«ΤΟ ΒΟΥΒΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΕΝΟΣ ΤΡΕΛΟΥ!». ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ – ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ: ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΝΟΠΛΩΝ ΞΥΠΟΛΗΤΩΝ ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΦΤΩΝ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΨΥΧΟΡΡΑΓΕΙ – ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    Κοινοποίηση:
    teaser15-9

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ- ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ. Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο του φασισμού, με πρωθυπουργό ανύπαρκτων προσόντων και ορατής σε όλους ψυχασθένειας, εξελίσσεται σε πραγματική μάστιγα για τον ίδιο τον Ελληνισμό. Συμμορία ένοπλων ξυπόλητων κατσικοκλεφτών έφεραν τον πατρίδα σε σημείο σήμερα να ψυχορραγεί. Ένας οικτρός απολογισμός, η κατάντια ενός Λαού…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Ότι κέρδισε με αίμα ο ένδοξος Ελληνικός Στρατός και ο λαός μας, τα έκαναν δώρο ο ψευτοεθνάρχης πισωγλέντης Καρά-αμάν-αλής και το κωλόσογο, οι Μητσοτάκηδες, στα κουμμούνια το 1974, Η πατρίδα έχει πέσει εδώ και 50 χρόνια στα χέρια των κόκκινων και γαλάζιων τρωκτικών, με τα γνωστά καταστροφικά αποτελέσματα.

    2. Οι εικονιζόμενοι: Ο Αμφί Χρήστος Λαμπράκης με το αντεθνικό δημοσιογραφικό συγκρότημα του, που το συνεχίζει έτερος γραικύλος Κρητικός.
      Ο Σωκράτης Κόκκαλης, κομμουνιστής, πράκτωρ της Στάζι, επέστρεψε στην Ελλάδα το 1964 με την βοήθεια του εκδότη της Αθηναϊκής και βουλευτού της Ενώσεως Κέντρου Ιωάννη Παπαγεωργίου.
      Ο ιατρός πατέρας του Πέτρος διοικητής του Υγειονομικού των συμμοριτών του προδοτικού ΚΚΕ, ενώ ο υιός Πέτρος ευρωβουλευτής των κομμουνιστοσυμμοριτών του ΣΥΡΙΖΑ.

      1. Όταν το χρήμα ρέει άφθονο και παράνομο δεν υπάρχει καμία ιδεολογία, ούτε χαρακτηρισμοί δεξιός, κεντρώος, σοσιαλιστής, κομμουνιστής. Δύο πλευρές υπάρχουν αυτοί που κονομανε με τον όποιο τρόπο οι πλούσιοι, ευκατάστατοι και οι άλλοι που παλεύουν να βγάλουν το μήνα. Αφήστε όλοι τις ταμπέλες γιατί είναι και αυτό ένα κόλπο του συστήματος. Λέγεται διαίρει και βασίλευε.

      2. Μπράβο, τα είπες φοβερά. Μην ασχολείσαι με Κεφαλλονίτη που είναι νοσταλγός του Τσιπροζάεφ, του εμβολιάκια του κούλη που τον στήριξε στα λοκντάουν και στα μπόλια , γιατί από τότε ξεκίνησε η παντοκράτωρ του ανθέλληνα κούλη

    Comments are closed.