(Ανανεωμένο): ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΩΣΕ ΓΥΜΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ! ΣΟΚ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΔΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ. ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΛΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΦΑΝΤΟΣ…

    Κοινοποίηση:
    loytraki-thima-arthro

    Από την πρώτη στιγμή, η προσοχή των αστυνομικών στράφηκε στον πρώην σύντροφο της 43χρονης Ουκρανής μασέρ ο οποίος παραμένει άφαντος.

    Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, μετά τον χωρισμό της από τον αλλοδαπό εραστή της, φέρεται να είχε συνάψει σχέση και να συζούσε με τον επίσης άγρια δολοφονημένο 42χρονο φαρμακοποιό του Λουτρακίου. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το έγκλημα πάθους, όπως όλα δείχνουν, ήταν προσχεδιασμένο καθώς ο δράστης είχε πάθει εμμονή και παρακολουθούσε το ζευγάρι.

    Ξημερώματα, λοιπόν, Κυριακής πήγε στο μικρό σπιτάκι στο Φλάμπουρο όπου διέμεναν, τρύπωσε μέσα, τους αιφνιδίασε και όταν τους αντίκρισε γυμνούς, θόλωσε το μυαλό του. Τους σκότωσε με μανία όπως πιστοποιεί και ο ιατροδικαστής  και διέφυγε, με τις έρευνες για τον εντοπισμό του να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Οι λεπτομέρειες για το φονικό προκαλούν ανατριχίλα.

    Άφωνοι με την αγριότητα και οι αστυνομικοί

    Χτύπησε λυσσαλέα μέχρι θανάτου τόσο την 45χρονη μασέρ Φωτεινή όσο και τον φαρμακοποιό και μέχρι και οι αστυνομικοί που μπήκαν στο αιματοβαμμένο σπίτι και αντίκρισαν τις δύο σωρούς στο πάτωμα μέσα σε λίμνες αίματος, έμειναν άφωνοι από την αγριότητα.

    Αμέσως μετά το έγκλημα, ο καταζητούμενος διέφυγε με το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας και λίγο πιο κάτω του έβαλε φωτιά. Μάλιστα βγαίνοντας από το σπίτι έβαλε λουκέτο στην πόρτα και κλείδωσε. Τα θύματά του, άφησαν την τελευταία τους πνοή μόνα και αβοήθητα.

    Σύμφωνα με την μακροσκοπική εξέταση που έκανε ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής υπηρεσίας Ναυπλίου, Νικόλαος Κωτακίδης, ο δράστης αιφνιδίασε το ζευγάρι που ήταν γυμνό και κανείς δεν κατάφερε να αντιδράσει, όταν τους επιτέθηκε με κάποιο ογκώδες όργανο, πιθανότατα μπαλτά ή γεωργικό εργαλείο που δεν έχει βρεθεί, χτυπώντας τους ξανά και ξανά στα κεφάλια! Ακόμη κι αν πρόλαβαν να φωνάξουν, η περιοχή είναι ερημική και κανείς δεν τους άκουσε.

    Αμέσως μετά την πράξη τους κλείδωσε τις πόρτες, έβαλε λουκέτα και έφυγε με το όχημα της Ουκρανής το οποίο εγκατέλειψε και του έβαλε φωτιά, περίπου 500 μέτρα μακριά από το σπίτι της.

    Ήταν παντρεμένη με επιχειρηματία της Μυκόνου κι έχει μια 20χρονη κόρη

    Το συγκεκριμένο άτομο που ήταν πρώην σύντροφος της Ουκρανής και αποτελεί τον βασικό ύποπτο, είναι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ένας 45χρονος σεσημασμένος για ληστείες και ναρκωτικά Αλβανός , ο οποίος φέρεται να παρενοχλούσε συχνά τον τελευταίο καιρό την άτυχη μασέρ και δεν αποδεχόταν για κανέναν λόγο τον χωρισμό τους και το γεγονός ότι ήθελε να συνεχίσει την ζωή της.

    Οι αστυνομικοί κλήθηκαν μαζί με την Πυροσβεστική, όταν γείτονες είδαν την φωτιά στο αυτοκίνητό της, αργά το βράδυ του Σαββάτου. Από την πινακίδα κατέληξαν στην ιδιοκτήτρια του οχήματος την οποία αναζητούσαν από τα ξημερώματα της Κυριακής. Δεν την βρήκαν στην οικία της και όταν πήγαν στο εξοχικό, μπήκαν στο εσωτερικό του και ήρθαν αντιμέτωποι με το ειδεχθές διπλό έγκλημα. Η 43χρονη ήταν παντρεμένη στο παρελθόν με επιχειρηματία της Μυκόνου, με τον οποίο είχε αποκτήσει και την 20χρονη σήμερα κόρη της.

    ου5 ου3 ου2 ουκ ου1 dolofonia-loytraki

     

    aytokinito-loytraki-14 aytokinito-loytraki-13 aytokinito-loytraki-12 aytokinito-loytraki-11 aytokinito-loytraki-10 aytokinito-loytraki-9 aytokinito-loytraki-8 aytokinito-loytraki-7 aytokinito-loytraki-6 aytokinito-loytraki-5 aytokinito-loytraki-4 aytokinito-loytraki-3 aytokinito-loytraki-2 aytokinito-loytraki-1

    Πληροφορίες από το loutrakiblog

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Ουτε ενας εδω μεσα δεν καταδικασε ενα εγκλημα . Οτι και να ειναι αυτο ,οποιοι και να ειναι αυτοι . Ο καθενας με τις μαλακο -αναλυσεις του , με μπόλικο φασιστο -κολλημενο άχυρο στο μυαλο . Οσο για τους ελεγκτές των σχολίων , απλά ελεεινοί

    2. οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα, τον τρωνε οι κοτες!

    3. Αλβανός, ουκρανεζα “μασέρ” , …κάτι ταν την ταινία taken που έβλεπα στην τηλεόραση εχθές το βράδυ ακούγεται.

    4. ρε μαλακα μια ζωη αυτες οι ξενες ειναι μεγαλες πουτανες στο κρεβατο εχουν κλεισει σπιτια κ σπιτια εζουν γαμηθει στα μερη τους με τ μισο πλυθησμο κ ερχονται εδω τ παιζουν οαρθενες σε πλακωνουν στο γαμησι και τα ξεχνας ολα

    5. Λυπάμαι αλλά όταν δεν προσέχουμε τους συντρόφους μας αυτά παθαίνουμε!!!
      Έχουμε τόσα παραδείγματα καθημερινά και αντί να βάλουμε μυαλό και να συνετιστούμε εκεί εμείς….
      Τί να πω λυπάμαι… ας παραδειγματιστούμε οι υπόλοιποι και ας απομονώσουμε τα μιάσματα που ήρθαν στην χώρα μας!

      1. Μαντάμ της γυναίκας η καρδιά είναι μία άβυσσος!
        Ταξιτζής είμαι και αν σας πω πόσα ζευγάρια μπαίνουν στο ταξί μου που η γυναίκα είναι Ελληνίδα σαν τα κρύα τα νερά και ο άντρας είναι εισαγόμενος “επενδυτής” δεν θα με πιστέψετε.
        Επενδυτής που σύμφωνα με τη θρησκεία του την κουλτούρα του και την παιδεία του θεωρεί τη γυναίκα κατώτερης τάξης ανθρώπινο ον.
        Το πώς όμως του συμπεριφέρεται η Ελληνίδα, με τι αγάπη, με τι πάθος, με τι έρωτα,με τη καλοσύνη επίσης δεν μπορείτε να το φανταστείτε.
        Σε Έλληνες φέρονται ακριβώς το αντίθετο. Τέλος πάντων!
        Και από την άλλη ο “επενδυτής” να βρωμάει μπίχλα να βγάζει αυτή την τραγίλα αυτή τη λίγδα που όσο και να ανοίγω τα παράθυρα μου έρχεται να κάνω εμετό.
        Αλλά όπως είπαμε μαντάμ, της γυναίκας η καρδιά είναι μία άβυσσος.

        1. Αν εσύ είσαι στον κλάδο αυτό,εγώ είμαι ο Τσαρλς Μπρόνσον ψευτη

        2. αυτες ειναι οι αριστερες. επι των πλειστων.
          αυτα διαλεξε ο λαος…….

        3. Γι’ αυτο γεμίζουν πτώματα οι χωματερές και έχουμε καθημερινά εγκλήματα !!!
          Φυσικά υπάρχει το αδιαχώρητο στις εστίες κακοποιημένων γυναικών και καθημερινά έχουμε αναγγελίες εξαφανισμένων παιδιών από μεικτούς γάμους !!!
          Δεν τις λυπάμαι είναι αξίες της τύχης τους!!!
          Να τους πάρουν να πάρουν και τα παιδιά τους και να τσακιστουν να φύγουν !!!
          Εμείς θελουμε την Ελλάδα που μεγαλώσαμε !!!

    6. Αλβανοί , Ουκρανεζες κάθε καρυδιάς καρύδι. Όποιος μπλέκεται με τα σκατα…

    7. Μισό αιώνα λες εσύ…αλλά φαίνεται όμορφη γυναίκα

    8. Τας κεμπάπ τα έκανε το Αλμπανο κ άντε γεια.

    9. Ας πρόσεχε ο φαρμακοποιός που έμπλεξε με την ουκρανη “Φωτεινή” μασερ. Την παροιμία παπούτσι από τον τόπο σου δεν την ήξερε; τέλος πάντων θεός σχωρεστους

    10. Εεεε…. Όλες οι γυναίκες του πρώην ανατολικού μπλοκ, την πουτανιά την έχουν dna. Έτσι βιοπορίζονται κ το θεωρούν πολύ φυσικό : φαΐ/νινί/πορτοφόλι..
      Ήρθε η κυρά στο Ελλάντα, γνώρισε τον πρώτο σύζυγο – Έλληνα χλιμίτζουρα – του φορτώθηκε, του μόστραρε και το παιντί να τόνε δέσει, προφανώς έπεσε ο τζίρος οικονομικά του συζύγου άρα διαζύγιο βουρ ξανά στη γύρα να βρει άλλο κορόιντο να την ταΐζει και να της πληρώνει τα λούσα.. Μα αλμπανό, μα ουκρανό, τελικά ξετρούπωσε τον μαλάκα φαρμακοτρίφτη με τα πολλά φράγκα για να μασάει η μανδάμ..
      Έλα που όμως ο πρώην – κ πολύ φτωχότερος προφανώς – δεν κατάπιε την προσβόλα του κέρατου από μια “επαγγελματία μασέρ” κ τον φραγκάτο αγάμητο επιστήμονα…. Δωσ’ του λοιπόν, τους μουντάρησε στο ξαφνικό, τους έκανε πίτα τα κεφάλια και αντε βρείτε τον! Αλλά μεταξύ μας τώρα, καθότι αλλονταπό επενδυτή και να τον πιάσουν, έχει ελαφρυντικά το παιντί! Γιατί αν ήταν Έλληνας, θα του κλείναν το σπίτι!

      1. Συγχαρητηρια ξεπερασες και εμενα!!!!!

      2. Μόνο από τα κορόιδα τους τσιφτετελληναραδες τρώνε όλες αυτές (από πρώην ΕΣΣΔ) λεφτά!!! Σίγουρα ο τηγανοκελος Αλβανία της θα γ@μουσε χωρίς να χαλάει φραγκο!!! Πολύ κρίμα για τον φουκαράς τον φαρμακοποιό τζάμπα τον φάγανε.

      3. Εσύ έμαθες όλες τις γυναίκες του Ανατολικού μπλοκ και έβγαλες και πόρισμα ότι έχουν τη πουτανιά στο dna. Ενώ οι ελλεινίδες που οι περισσότερες κάνουν κρυφά βίζιτες ( 4.500 φοιτήτριες μόνο σε ανάλογα sites ) για να ζουν χλιδάτα και να βγάζουν selfies σε Μύκονο, κότερα και με σαμπάνιες είναι αγνές κοπέλες, από σπίτι.

    11. Και μασέρ και εισαγωγής και σχεδόν μισό αιώνα..ψωνίσανε και οι δυό απο σβέρκο..

    Comments are closed.