ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΚΑΘΗΛΩΝΕΙ. ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ…

    Κοινοποίηση:
    ntepozito_kriti

    Το βίντεο ντοκουμέντο από το καφενείο στην Κρήτη, καθηλώνει. Μια παρέα κουβεντιάζει όταν ξαφνικά όλοι τους, βρίσκονται μια ανάσα από τον θάνατο…

    Τύχη βουνό και… Άγιο βοηθό, όπως θέλετε πείτε το! Το σίγουρο είναι ότι τα μέλη συνεργείου που προ δύο ημερών έπιναν καφέ και συζητούσαν σε καφενείο στον Κρουσώνα λίγο πριν φύγουν για δουλειά, γλίτωσαν από του χάρου τα δόντια.

    Ουρανοκατέβατο – και μάλιστα από μεγάλο ύψος – έπεσε ένα ντεπόζιτο, που παρέσυρε ο αέρας φέρνοντάς το, στο τραπέζι της παρέας! Για καλή τους τύχη άκουσαν το θόρυβο και σηκώθηκαν έγκαιρα. Αυτό τους έσωσε τη ζωή.

    Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο facebook, βλέπουμε τις εικόνες από κάμερα ασφαλείας. Οι πέντε άντρες κουβεντιάζουν, όταν κάποια στιγμή πετάγονται από τις θέσεις τους. Ο τελευταίος που σηκώθηκε, σώθηκε για κλάσματα του δευτερολέπτου

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Ούτε η Πυθία στο μαντείο των
      Δελφών!Η καύλα της φαντασίας
      πάντως είναι πολύ ισχυρή!!!
      Η συνέχεια σε άλλο επισοδειο!!!

    2. Οι ανθρώπινοι πάντως θα πρέπει
      να αποβάλλουν τα ταμπου και να
      λένε αυτό που τους αρέσει να
      απολαμβάνουν χωρίς να φοβούνται.
      Εσάς μάλλον πρέπει να σας αρέσουν όλα από ότι κατάλαβα.
      Ρωτάω για να διαλέγω σωστά
      Video!
      Μη σοκαρεστε!
      Όλοι πρέπει κάποια στιγμή να
      αποδεχτούμε την ζωώδη σεξουαλική φύση μας!!

    3. Εγώ πάντως που δεν έχω ταμπού
      αυτό προτιμώ “μόνο” οπτικά.

    4. Κατάλαβα όλα σας αρέσουν?
      Αν κι εγώ πιστεύω ότι είστε
      Ντροπαλοί να πείτε Α

    5. Level 20 Tetris , ριχτε και μια μαντινάδα ωρε λεβεντοπαληκαρα τσι κρηταρας παει με όλα σα τη φασολάδα, ενα πράμα.

    6. Μάλλον δε διάλεξα σωστό video!
      Θα ξαναπροσπαθήσω αργότερα!

      1. Δεν υπάρχουν πολλά καλά video
        με αξιόλογους πρωταγωνιστές
        πάνω και κάτω και χωρίς περιττές
        μλκιες.

    7. Ευτυχώς που τον τύπο δεν τον δείχνει πολυ ώρα ολόκληρο παρά
      μόνο ένα συγκεκριμένο σημειο!!!!

    8. Εσύ ο έξυπνος που δεν ξέρεις για την λειτουργία της λαμπάδας για μας τους Χριστιανούς, σίγουρα θα ξέρεις για τη λειτουργία του στραβού αγγουριού. Παίρνεις ένα στραβό αγγούρι και κάθεσαι πάνω.

      1. Λάθος……..εκεί στην Κουμουνδούρου γνωρίζουν καλά μόνο από καλά καρότα

    9. Οι λαμπάδες δεν έχουν σχέση με αυτό που εννοείς εσύ, αλλά με την Πίστη του καθενός, και έχει να κάνει με την ανάγκη που νιώθει ο πιστός να ευχαριστήσει τον Δημιουργό, είτε είχε Αγγελο βοηθό, είτε είχε απλά την τύχη με το μέρος του!!!! Τώρα βέβαια σαφώς θα πρέπει να δεί κανείς την ευθύνη κάποιου που δεν φρόντισε να στερεώσει καλά το τεπόζιτο!!!

    10. Αυτό θα πει τύχη βουνό. Εκεί που κάθεσαι αμέριμνος να βρεθείς στον άλλο κόσμο.

    11. Να πανε να αναψουν λαμπαδες κ να προσκυνησουν την Αγ Τριαδα τωρα

      1. Άμα δεν ανάψουν τι θα γίνει; όπου κάθονται θα πέφτει το ίδιο ντεπόζιτο από πάνω; θες να μου περιγράψεις ακριβώς και την λειτουργία της λαμπάδας; με ενδιαφέρει και μένα αλλά θέλω να ξέρω ακριβώς πως λειτουργεί αυτό το πράγμα.

        1. Α όπως Άθεος ?
          Α όπως Άπιστος ?
          Α όπως Ανόητος ?

        2. Γιατί πιστεύεις ότι θα κάτσουμε να σου εξηγήσουμε οτιδήποτε και μάλιστα κάτι σαν την θεία παρέμβαση; Άλλος ένας εξυπνακιας ψευτομαγκες άθεος,άθρησκος,πικαρισμενος με οτιδήποτε αντιπροσωπεύει αυτή η πατρίδα.Οσο και να βράζετε κάποιοι εκεί που βράζετε,αυτή είναι η πίστη,αυτή είναι η ορθοδοξία,αυτή είναι η θρησκεία των Ελλήνων, η επίσημη θρησκεία του κράτους.Τα αθειστικα τσιτατα στην Κουμουνδούρου…..

        3. Εδώ και 2000 χρόνια πολεμάτε τον Χριστό. Τι σας κάνει να πιστεύετε πως ΕΣΕΙΣ θα καταφέρετε να Τον νικήσετε όταν έχουν αποτύχει όλοι οι προηγούμενοι; Αν αυτό δεν είναι αλαζονεία τι είναι; Και αν θέλετε να μιλήσω και με πιο αρχαιοελληνικές εκφράσεις να ξέρετε πως μετά την Ύβρις ακολουθεί η Νέμεσις, μαλακοπίτουρες.

    Comments are closed.