ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ 6 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ;;; ΑΠΟΦΑΣΗ – ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ Η 8ΧΡΟΝΗ – ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ…

Κοινοποίηση:
δωσδωδσωδ

Έξι ημέρες μετά τον πνιγμό της 8χρονης, η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θυμήθηκε να ανακαλέσει την άδεια λειτουργίας της κατασκήνωσης στη Χαλκιδική, όπου έχασε τη ζωή του το κορίτσι.

Η ανάκληση της άδειας λειτουργίας αφορά τη φετινή κατασκηνωτική περίοδο. Εντός δύο ημερών από την παραλαβή της απόφασης, η κατασκήνωση πρέπει να εκκενωθεί, προκειμένου να τη σφραγίσει το αστυνομικό τμήμα Κασσάνδρας την ερχόμενη Πέμπτη (22/8). Το εξοργιστικό είναι ότι η απόφαση έρχεται πολύ αργά αφού όλα αυτά γίνονται μόλις μερικά 24ωρα πριν κλείσουν οι κατασκηνώσεις. Κάτι τέτοιο είναι να συμβεί το προσεχές Σαββατοκύριακο. Μέχρι τώρα, η κατασκήνωση λειτουργούσε κανονικά.

Αναλυτικότερα, η τραγική απόφαση της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αναφέρει:

«1. Ανακαλούμε την με αριθμ. πρωτ. 218057/832 /05-06-2024 (ΑΔΑ ΡΘ0Δ7ΛΛ-Κ49) απόφαση άδειας λειτουργίας της κατασκήνωσης με το διακριτικό τίτλο «YUPPI CAMP», ιδιοκτησίας της εταιρείας «ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Α.Ε.», σύμφωνα με το άρθρο 10 της υπ’ αριθμ. Δ22/οικ. 37641/1450/22-08-2016 Κ.Υ.Α. διότι διαπιστώθηκε η παραβίαση των όρων και η πλημμελής εφαρμογή αυτών, όπως προβλέπονται από τις διατάξεις του Ν. 2345/95 της υπ’ αριθμ. Δ22/οικ. 37641/1450/22-08-2016 Κ.Υ.Α..

2. Εντός δύο ημερών από την παραλαβή της παρούσης, να εκκενωθεί η κατασκήνωση ( από κατασκηνωτές, προσωπικό και ευαλλοίωτα τρόφιμα και ποτά), ώστε το Α.Τ. Κασσάνδρας να προβεί στην σφράγισή της.

3. Το Α.Τ. Κασσάνδρας παρακαλείται, υπό την μορφή του κατεπείγοντος να επιδώσει ένα αντίγραφο της παρούσης στη κατασκήνωση με το διακριτικό τίτλο «YUPPI CAMP», ιδιοκτησίας της εταιρείας «ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Α.Ε.» και όπως προβεί την Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024 στη σφράγισή της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. δηλαδή το παιδάκι πέθανε κι αντί να τα κλείσουν όλα και να προσαχθούν όλοι απο τον ιδιοκτήτη μέχρι την τελευταία ομαδάρχισσα για καταθέσεις αυτοί συνέχισαν κανονικά το πρόγραμμά τους με καλοκαιρινή διάθεση και ξενοιασιά; Κάνανε και μπάνιο στην πισίνα που πέθανε το παιδάκι;

  2. Ούτως ή άλλως θα έκλεινε σε λίγο γιατί θα ανοίξουν τα σχολεία ρε κοπροσκυλα

  3. Έχουν ποτέ ελεγχεί οι Κατασκηνώσεις σέ όλη τήν Επικράτεια γιά τήν ύπαρξη στά οικοδομικά καί υδραυλικά υλικά τού καρκινογόνου ΑΜΙΑΝΤΟΥ, ο οποιος απαγορεύτηκε από τήν Ευρωπαϊκή Ένωση τό 2002 ;

  4. Να σκεφτεί κανείς ότι αυτό το μπορντελο που ζούμε έχει το θράσος και λέγεται ευρωπαϊκό κράτος…

Comments are closed.