλέπουν περισσότερους αστυνομικούς και δημοσιογράφους παρά πυροσβέστες. Την ίδια ώρα, αποκαρδιωτική είναι η δήλωση της συζύγου του ηλικιωμένου αυτόχειρα, που έβαλε τέλος στη ζωή βλέποντας τις φλόγες να τυλίγουν την οικία του: «Το σπίτι έχει καεί τρεις φορές, σε καμία δεν ήρθε η πυροσβεστική», είπε.

    Όλα αυτά, ενώ τον Ιούλιο το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη δήλωνε έτοιμο και… ικανοποιημένο με τη διαχείριση Στυλιανίδη. Όπως έγραψαν τα «Παραπολιτικά», «μεγάλη ικανοποίηση υπάρχει στο Μέγαρο Μαξίμου για τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη».

    EFEFF

    Φυσικά, ο ίδιος άνθρωπος, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, πόζαρε χαμογελαστός, σε άσκηση στη Χαλκιδική, τον Μάιο τονίζοντας τη λέξη «ετοιμότητα».

    νγνγγγγγ

    WEFEWF

    Ξεχειλίζει η οργή των πολιτών

    Ένας αγανακτισμένος πολίτης που βρισκόταν στη λεωφόρο Μαραθώνος, δεν άντεξε και ξέσπασε μιλώντας στην κάμερα του Mega.

    «Θες να βρίσω; Σε σέβομαι. Πυροσβεστική υπάρχει. Υπάρχουν κάτι χιλιάδες πυροσβέστες και περισσότερες χιλιάδες μπάτσοι ρε παιδιά. Μπάτσοι και διερχόμενοι, το καταλαβαίνεις; Μου είπες να μην βρίσω και το σέβομαι. Παιδιά δεν κάνουνε τίποτα, είναι ασυντόνιστοι. Πιο πολλούς δημοσιογράφους και μπάτσους βλέπουμε, πυροσβέστες δεν βλέπουμε».

    Άλλος κάτοικος είπε ΕΡΤ ότι πήρε πολλές φορές στην πυροσβεστική, χωρίς ανταπόκριση, ενώ όταν είπε «καίγομαι ζωντανός, ελάτε να με βγάλετε» και, όπως είπε, του απάντησαν «βγες μόνος σου». Όπως σχολίασε: «Αυτό είναι το κράτος και η κυβέρνηση Μητσοτάκη». Οι αντιδράσεις αμέτρητες και αποτυπώνονται στις κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για τις ανάγκες του ρεπορτάζ.

    Οι αντιδράσεις του κόσμου στα πύρινα μέτωπα είναι συγκλονιστικές αλλά ενδεικτικές της κατάστασης.

    Έγκυος γυναίκα 8 μηνών στην Παλλήνη μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ. Όπως είπε κάτοικος της περιοχής στον Alpha, με το ζόρι την μετακίνησαν, ανοίγοντας δρόμο ενώ κινδύνευε να καταρρεύσει η στέγη του σπιτιού σε έναν δρόμο στον οποίο άλλα σπίτια έχουν καεί. «Μία πυροσβεστική πουθενά», είπε.

    «Από τις 5 η ώρα καταβρέχαμε, δεν φύγαμε, και σώσαμε κάπως την κατάσταση» είπε στο Open μία γυναίκα στην Παλλήνη, αναφερόμενη στις οδηγίες των αρχών να απομακρυνθούν.

    Μιλώντας στο Mega, κάτοικος από το Ντράφι τόνισε: «Οι κρουνοί δεν είχαν νερό. Οι πυροσβέστες, που δίνουν το αίμα τους, μου λέγαν παρ’τε την πυροσβεστική να τους πείτε ότι δεν έχουν οι κρουνοί νερό». Όπως είπε, είδε το μισό σπίτι της να καταστρέφεται και προσπαθεί να βοηθήσει την αδελφή της, της οποίας το σπίτι κάηκε ολοσχερώς.

    «Πλήρη αδιαφορία» από τις αρχές κατήγγειλε κάτοικος από το Ντράφι, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Το καθεστώς βάζει τις φωτιές για να μας πουλήσει, στην συνέχεια, κλιματική καταστροφή και πράσινα άλογα και να μας ταράξει στους πράσινους φόρους και τα κλιματικά λοκντάουν. Δεν υπάρχει επιτέλους ένας πατριώτης στρατιωτικός να τελειώσει με όλους αυτούς!

    2. Ντιρλα βγήκε στις 18:00 και έλεγε πόρδες.”Συμπατριώτες και συμπατριώτισσες….Χικ”
      Ρε Κούλη πρακτορακι της ΜΙΤ είσαι;
      Ο Ερντογάν μας καίει λόγω εξοπλισμών.Οι οικοπεδοφαγοι τελείωσαν ..πέρασαν όλα κτηματολόγιο και δασικοί χάρτες…οπωτε ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗ ΓΑΜΩ ΝΔ

    3. ”ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ”
      Με Ερντογάν Πρωθυπουργό καλύτερα θα ήμασταν.

    4. Μπορει να μου πει καποιος ποσες πυρκαγιες ειχαμε και ποσα στρεμματα δασικων εκτασεων καηκαν απο το 1967 μεχρι το 1973? Ετσι απο περιεργεια

    5. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ Ο ΡΑΓΙΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΜΥΑΛΟ ΣΤΕΦΑΝΕ!!!! ΟΣΟ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ!!!! ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΈΒΑΛΕ!!! ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ!!! Ο ΜΟΝΟΣ ΥΠΕΎΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!! ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!! ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΨΗΦΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!
      Υ.Γ ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΝΕ ΕΚΠΟΜΠΗ!!!!! ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΊΣΕΙ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΠΛΕΟΝ!!!! ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ!!!!!

    6. Άκουσα από έναν πολιτευτή της ΝΔ,ότι ο Κούλης προκαλεί τον Χίο να του πάρει συνέντευξη.Αν το δούμε και αυτό,τα έχουμε δει όλα..

    7. και πέρσι τα ίδια έλεγε ο παρδαλιάς και έκαψε μόνον 1.500.000 στρέμματα ! ΛοΛ για κρεμάλα είναι όλοι τους οι νούδουλοι

      1. Ξεχνάμε ότι ο βρωμιάρης αναβαθμίσθηκε σε πιό επικίνδυνη για ‘μάς θέση στην άμυνα, ενώ έχει καταδικαστεί πρωτοβάθμια, με αναστολή εν αναμονή εκδίκασης της έφεσης (βλ. και λιγδάνη)…

    8. Υπάρχει περιοχή εκεί που κάηκε που υπάρχουν βελανιδιές το ποτάμι φέρνει οξυγόνο από ξερικό έδαφος με βελανιδιά

    9. Με λίγα λόγια φεύγοντας από το σπίτι πήραν της τραπεζικές τους κάρτες βιβλιάρια ταυτότητα κλπ μαζί με 2 αλλάξεις ρούχα οπότε φράγκα έχουν και οι ευάλωτες ομάδες δεν θα μας φδουλευουν οι Αλβανοί και οι ξένοι κλπ

    10. Που τον ψωνισε αυτον τον αχρηστο απο την Κυπρο ???? Λαμογια κατακαψατε τη χωρα !!!!

    11. Πόσες δασικές πυρκαγιές είχαμε την επταετία
      1967 – 1974???
      Για να ακούσω…

    12. Εγώ πάντως αν ήμουν θα εξακολουθούσα να έχω πρώτο θέμα το σκάνδαλο αποφυλάκισης Λιγδιαρη

    13. Οργανωμένο σχέδιο εμπρισμού ήταν , αυτοί που έβαλαν την φωτιά ήταν σίγουρα οι ίδιοι που έκαψαν πέρυσι και την Ευβοια για να βάλουν ανεμογενήτριες , να δείτε τώρα σε λίγους μήνες πόσες ανεμογεννήτριες θα ξεφυτρώσουν στα γύρω βουνά

    14. Στο γουδί και με απόσπασμα με συνοπτικές διαδικασίες να ξεβρωμισει ο τοπος 🎯

    Comments are closed.