ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ! Ο ΚΟΥΛΗΣ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΓΑΠ, ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ – ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ

    Κοινοποίηση:
    ΑΣΨΑΣΨΨΑΣ

    Τα ύστερα του κόσμου. Η Ν.Δ. του Μητσοτάκη έβγαλε ανακοίνωση κατά του Γιώργου Παπανδρέου για ένα υποτιθέμενο ραντεβού που είχε με τον Τσίπρα.

    Αχαριστία!

    Ο Μητσοτάκης νομίζει πως οι πολίτες είναι μπαμπουίνοι και έχουν ξεχάσει την συγκυβέρνηση Σαμαρά – Παπανδρέου – Καρατζαφέρη. Την συγκυβέρνηση της ντροπής η οποία πήρε φαρδιά – πλατιά ψήφο εμπιστοσύνης και από τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

    Την συγκυβέρνηση που κατέστρεψε την Ελλάδα με το εγκληματικό PSI…

    Την συγκυβέρνηση που ξεπούλησε ιδιωτική και δημόσια περιουσία, που εξαφάνισε τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων, και δολοφόνησε τους πιο τίμιος επενδυτές, τους μικροομολογιούχους…

    Είναι τουλάχιστον αχαριστία λοιπόν, για τον Μητσοτάκη να βρίζει τον ευεργέτη του, Γιώργο Παπανδρέου.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Ξαναχτυπησε ο Καραγκιοζηs,Ο…Καραγκιοζοφερηs;Ο Καρατζαφερηs:Να Απολυονται Αμεσωs Απο Το Δημοσιο Οσοι Δεν Κανουν Το Εμβολιο!!!Πιστοs Στον Μητσοτακουλα Ο Καρατζατουμπαs!Σ’Ενα Μητσοτακουλα Ο Καρατζατουμπαs..Σ’Ενα Μητσοτακουλα,Ο Οποιοs θελει Υγειονομικα…Διαβατηρια,Για Ολοκληρη Την Ευρωπη!!!

    2. Εκλογεs,επιπεδου Καρατζα-Τρουμπα!
      Προ ημερων εξεδοθη η αποφαση,η οποια αποδεσμευει τα χρηματα που του ειχαν δεσμευτει!!!
      Ο Καρατζαφερηs εξυμνει Μητσοτακη και το Ελεγκτικο Συνεδριο του αποδεσμευει μετα απο χρονια 5 εκατ.ευρω!!!

    3. Όλοι τους ενωμένοι και αΓΑΠημενοι.. ..
      στην καταστροφή της Ελλάδας και των Ελλήνων….
      .

    4. Λ. Παπαντωνιου, “”χασαμε το αιγαιο;;; χασαμε την ελλαδα, ελ.βενιζελος”” και οχι μονο το αιγαιο…ολη η ελλαδα ειναι geleased ……. 2100 μ.Χ.

    5. Τι τους βγάλατε αυτούς τους τρεις, θυμίζουν τη μιζέρια του Έλληνα που ψηφίζει τους δήμιους του.

    6. Εσυ φιλε μου μαλλον ζεις σε αλλη χωρα.
      Απο το 1974 και μετα ολες οι κυβερνησεις που υποτιθεται εκλεχτηκαν απο τους Ελληνες πολιτες
      ηταν κυβερνησεις που καταχρεωναν την Ελλαδα και κλεβανε τους Ελληνες.
      Τα Επωνυμα ολων αυτων των απατεωνων πολιτικων δεν πρεπει να ξαναεκλεχτουν ουτε ποτε ξανα.
      Διαβασε τους οικονομικους ισολογισμους της Ελλαδος και ενημερωσου ποσο χρεωναν την Ελλαδα απο το 1974 μεχρι σημερα καθε κυβερνηση.
      Καραμανληδες.Παπανδρεου.Μητσοτακηδες,Βαρβιτσιωτιδες, και οι νεωτεροι που δεν δουλεψαν μια μερα στην ζωη τους ειναι ολοι απατεωνες και κλεφτες

    7. Δεν πρόκειται περί θράσους , απλά έχουν γράψει στα α@@@δια τους τα δίποδα που τους ψηφίζουν , διότι αυτός που μετράει τους ψήφους των γκοιμς , αυτός και κυβερνάει . Αυτά τα ρεμάλια που παριστάνουν εκάστοτε την κυβέρνηση , απλώς έχουν σε 5 εντολές να υλοποιήσουν ,για την καταστροφή μας πάντοτε , και μέχρις εκεί .
      Όλα τα αλλά είναι για ανεγκέφαλα παρτάλια και ελληνόφωνα κουραδια .

      Υ.Γ γιατί δεν ανεβάζετε όλα τα σχόλια μου ;
      Σείς τα λογοκρίνετε ; Η, από άλλους κόβονται ;

    8. Τελικά δεν κατάλαβα θα τους πείτε και ευχαριστώ που μας καταστρέφουν με την ψήφο σας;

    9. Ανεβάστε και τη συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη στο Σαχίνη που λέει η συνεκμετάλευση με τους Τούρκους σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσογείο δεν είναι ταμπού.
      Ρε τι δούλεμα φάγατε από τη συμμορία ΝΔ και τους Μητσοτάκηδες για να αρπάξουν την εξουσία και την κουταλιά δεν λέγεται.
      Ψηφίστε τώρα νεοελληναράδες μικρά κόμματα να κάψετε την ψήφο σας για να φάτε στη μάπα τη δεύτερη τετραετία το Μητσοτάκη για να σας ξεπατώσει τελείως.
      Τα κομματόσκυλα του Κούλη πάντως θα σας ευγνωμωνούν που γίνεται οι χρήσιμοι νεροκουβαλητές τους για άλλη μια φορά.
      Τη λύση για να φύγει ο Μητσοτάκης με τις κλωτσιές σας την είπα είτε σας αρέσει είτε όχι αλλά ο φανατισμός σας δεν σας αφήνει να δείτε καθαρά κάτι που θα πληρώσετε πολύ ακριβά αν κερδίσει δεύτερη τετραετία η συμμορία ΝΔ και οι Μητσοτάκηδες.

    10. Η Ντόρα Μπακογιάννη έδωσε συνέντευξη στο Σαχίνη (δείτε το σχετικό βίντεο) και είπε πως η συνεκμετάλευση στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσογείο με την Τουρκία δεν είναι ταμπού τα συζητάμε όλα.
      Σας έχω πει κατά καιρούς πως όλα αυτά τα έχει ζητήσει ο Μητσοτάκης από τους Γερμανούς που ζητάει μεσολάβηση των Γερμανών για να τα βρούνε με τους Τούρκους και πως η κουβέντα έχει να κάνει με την αποστρατικοποίηση των νησιών και συνεκμετάλευση σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσογείο.
      Εδώ στη Γερμανία γεωπολιτική αναλυτές Γερμανοί τα γράφουν συνέχεια.
      Εκεί στην Ελλάδα με τη πετσομένοι δημοσιογραφία 108 σας λένε πόσο καλή μάνα είναι η Καιλή τι πρωινό έφαγε η Καιλή και ποιος τα έφτιαξε και ποιος τα χάλασε με τα ζευγάρια στο survivor.
      Η Ντόρα Μπακογιάννη προφανώς κάνει το λαγό του Μητσοτάκη και αργά ή γρήγορα θα ξεπούλησουν τα πάντα.
      Η συμμορία ΝΔ δεν ήταν ποτέ πατριωτικό κόμμα, πατριδοκάπηλοι ήταν που σας ξεγελούσαν είτε με ψέματα είτε με ρουσφέτια και υποσχέσεις για διορισμό.
      Αν βγει δεύτερη τετραετία ο Μητσοτάκης η Ελλάδα τελείωσε αν δεν έχει τελειώσει ήδη.
      Στέφανε ανέβασε το πρόσφατο βίντεο με τη Ντόρα Μπακογιάννη που λέει ότι η συνεκμετάλευση σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσογείο με τους Τούρκους δεν είναι ταμπού τα συζητάμε όλα, αυτό είπε.
      Κατά τα άλλα οι απατεώνες και πατριδοκάπηλοι Νεοδημοκράτες που έχουν ως ιδεολογία το ρουσφέτι το βόλεμα και το διορισμό παριστάνουν και τους πατριώτες τρομάρα τους.

    11. Ναι μωρέ ο ελεηνος πορνό γέρος που καταχρέωσε τους Έλληνες ήταν αθώα πουστρα !
      Α ρε ελληνόφωνε από Σεπόλια που παριστάνεις τον είλωτα των Γερμανών ποσό ηλίθιος και βαλτός είσαι και νομίζεις ότι απευθύνεσαι σε καθυστερημένους ψηφοφόρους .

    12. 2023:
      γαπ να ακούγεται για…οικουμενικός πρωθυπουργός!!!
      Καρατζαφέρης από τηλεοράσεως να δίνει οδηγίες στον ανδρουλάκη!!!
      Πάγκαλος ο επόμενος!

    13. Γενικά τα καθάρματα Μητσοτάκηδες έχουν αλλεργία με το όνομα Παπανδρέου.
      Εδώ πήγαν τον Ανδρέα ειδικό δικαστήριο με ψεύτικα στοιχεία και βαλτούς δικαστές που στην συνέχεια όλοι τους αναβαθμίστηκαν και πήραν θέσεις και αξιώματα ακόμα και τα παιδιά και τα εγγόνια εκείνων των “δικαστών”.

    Comments are closed.