ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ! FRONTEX: ΑΥΞΗΣΗ 39% ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΡΟΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ: Ο ΕΒΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟΣ

Κοινοποίηση:
Handover ceremony of the Ministry of Health from the Minister of Michael Chrisochoidis to the Minister Adonis Georgiadis in Athens, Greece on January 4, 2024. / Παράδοση - παραλαβή του Υπουργείου Υγείας από τον υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στον υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη, Αθήνα, στις 4 Ιανουαρίου 2024.

Εντυπωσιακοί και αντιφατικοί τίτλοι δημοσιευμάτων που όμως διαψεύδουν τη χαρά του υπουργού και της κυβέρνησης,  περί ασφαλών συνόρων της χώρας.

Από τη μία τα στοιχεία της Frontex που λένε ότι παρατηρείται αύξηση 39% στις μεταναστευτικές ροές προς την Ελλάδα το 2024 και από τον άλλη έχουμε τον κ. Μιχαλάκη Χρυσοχοΐδη να δηλώνει ότι ο Έβρος είναι θωρακισμένος, ότι η ΕΛ.ΑΣ. και Ένοπλες Δυνάμεις εγγυώνται την ασφάλεια της χώρας και άλλες τέτοιες μπούρδες.

Λεπτομέρειες θα διαβάσετε στο σημερινό ΜΑΚΕΛΕΙΟ:

1-NEW.indd

Ας μας εξηγούσε τουλάχιστον ο υπουργός, αυτό το 39% περισσότεροι, από το 2023, λαθρομετανάστες που μπήκαν στην Ελλάδα, πως μπήκαν και το κυριότερο που τους μετέφεραν και τους συντηρούν. Γιατί μετά  την εισδοχή και καταγραφή τους,  το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως προωθήθηκαν στην ενδοχώρα…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. δεν προλαβανει να τους μετρησει γιατι ετοιμαζει την βαφη για το μαλλι

  2. Μ΄αρέσει που λένε για τον Χρυσοχοίδη ότι εξολόθρευσε την 17 Νοέμβρη. Η 17 Νοέμβρη ήταν πρακτοράκια της ΚΥΠ και όταν ήταν να γίνουν οι ολυμπιακοί αγώνες τους είπαν οι αμερικάνοι διαλύστε την 17 Νοέμβρη γιατί δεν θα γίνουν οι αγώνες. Και στείλανε τον χαζό τον γιο του παπά που έχασε το μάτι του με την βόμβα και του είπανε ότι η βόμβα θα σκάσει στις 8.30΄ και την είχανε προγραμματίσει να σκάσει στις 8.00΄ μισή ώρα νωρίτερα και έσκασε η βόμβα στα χέρια του και έτσι τους πιάσανε. Ποιά επιτυχία του Χρυσοχοίδη; Αν δεν γινόντουσαν οι ολυμπιακοί αγώνες ακόμα θα είχαμε την 17 Νοέμβρη.

Leave a Response