ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ… ΣΦΥΡΙΞΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ! Ο ΠΡΙΓΚΟΖΙΝ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΟ ΡΟΣΤΟΦ – ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

    Κοινοποίηση:
    prigozin

    Ο επικεφαλής της ρωσικής εταιρείας μισθοφόρων Βάγκνερ διαβεβαίωσε σήμερα πως βρίσκεται στο αρχηγείο του ρωσικού στρατού στην πόλη Ροστόφ –κέντρο κλειδί στη ρωσική επίθεση εναντίον της Ουκρανίας– και ότι στρατιωτικές εγκαταστάσεις, ιδίως αεροδρόμιο, βρίσκονται στα χέρια των ανδρών του.

    «Βρισκόμαστε στο αρχηγείο, είναι 07:30 το πρωί» [σ.σ. τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας], ανέφερε ο Γεβγκένι Πριγκόζιν σε βίντεο που μεταφορτώθηκε στην πλατφόρμα Telegram. «Στρατιωτικές εγκαταστάσεις στη Ροστόφ βρίσκονται υπό τον έλεγχό μας, συμπεριλαμβανομένου του αεροδρομίου», πρόσθεσε, ενώ διακρίνονταν ένστολοι πίσω του καθώς βάδιζαν.

    Απαίτησε να πάνε εκεί ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού και ο Βαλερί Γκεράσιμοφ, κορυφαίος ρώσος στρατηγός.

    Σε άλλο βίντεο, που μεταφορτώθηκε σε λογαριασμό στο Telegram προσκείμενο στη Βάγκνερ, εικονίζεται καθιστός ανάμεσα σε δυο ρώσους στρατηγούς — ο ένας είναι ο αντιστράτηγος Βλαντίμιρ Αλεξέγιεφ, ο οποίος νωρίτερα είχε προτρέψει τον κ. Πριγκόζιν να πάρει πίσω την απειλή του πως θα εκδιώξει κορυφαία στελέχη της στρατιωτικής ιεραρχίας.

    Ο πρόεδρος της Ρωσίας, ο Βλαντίμιρ Πούτιν, πρόκειται να απευθύνει διάγγελμα στους πολίτες της χώρας σύντομα, μεταδίδει το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS επικαλούμενο τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

    Διαβάστε επίσης:

    Χάος στη Ρωσία: Ο Πρικοζίν ισχυρίζεται ότι η Wagner κατέρριψε Ρωσικό ελικόπτερο – “Έτοιμοι να πεθάνουν” δηλώνουν οι μισθοφόροι της Wagner

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Οι Τσετσένοι θα πάνε για πιλάφια στον Αλλάχ Wagner εκπαίδευσε τους Τσετσένους και πάντα δεν στα δείχνουν όλα στην εκπαίδευση, αφήνουν και μυστικά στην περίπτωση που ξεδηλωθεις εναντίον τους,οι Τσετσένοι θα ψωφησουν στα σίγουρα,τώρα τι θα γίνει μετά είναι άλλο θέμα,ο Πούτιν ο ορθόδοξος τι δουλειά έχει με βρωμομουσουλμανοε να έχει φιλίες;

    2. Σας παει ο Ρωσος Κ….φεραντζα

      ΑλβανοΝατοΛοατκι

    3. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει αλλά είναι περίεργο την ώρα που σχεδόν όλοι οι δυτικοί,ΝΑΤΟ κλπ είναι εναντίον της Ρωσίας να βγαίνει ο Πριγκοζιν κ να υπονομεύει την χώρα εκ των ενδων.υπομονη κ θα δούμε.Πουτιν γερά λιώσε τους προδοτες

    4. Πέφτει η αρκούδα 🐻
      Ζήτω το ΝΑΤΟ
      Ζήτω οι ΗΠΑ
      Ζήτω ή ΕΕ
      Δεν μένει πλέον τα ρωσικά μικρό κρατίδια να κηρύξουν την ανεξαρτησία από την Μόσχα.
      Πρώτη και καλύτερη η Τσετσενία

    5. Ναι ναι σίγουρα.
      Έχει πόλους βλακες τελικά ο κόσμος.
      Ο Πουτιν ετοιμάζει τις κυμαδομηχανες.
      Δες τε εντός ολίγου.

    6. Τίποτα δεν μάθατε από την ιστορία του Πούτιν. Μάλλον μόλις είδατε τον Πριγκλόζιν για τελευταία φορά. Μεγάλε ηγέτη Πούτιν, δείξτους ποιος είναι το αφεντικό.

    7. παει τελειωσε η ρωσια
      δυστυχως επικρατησε η σαπια και τρυπια δυση των λοατκι και λαθρο…….

    8. Οι υπηρεσίες ασφαλείας να μαζέψουν όλους τους ψέκες, πολλοί από αυτούς πρέπει να ελεγχτούν σαν πράκτορες της Ρωσίας και της Τουρκίας. Τώρα που καταρρέει ο Χιτλεροπούτιν, θ΄αρχίσουν να πηδάνε τα ποντίκια από το καράβι. Σφραγίστε το όρος και όλα τα μοναστήρια, να μην ξεφύγει κανείς. Τα “έπαιρναν” κανονικά οι τραγόπαπες, από το ξανθό γένος.

      1. Γιαυτό τον διευκολύνετε με τους δουλέμπορους και τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες που φέρνει. Όταν θα έρθει η ώρα της Ανάστασης, ούτε τις μίζες σας απλο τους δουλέμπορους δεν θα προλάβετε να πάρετε ούτε στο ελικόπτερο να μπείτε.

    9. Χαχαχα όσοι λένε ότι η Ρωσια χάνει και ότι ήρθε το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία είναι απλά εκτός πραγματικότητας. Εάν αναλάβουν οι σκληροπυρηνικοι σαν τον Πριγκοζιν θα είναι το τέλος της Ουκρανίας αλλά και η έναρξη ενός κανονικού 3ου παγκόσμιου πολέμου. Ο ίδιος ο Πριγκοζιν έβγαλε ανακοίνωση ότι οι επιχειρήσεις στην Ουκρανία γίνονται και θα συνεχίσουν να γίνονται κανόνικα και ότι ο έλεγχος του στρατιωτικού αεροδρομίου έγινε απλά για να μην υπάρξουν πλήγματα εναντίον της Βάγκνερ. Το πολύ pride month σας έκαψε τον εγκέφαλο Αμερικανόδουλα τρολλακια. Πρέπει να εύχεστε να μην αναλάβει ο Πριγκοζιν γιατί δε θα βρείτε τρύπα να κρυφτείτε.

      1. Ο Prigozhin είπε κιόλας ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία έγινε με ψέματα για πάρει παράσημο ο Σοιγκου και να τα κονομησουν οι Ρώσοι ολιγαρχες!

    10. Η Ιστορία μας δίδαξε πως τα κάστρα πέφτουν εκ των έσω.

    11. Η ώρα έφθασε.
      1. Για το τέλος του Πούτιν, ο οποίος θα πληρώσει για τα λάθη που έκανε σε βάρος του Ρωσικού λαού, του Ουκρανικού λαού και της ανθρωπότητος.
      2. Να αρχίσει απελευθέρωση των Ουκρανικών εδαφών, αφού η Ρωσία έχασε την στήριξη της Wagner.
      Αναμένονται ΦΟΒΕΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ……

    12. Τι έγινε ρε παιδιά; Εγώ νόμιζα πως κερδίζαμε… Απόλυτη ξεφτίλα και κατήφορος. Η αρκούδα ήταν από τα λιντλ τελικά ε;

    13. ΑΡΧΙΖΕΙ Κ Η ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…..
      ΟΛΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ……. ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ… ΝΑΙ….. Κ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΕΝ ΖΩΗ. ΚΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ….
      ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…..

    Comments are closed.