ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! ΣΟΚ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΟΜΗΡΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΗΝ «ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΖΩΝΗ»ΜΕΤΑΞΥ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ

    Κοινοποίηση:
    1

    Τρόμος, αγωνία, ανησυχία από τον «πολύ»- «πολιτισμό». Οι κάτοικοι στον Εύοσμο φοβούνται για τη ζωή τους μετά το πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς στις πυλωτές των πολυκατοικιών τους.

    Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων η περιοχή έχει μετατραπεί σε γκέτο.

    Σε καθημερινή βάση ακούγονται πυροβολισμοί ενώ η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη. “
    Η φασαρία γίνεται μεταξύ Τσιγγάνων και ομάδων Πακιστανών, οι οποίοι βρίσκονται στην Ελλάδα παράνομα.

    Τον τελευταίο χρόνο έχουν αποθρασυνθεί και η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη. Την Πρωτομαγιά στις 4 τα ξημερώματα άρχισαν να σπάνε αυτοκίνητα και να τα αναποδογυρίζουν, βγάλανε μαχαίρια και τα αυτοκίνητα ήταν μέσα στα αίματα” δήλωσε στο ThessToday.gr κάτοικος της περιοχής.

    Συγκλονίζει η μαρτυρία μίας γυναίκας, θύμα του «ακήρυχτου» πολέμου, η οποία τονίζει στο ThessToday.gr πως φοβάται για τη ζωή της.

    «Με απειλούν ότι θα με σκοτώσουν και ότι θα κάνουν τον τάφο μου. Φοβάμαι πάρα πολύ για τη ζωή μου».

    Την ώρα που μιλούσε για τις στιγμές φόβου που ζει καθημερινά η φωνή της έτρεμε.

    «Η κατάσταση είναι μία γιάφκα σαν δεύτερα Εξάρχεια. Η κατάσταση είναι ότι χειρότερο υπάρχει. Αυτό συμβαίνει εδώ και 9 χρόνια. Σήμερα πήρα το αυτοκίνητο που μου έκαναν ζημιά 3.000 ευρώ μου σπάσανε τα τζάμια, το καπό και τον προφυλακτήρα. Κανείς δεν έχει ειδοποιήσει τους αρμόδιους. Έκανα μήνυση στην αστυνομία. Μου άδειασαν το σπίτι, συνεχώς πετάνε σφαίρες, μαλώνουν μεταξύ τους, υπάρχει διακίνηση ναρκωτικών. Εμείς ζητάμε να φύγουν από εδώ».

    Ψάχνουν τον… εκπρόσωπο!

    Ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Πέτρος Σούλας βρέθηκε και συνομίλησε με τους κατοίκους και τους ενημέρωσε ότι θα έρθει σε επικοινωνία με… εκπρόσωπο της αστυνομίας!

    Και να βρεθεί όμως ο… «εκπρόσωπος» αμφίβολο είναι εάν θα αλλάξει τίποτα.

    Μόλις εχθές ο Α.Τσίπρας εκθείαζε τις μικτές κοινωνίες όπως αυτή του Εύοσμου, από τσιγγάνικο οικισμό στη Θράκη.

    «Είναι ένα χωριό όπου κατοικούν δίπλα-δίπλα Χριστιανοί με Μουσουλμάνους, Τσιγγάνοι με Μπαλαμούς κι αυτό είναι ένα παράδειγμα για το πως πρέπει να είναι οι κοινωνίες μας», είχε πει.

    Με τέτοια πολιτική θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να ληφθούν μέτρα στον Εύοσμο ή στον κάθε Εύοσμο.

    Αυτό γιατί η κυβερνητική πολιτική είναι γνωστή και σε πλήρη εξέλιξη:

    Μικτές κοινωνίες, με το μέγιστο αριθμό αλλοδαπών, όπου αυτό είναι δυνατό σε αντίθεση με τις κοινωνίες που υπήρχαν στην Ελλάδα μέχρι και πριν από λίγα χρόνια.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Στεφανε,δημοσιογραφεις σε εναν και για εναν αχρηστο λαο που ουτε αυτο το απλο,μα αποτελεσματικο, που εκανε τον Μαϊο του 2017 ο λαος της Αρμενιας ειναι ικανοι να κανουν για να δουν μια ασπρη μερα τουλαχιστον τα παιδια τους.Φτου και απο την αρχη,ἢ συνεχιζει η ζωη που τους απομενει μεσα στην αγωνια,ευτελεια,εξευτελισμο,ενδεια,αναξια και ποταποτητα για αυτους και τους απογονους τους,που υποτιθεται ενδιαφερονται αλλα με ενα τροπο διαστρεβλωμενο.Υπαρχει τεραστια υπευθυνοτητα στο συνολο αυτου του λαου για την καταντια που βιωνει.

    2. Δυστυχώς οι οπαδοί του παοκ και του αρη ξέρουν μόνο να τσακώνονται μεταξυ τους για τις ομάδες λες και θα βάλουν τίποτα στην τσέπη αντί να ενωθούν και να τους γαμησουν τους βρωμογυφτους και τα πακιστανια το ίδιο ισχύει και για την Αθήνα.Το μόνο που ξέρουν να πανηγυρίζουν για το πρωτάθλημα δεν τους ενδιαφέρει η πόλη τους

      1. Πες τα χρυσόστομε! Πλακώνονται στις μπουνιές κ με καδρόνια ανοίγουν κεφάλια, ποτισμένοι στον φανατισμό για ένα κωλοποδόσφαιρο!! Στα κοπρόσκυλα όμως τους λάθρο κ τους κωλορομά, κάθονται όλοι οι θρασύδειλοι μπούληδες στα τέσσερα!
        Εύστοχος κ απόλυτα σωστός είναι κ ο πρώτος αναγνώστης. Είμαστε λαός του κοτετσιού! Αχάριστοι, ρουφιάνοι μεταξύ μας, ζηλόθονοι, που μάθαμε την πίπα του ρατσισμού κ την πλασάρουμε παντού!
        Ζούμε ξανά, έναν άτυπο εμφύλιο ανάμεσα στους Έλληνες Πατριώτες που ΔΕΝ θέλουμε ξένους, λάθρο κ γιούφτους κ στους Μισέλληνες ψευτοελληνες Προδότες που υποστηρίζουν τους ανωτέρω κόπρους!!
        Είχαμε ποτέ ομόνοια κ αλληλουποστήριξη σαν λαός?? Γι’ αυτό κ μας πήρε ο διάολος!
        Όσοι υποστηρίζουμε την Ελλάδα μας, είμαστε ρατσιστές φασίστες (ΆΚΟΥΣΟΝ ΆΚΟΥΣΟΝ!) κ βλέπεις αμάμητες κυράτσες, πουστράκια με μούσια-κοτσιδάκια, ψ@@λιτσες που τρέχουν σαν τα σκυλιά να βοηθήσουν στα γκέτο της μπούργκας κ των άπλυτων τζιχαντιστών που κουβαλήθηκαν εδώ με τα μούλικα τους!!.
        Τι να πεις από κει κ πέρα??

    3. Ολοι Χρυση Αυγη στις εκλογες!!! Ολοι οσοι αισθανονται ακομα Ελληνες!

    4. ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ , ΞΥΠΝΗΣΤΕ . ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ . ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΖΑΕΦ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ . ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΙΩΝΟΤΗΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΑΣ. ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΣΟΥΠΡΕΣ , ΚΟΥΛΗΔΕΣ , ΦΩΦΩΔΕΣ , ΣΤΑΥΡΑΚΕΣ , ΨΗΦΙΣΤΕ ΝΕΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ .

    5. Γι’αυτό με όσους μιλάω εδώ στη Θεσσαλονίκη θα το ρίξουν όλοι δαγκωτό στον Αρτέμη τον Άουσβιτς ή Ευγονικό όπως τον λένε κάτι παλιοί για να ξεβρωμίσει η πόλη μας.

    6. μικτές κοινωνίες για φθηνές επιτέλους κρεατόβεργες στους συριζέικους πάτους…

    7. ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΒΑΒΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΖΑΧΙΡ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΣΤΕΡ ΣΕΦ ,ΤΟΝ ΓΙΟΥΣΟΥΦ ΣΤΟ ΣΑΡΒΑΙΒΟΡ & ΤΟΝ ΜΠΙΛΥ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΣΤΟ ΠΑΟΥΕΡΟΦΛΟΒΕ
      Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΝΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    8. Ψηφίστε το Κουλι Μητσικοτουλι να κάνει παρέα με τον Παιτερη

    9. Εσυ που λες οτι ησουν στο κομμα ΛΕΣ ΑΗΔΙΕΣ! κανε μπεεεε λοιπον με τα μεταπολιτευτικα κομματα που ψηφιζεις και ασε τι κανει η Χρυση Αυγη και οι πραγματικοι εναπομεινατες απλοι Ελληνες πολιτες.

    10. Να τους πάρει ο Τσίπρας στο σπίτι του.Να δεί την γλύκα!!!!

    11. Κορόϊδα ”μπαλαμοί” καθήστε παρεούλα με τα γυφτούλια και τα μουσουλμάνια,αδελφωμένοι με αγκαλίτσες και φιλάκια,γιατί έτσι θέλουν οι ιδεοληπτικοί αριστεροί…Και μη ξεχάσετε να πληρώσετε ΕΝΦΙΑ,εισφορά”αλληλεγγύης και τους άλλους ληστρικούς φόρους που μας φόρεσαν γιατί μπορούσαν και γιατί τους ψηφίσαμε…Εχουν ανάγκες τα ”ταξικά αδέλφια” και χρειάζονται τα επιδόματα για να αράζουν και να γεννοβολούν ασύστολα,ώστε εισπράττουν περισσότερη ”αλληλεγγύη”…Και πού ‘στε,ψηφίστε ”δημοκρατικό τόξο” για να μη χάσετε την ”δημοκρατία” σας,κοροϊδάρες…
      (Θα δημοσιευτεί άραγες;)Χα χα χα(πικρό γέλιο για το μαύρο χάλι μας)

    12. Διλαδη για να καταλαβω αν η αστυνομια δεν ειχε δεμενα τα χεργια της και ειχαμε ενα σοστο κομμα χρειαζομαστε χρυση αυγη οποιος χρειαζεται χρυση αυγη να παει να κατασκηνωσει στα γραφεια της να δωσει την περιουσια του στο κομμα να δινει το50% απο οτι βγαζει μηνιαιως και να χειροκροτει οταν αυτονου ζητηθει και να σηκονεται σαν μαθητουδι οταν μπαινει ο αρχηγος η ο εκαστοτε υψηλοβαθμος ελπιζω εσυ που υποστηριζεις χρυση αυγη να σαι καθε μερα γραφεια να τους γνωρισεις καλα…απο την αλλη πηγαιντε σε ενα χωριουδακι και καντε την δικη σας κοινωνια οπως εσεις την θελετε αρκετα με την προπαγανδα σας και πιστεψε με φιλος ημουν σο κομμα πολυ πριν γινει κομμα….

      1. …και πως φαίνεται ότι είσαι “βαλτός”… Συριζάκος ή άεργος…. συνδικαλιστάκος;

        πωπωπωπω τι κάνει ο κομματομισθουλάκος!!!

    13. Μην ανησυχείτε. Ο ελληνικός λαός έχει βάλει μυαλό όπως όλοι οι άλλοι λαοί στην ευρώπη γιαυτό και θα ψηφίσει Κούλη να μας σώσει από όλα αυτά… χαχαχαχαχα

    14. ΕΧΩ ΦΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
      ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΛΕΙΔΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΠΑΡΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΡΤΑ
      ΚΑΙ ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΠΟΥ;;;;; ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΟΡΟΦΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
      ΤΟ ΔΕ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ
      ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ
      Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ
      ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΜΗΔΕΝ
      ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ
      ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ

      1. ναι αλλά η δημοκρατία τους δεν έχει αδιέξοδα…

        χοχοχο!

    15. ….ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΣΚΟΠΙΕΣ…. ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΚΕΣ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΥΡΙΖΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (ΣΤΑΖΙ)….ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΕΝΑ ΓΕΜΙΣΤΗΡΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ….ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ….

    16. Δεν θέλω την χρυσή αυγή είναι βίαιοι….φάτε ζαίικη δημοκρατία τώρα και καλό κατευόδιο….

    Comments are closed.