ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ Π#ΥΛΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ – ΠΕΡΑΣΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΛΗΤΕΣ – ΠΡΟΔΟΤΕΣ – ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ

Κοινοποίηση:
6305125

Πέρασε η πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη μετά την ψηφοφορία στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, επί συνόλου 295 μελών της Κεντρικής Επιτροπής ψήφισαν δια ζώσης ή τηλεφωνικά 286 μέλη. Υπέρ της πρότασης μομφής ψήφισαν 163 μέλη, κατά ψήφισαν 120, δύο «παρών» και ένα άκυρο.

Μετά το αποτέλεσμα ο Στέφανος Κασσελάκης δεν είναι πλέον πρόεδρος του κόμματος και εκκινούν οι διαδικασίες για εκλογή νέου αρχηγού από την βάση του κόμματος. Πρώτος σταθμός θα είναι η σύγκλιση εκτάκτου Συνεδρίου.

O Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή, είπε: «Eίμαι λυτρωμένος γιατί είδαν όλοι οι πολίτες την μομφή που ζω από την πρώτη μέρα που εκλέχτηκα πρόεδρος.

Είναι πρωτοφανές η κομματική γραφειοκρατία, η νομενκλατούρα και διάφορες φράξιες, να ξεφτιλίζουν τα αξιότιμα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής φορώντας τους κουκούλα και να μην αποδέχεται την ψήφο των μελών του κόμματος».

Καταλόγισε στους αντιπάλους του ότι «κατέφυγαν σε πρακτικές που δεν ταιριάζουν στις παραδόσεις της Αριστεράς» και κατέληξε: «Οι αποφάσεις μου θα ανακοινωθούν εκεί που λογοδοτώ και θα λογοδοτώ πάντα, στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

38 Σχόλια

  1. Το μπουρδέλο στον σύριζα επιβάλλεται να διαλυθεί όποιος και να ηγηθεί δεν αλλάζει ότι έχουν γίνει συστημικό κόμμα… Στην θέση του πρέπει τα ζώα να στηρίξουν κόμματα που δεν ψήφισαν ποτέ μνημόνιο και φυσικά δεν έχουν προδώσει την Μακεδονία, είναι ότι χειρότερο ζήσαμε στην χώρα μέχρι πρόσφατα…

  2. Οι προδότες ήταν οι εθνικιστές και οι εθνικόφρονες που συνεργάτηκαν με τον Γερμανό , οι κομουνιστες ήταν στο βουνό και πολεμούσαν τον εχθρό, οπότε αυτοί που αποκα΄λούνται εθνικιστές , εθνικόφρονες και πατριώτες είναι ΕΘΝΟΔΟΣΙΛΟΓΟΙ . Για να αναπώλησουμε λίγο πίσω να δούμε που ήταν αυτοί οι πατριώτες οταν τους χρειάστηκε η πατρίδα .

  3. Δεν ξέρω πόσο αντρικιο είναι να κρίνω τον άλλο από την προσωπική του ζωή, εμένα αυτό δεν με αφορά, η στάση πάντως Πολακη απέδειξε πως αυτός ο άνθρωπος καβάλησε εντελώς το καλάμι.

  4. Ήρθε ο κίναιδος ουρανοκατέβατος για να πέσει η προπαγάνδα ότι ένας τέτοιος μπορεί να γίνει ακόμα και πρωθυπουργός. Μάσησε ο νεοέλληνας και έτσι ο μπλε σύριζα πέρασε τον κιναιδονόμο με τις λιγότερες αντιδράσεις. Τώρα η δουλειά τελείωσε οπότε πάει από εκεί που ήρθε!

  5. εχει μεγαλες πιθανοτητες να εκλεγει παλι , μην χαιρεστε .. ακομη και αν δεν βγει , δεν αλλαζει κατι στη ταυτοτητα και στην ιδεολογια του συριζα , μην ασχολειστε λοιπον , κοιταξτε την δικια σας ανυπαρξια και περιμενετε να βγει ο κλασιδιαρης απο την στενή να σας σωσει απο την ανυπαρξια..

  6. Καλά δεν έχασε ακόμη ο Κασελακης μη βιάζεστε να κανετε όνειρα προδότες της πατρίδας.

  7. Δυσκολη κατάσταση.ανθρωπος του συστήματος.θα υποστηριχτεί από ΜΜΕ κ όλες τις σκοτεινές δυνάμεις κ θα ξαναβγεί.δυστυχως.

  8. Δεν είναι αριστεροί η κομμουνιστές που γράφετε αυτοί του ΣΥΡΙΖΑ και της αριστεράς Είναι τσιράκια υποτακτικοί του Βερολίνου και των ΗΠΑ Απεδείχθη από την διακυβέρνηση της χώρας από αυτούς έκαναν τα χατήρια των ΗΠΑ με τις αμερικανικές βασεις και την προδοσία της Μακεδονίας όπως και με το νέο μνημόνιο Στο ίδιο καράβι ταξιδεύουν με τον Κουλη Χρυσό και την παρέα του

  9. Μια χαρά τα πήγε. Και διέλυσε τον Σύριζα και τώρα θα ξαναεμφανισθεί ο Τσίπρας σαν σωτήρας με νέο κόμμα και το νομοσχέδιο για τους γάμους των λοάτκι το πέρασε και άφθονη προπαγάνδα υπέρ των γκέι έκανε. Τι γάμος τι 4ήμερα γλέντια τι ανέβαζε στην εξέδρα τον “σύζυγο” την δουλειά που τον στείλανε οι αμερικάνοι και η CIA να κάνει την έκανε και με το παραπάνω.

  10. Όσο πιο πολύ θα παραληρείτε λέγοντας τους Καπιταλιστές Κομμουνιστές, τόσο πιο πολύ θα σας ξεφτιλίζει και ξεπουπουλιάζει ο Καπιταλισμός. Συνεχίστε έτσι. Ο Κούλης κι ο Κασσέλας σας είναι ευγνώμονες.

  11. θα σας αφησουν,οι καλοι μας φιλοι,να εκλεξετε ,εσεις οτι θελετε ,λιγο δυσκολο το βλεπω,μηπως γινει παλι οτι το 1961αν τωρα κρινουν αυτοι που τον εστειλαν οτι αποστολη εξετελεσθει τοτε θα αφησουν αλλο αρχηγο Αλλιως θα γινει η μετα νυχτα!αντε καλυνηχτα και οποιος καταλαβε καταλαβε

  12. Βλεπω οι ανρακλες τυπου Πολακη,που αποδειχτηκε μεγαλη λουγκρα,πηρατε φορα!Καλα θα παει κι αυτο.

  13. Ρίχτε στα σκυλιά τον Καλιγούλα να τον κατασπαράξουν! Άντε μήπως και δούμε σοβαρή αντιπολίτευση από τον ΣΥΡΙΖΑ. Πάνω τους κρητικαρε Παυλαρα! Τόσο καιρό ζούσαμε μαύρες εποχές με μητσοτακη στην εξουσία να κάνει ότι γουστάρει και μια ανύπαρκτη αντιπολίτευση με την κασέλα να ασχολείται με τα του κωλου του! Ειδικά αυτό που ζήσαμε με το νομοσχέδιο για τις πουστρες ήταν το κάτι άλλο. Πηγαίναμε από τη Σκύλα στη Χάρυβδη!!!

    1. Εχεις την εντυπωση οτι θα δεις ασπρη μέρα με ΣΥΡΙΖΑ?????ΧΑΧΑΧΑ.ΡΕΕΕΕ ΞΥΠΝΑΑΑΑ όλοι και οι 301 εχουν την ιδια πολιτική γραμμή,δεν θα αλλάξει τίποτα,αν δεν σηκωθείς απο την καρέκλα και το πληκτρωλόγιο.. Για όλους ισχύει αυτό.Επανάσταση γράφοντας δεν γίνεται…. ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕ.

  14. Αποστολη εξετελεσθη παντως! Κουλαρα επαιζε και παιζει μπαλλα μονη της με τις “μεταρρυθμισεις” των αμερικλανοφριτς στην υποθηκευμενη Ελλαδα του Τσιπουρα!

  15. Την δουλειά του την έκανε βάση της Δύσης και της Αμέρικα. Το είπε και μόνος του άλλωστε, για προσέξτε τις δηλώσεις του. Τώρα θα γυρίσει στο usa για να συνεχίσει την ζωή του από εκεί που σταμάτησε.

  16. Δεν ασχολούμαι με τον Κασσελάκη. Αλλά να ξέρετε θα τους ξεσκίσει όλους στην εκλογική αναμέτρηση και τότε ντροπιασμένοι θα καθίσουν στα αυγά τους. Μια ζωή δυσωδεία σε αυτό το κόμμα. Οχι ότι τα άλλα κόμματα είναι καλύτερα. Ο ένας χειρότερος από τον άλλο. Και ο απλός κόσμος υποφέρει.

    1. Γιατί ο Πολάκης ο αψύς τι είναι; Εφιάλτης και καραγκιόζης. Ο Τσίπρας τι είναι; Αμόρφωτος , ψεύτης και προδότης.

Leave a Response