ΤΟΥΣ “ΦΩΤΙΣΕ” ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ- ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ – “ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ” ΛΕΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΔΕΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΠΡΑΒΕΛΟ

    Κοινοποίηση:
    σχολειο

    Τέλος στα σενάρια ότι τα σχολεία μπορεί να μην ανοίξουν τη Δευτέρα (9/1) λόγω των πολλών ιώσεων, βάζει το Υπουργείο Παιδείας.

    «Τα σχολεία θα ανοίξουν κανονικά τη Δευτέρα», διαβεβαίωσε ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας, Αλέξανδρος Κόπτσης.

    «Πρέπει να είμαστε απόλυτα σαφείς τόσο για τους γονείς όσο και για τους εκπαιδευτικούς. Δεν υπάρχει καμία απολύτως συζήτηση για κλείσιμο των σχολείων», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κόπτσης.

    «Είμαστε πανέτοιμοι. Τα σχολεία ανοίγουν κανονικά, τη Δευτέρα», επισήμαναν.

    «Λειτουργούμε πάντα μετά από γνωμοδοτήσεις της επιτροπής των ειδικών και απόφαση του Υπουργείου Παιδείας».

    «Το μόνο που ισχύει αυτή τη στιγμή σχετικά με τη γρίπη είναι η υπουργική εγκύκλιος, η οποία εξεδόθη πριν από λίγες μέρες και η οποία καθορίζει πως με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων καταχωρίζονται αλλά δεν προσμετρώνται οι απουσίες από τα μαθήματα έως πέντε εργάσιμες ημέρες».

    Αναφορικά με την επιστροφή της χρήσης της μάσκας, ο κ. Κόπτσης υπογράμμισε: «Αυτή τη στιγμή, στο Υπουργείο Παιδείας δεν υπάρχει καμία άλλη συζήτηση. Προτείνεται οι μαθητές που εμφανίζουν συμπτώματα να παραμένουν στο σπίτι για την προάσπιση τόσο της δικής τους όσο και της δημόσιας υγείας».

    Διαβάστε επίσης:

    ΑΡΧΙΣΕ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ: «ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ – ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΙΝΕΣ ΜΕΘ»! ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΑΛΗΤΕΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ! ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Μηνυση σε όσους ψεύδονταν εδώ και δύο χρόνια

    2. ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ…..ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ …ΞΕΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΝΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗ ΓΡΙΠΠΗ….ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΚΟΛΟΠΙΛΑΛΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ….Ο ΣΚΑΤΟΜΠΑΡΜΠΑΣ ΑΦΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΙΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΩΡΑ ΦΟΒΑΤΑΙ….

    3. Μα φυσικά.Αν κλείσουν τα σχολεία, πόσ θα πηγαίνουν η παντρεμένες “κυρίες”να κερατώνουν τους άντρες τους…. Υπάρχει πρόβλημα… Καλύτερα να στέλνουμε τα παιδάκια στο σχολείο ,μετά στο φροντιστήριο, για να έχουν το πεδίο ελεύθερο

    4. Αντε ρε στα τσακιδια κοπριτες αφήστε μας ήσυχους

    5. Σε κάθε πρόβλημα υπάρχουν πολλές λύσεις. Ο μέτριος πολιτικός επιλέγει την εύκολη λύση, που συνάμα είναι και η χειρότερη, γιατί προκαλεί μεγαλύτερο κακό σε άλλες πτυχές της ζωής μας από το πρόβλημα που υποτίθεται πως αντιμετωπίζει (και ενίοτε δεν το αντιμετωπίζει κιόλας). Πάρτε παράδειγμα τα σχολεία και τα πανεπιστήμια. Επέλεξαν να τα κλείσουν, αντί να αναζητήσουν άλλους τρόπους να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα. Το να κλείσουν τα σχολεία είναι η εύκολη και ανέξοδη λύση. Μπορεί να την σκεφτεί και ο τελευταίος θαμώνας καφενείου. Από τους ικανούς πολιτικούς περιμένει κανείς πιο έξυπνη σκέψη. Ομοίως τα lockdown, ήταν η εύκολη και ανέξοδη (καταρχήν) λύση.
      Ο ικανός πολιτικός θα ξεκινούσε τη σκέψη του ως εξής : Τι δεν επιτρέπεται να κάνω; Να κλείσω τις εκπαιδευτικές δομές, τις επιχειρήσεις και τον κόσμο στα σπίτια του. Από κει και πέρα, τι μπορώ να κάνω; Μπορώ να φτιάξω νοσοκομεία, νέες ΜΕΘ, να προσλάβω γιατρούς και νοσηλευτές, να δώσω οδηγίες στους πολίτες, να μην τους τρομοκρατήαω. Αν είχαμε καλούς πολιτικούς δεν θα είχε συμβεί τίποτα από όσα περάσαμε τα τελευταία τρία χρόνια, και θα μας είχε κοστίσει και πολύ λιγότερο. Κάποιες χώρες (και Πολιτείες) το έπραξαν.

    6. Κάτι έπρεπε να πει και το γεροχουφταλο ο Κοπροβελος για να τον δείξουν τα κανάλια. Αναμένουμε τον έτερο βόρειο που ασχολείται με λύματα στα οποία είναι βουτηγμένος μέχρι το λαιμό Σαρρήμπούρδα.

    7. Σε ένα μπαχαλο που τα νοσοκομεία υπολειτουργούν, φάρμακα βρίσκεις μόνο με βύσμα κάνα φαρμακοτριφτη, σε έπιασε ο πόνος μπας και δεν ανοίξουν τα σχολεία για μια βδομάδα? Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι σε συμφέρει να ανοίξουν, μπας και πεθάνει κάνα παιδάκι και μετά έχεις να κράζεις για κάνα χρόνο. Τέτοιοι είστε όλοι, πουθεναδες καιροσκόποι, όπου φυσάει ο άνεμος, πίστευα ότι έχεις ιδανικά αλλά από ότι φαίνεται τα ίδια ιδανικά έχετε όλοι του συναφιου σου. Παρακαλάτε για θανατο και προβλήματα για να έχετε να κράζετε.

    8. ΜΠΡΑΒΟ ΒΛΑΚΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ.

      1. Πόσο ούφο μπορεί να είσαι; Εάν θέλεις κράτα τα δικά σου στο σπίτι κλεισε την τηλεόραση και άνοιξε το μυαλό σου εάν έχεις.

    9. Μπράβο στο Υπουργείο Παιδείας το οποίο καθόλη τη διάρκεια της κρίσης έδειξε ψυχραιμία και λογική.

    Comments are closed.