ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΠΟΥΤ@ΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ! ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ. ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ. ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    ap_20086762639463_1_1

    Η ανάρτηση προκάλεσε έντονες αντιδράσεις σε πληθώρα χρηστών των κοινωνικών δικτύων με τους περισσότερους να την κατηγορούν ότι υποστηρίζει «το χειρότερο είδος εθνικισμού»
    Μία δημοσίευση που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις έκανε για ακόμα μία φορά στα social media η Ντούα Λίπα (Dua Lipa). Η διάσημη τραγουδίστρια ανήρτησε τη σημαία της «Μεγάλης Αλβανίας» σε Instagram και Twitter και δίχασε τους διαδικτυακούς της φίλους. Η εικόνα παρουσιάζει το λάβαρο που είχε πρωτοεμφανιστεί στον ποδοσφαιρικό αγώνα της Σερβίας με την Αλβανία τον Οκτώβριο του 2014, συνοδεύοντας τη με τη λεζάντα: «Αυτόχθων, επίθετο (του κατοίκου ενός τόπου) ιθαγενής και όχι απόγονος μεταναστών ή αποίκων».

    Σύμφωνα με το himara.gr, μάλιστα, τα δύο πρόσωπα που φαίνονται στη φωτογραφία είναι αυτό του ιδρυτή του αλβανικού κράτους Ισμαήλ Κεμάλι και του Αλβανού πολεμιστή Ίσα Μπολετίνι εθνικού ήρωα των Κοσοβάρων που πρωτοστάτησε στον ανταρτοπόλεμο κατά της Σερβίας το 1910. Ο χάρτης ανάμεσα στα δύο πρόσωπα, είναι αυτός της μεγάλης Αλβανίας, που εκτός των άλλων περιλαμβάνει ελληνικά εδάφη μέχρι και την Θεσπρωτία καθώς και την Κέρκυρα. Στο κάτω μέρος γράφεται η λέξη «Autochthonous», δηλαδή «Αυτόχθονες», δηλώνοντας πως οι περιοχές αυτές τους ανήκουν διότι ζουν χρόνια σε αυτές και δεν μετοίκησαν.

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

    au•toch•tho•nous adjective (of an inhabitant of a place) indigenous rather than descended from migrants or colonists

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa) στις

    Η ανάρτηση προκάλεσε έντονες αντιδράσεις σε πληθώρα χρηστών των κοινωνικών δικτύων από την Ελλάδα, τη Σερβία και τη Βόρεια Μακεδονία, με πολλούς από αυτούς να επικρίνουν την τραγουδίστρια και να την κατηγορούν ότι υποστηρίζει «το χειρότερο είδος εθνικισμού».

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

    should I bring her back?

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa) στις

    Η Ντούα Λίπα είναι 25 ετών και έχει καταγωγή από το Κοσσυφοπέδιο. Οι γονείς της έφυγαν από το Κόσοβο στις αρχές του ’90 και εκείνη γεννήθηκε στο Λονδίνο. Ο παππούς της πέθανε το 1999 από καρδιακή προσβολή και ο πατέρας της δεν κατάφερε να παραστεί στην κηδεία του γιατί τα σύνορα είχαν κλείσει. Η νεαρή τραγουδίστρια έχει αποκτήσει διεθνή φήμη, έχει αποσπάσει αρκετά βραβεία στη μέχρι τώρα καριέρα της, ενώ φέτος κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ της με τίτλο «Future Nostalgia».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    47 Σχόλια

    1. Ναι ονειρευεσαι μεγάλη Αλβανία και εγώ ονειρεύομαι τη scarlet Johansson

    2. Κλειδωστε την σε κάνα μπουρδέλο στη Νιγηρία……

    3. Η Ελλάδα θα είναι μια ζωή χώρα ραγιάδων γι’αυτό όσοι αιώνες κι αν περάσουν ψωροκωσταινα θάνατο πάντα..Από την στιγμή που δεν υπάρχει ελληνική σκέψη αλλά μίγμα εβραϊκών προσκυνητάρι να στους τραγοχριστιανομαδονους παπάδες και όχι μόνο, αυτά θα τραβάμε μια ζωή. Ριχτε τώρα μερικές προσευχές να σας σώσει ο Γιαχβέ…

    4. Το πρόβλημα δεν είναι αυτή η γυφτοαλβανίδα που έχει γεννηθεί στο Λονδίνο.Τώρα ζεί στο Μαιάμι και παίζει να μην έχει πάει και ποτέ στους πεινάλες στην Αλβανία.Το τεράστιο πρόβλημα-έγκλημα είναι ότι πλέον δίνουμε την Ελληνική ιθαγένεια στους τηγανοκέφαλους Αλβανιάρηδες!!!Και όχι μόνο στους τηγανοκέφαλους που γεννήθηκαν εδώ αλλά και στους Αλβανιάρηδες που απλά είναι κάποια χρόνια εδώ.Ειδικά οι νέοι τηγανοκέφαλοι Αλβανιάρηδες πάνε και στον στρατό και με τις πανελλήνιες μπαίνουν ακόμη και στην αστυνομία!!!(Πάντα μιλάμε για τους τηγανοκέφαλους που πήραν την Ελληνική ιθαγένεια).Είναι πραγματικά έκλημα και προδοσία να βάζεις στον στρατό σου και στα σώματα ασφαλείας Αλβανιάρηδες τηγανοκέφαλους που είναι μέχρι το κόκκαλο εθνικιστές (και ας γεννήθηκαν-μεγάλωσαν στην Ελλάδα) και που μισούν θανάσιμα την Ελλάδα και εμάς τους Έλληνες!!!

    5. Αυτο το τριτοκοσμικο αλβανο-πορνιδιο τωρα ειναι τραγουδιστρια; Αλλα οπως και να εχει, δειχνει για αλλη μια φορα που εχουμε φτασει ως εθνος! Να διεκδικει κατι το καθε βαλκανιο αποβλητο, και οι πολιτικοι μας να εφαρμοζουν το….διεθνες δικαιο!!! Αλβανοι, σκουπιδια απο τα ουραλια ορη και μια ζωη λεχριτες, ουστ! Εχουνε γεμισει οι ευρωπαικες φυλακες με δαυτους…

    6. Είναι απολύτως φυσιολογικο. Είμαστε η μόνη χώρα που έχει ξεχάσει την λέξη διεκδίκηση. Ότι θέλουν οι άλλοι απλά συρομαστε σε συνομιλίες. Η πολιτική μαφία έχει καταστρέψει την Ελλάδα.

    7. MIA ALBANIDA MOUSOULMANA PORNI PIRE AERA TORA KAI DIHNETE TI SKYLLA TOURKOSPORI EINAI POU TO EKRIBE PRIN OTI EINAI BROMO ALBANIDA THA FAI KALA POU PROSBALI KATHE SLAVO SERBO KAI ELLINA TO POUTANAKI YPARHOUN POLLOI APO MAS POU EINAI TRELLOI AGROIOI KAI DEN ANEHONTE TA OGLANIA TOUS ISLAMISTES TOURKOALBANOUS POU EINAI O KARKINOS MESA STIN EVROPI KAI PREPEI NA TOUS EXAFANISOME KALOS ALBANOS –TOURKOS EINAI O NEKROS –ENAS ELLINAS –KYPRIOS OYK

    8. ΜΑΓΚΕΣ ΑΝ ΕΙΧΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΘΑ ΤΗΝ ΕΒΑΖΑ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙ ΤΙΣ ΠΟΥΤΣΕΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ! ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΤΣΙ?

    9. Με τους τσιπροκούληδες μάθαν ότι γ@μιομ@στε
      πλακώσαν κ οι γύφτοι με τις τουρκαλβανιάρες βίζιτες.

      Πλέον όποιος δεν στηρίξει Ηλία Κασιδιάρη
      θα είναι συνυπεύθυνος για την κατάντια της χώρας.

    10. Η λεξης αυτο-χθων ειναι συνθετη και Ελληνικη. Το δραμα για το αμορφωτο τουβλο που απο καποιο λεξικο δανεισθηκε την ερμηνεια της λεξης αυτο-χθων ειναι οτι ειναι Ελληνικη.

    11. ο Γραικός νομιζει ότι οποίος θέλει μεγάλη την χώρα του είναι κακός επειδή ο ιδιος δεν θέλει Μεγάλη Ελλάδα μην τον πουν φασίστα οι αριστεροί , ο Κούλης και ο γκέυ πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου.

      1. Δεν έχει κανένα κίνδυνο απ’ τον gay πρωθυπουργό του Λουξεμβούργο…

    12. Μπορεί να είναι πορνίδιο, αλλά αλήθειες λέει. Ενα “φου” να μας κάνουν τα πουστροΑλβαναριά, θα φτάσουν μέχρι το Μεσολόγγι και θα τα σταματήσει μόνο η θάλασσα. Η διάλυση και κονιορτοποίηση των πάντων γύρω μας είναι έκδηλη. Με τι θα πολεμήσουμε ρε πατριώτες; Με τη Νέα Συριζοκρατία στην κυβέρνηση, ή με τα σούργελα τους πολίτες που έχουν εντοιχίσει το χαζοκινητό τους 24 ώρες το 24ωρο εκεί που ξέρουν;

    13. ειρωνεία πάντως είναι το ότι το γελοίο, αμόρφωτο, απόβρασμα χρησιμοποιεί την ακραιφνώς ελληνική λέξη “αυτόχθων” για να περιβάλει με επιστημοσύνη την ηλιθιότητα του ισχυρισμού της. Θα μπορούσε να πει indigenous π.χ., για το κοινό που απευθύνεται, αλλά πρέπει και να κόβει λίγο… Τεςπά και με λίγα λόγια ξεμπροστιάστηκε αυθορμήτως.

    14. Καθολου απίθανο το υπουργειο πολιτισμου να διοργανωση κανα φεστιβαλ και να την εχει καλεσει.

      1. Μην έχεις καμία αμφιβολία το αν ήταν εδώ σε κάποιο reality ελληνικου τσοντοκαναλου θα είχε τη λάμψη και τη δημοσιότητα της άλλης αλβανίδας (Φουρέιρα) που έχει φωτογραφηθεί με φόντο τον χάρτη της μεγάλης Αλβανίας.

    15. Τουλάχιστον αυτή και πολλοί άλλοι τηγανοκέφαλοι ΤΟΛΜΑΝΕ και ζητάνε ότι τους…λείπει!! Σε εμάς υπάρχει κανείς Ελληνόψυχος..που να ΤΟΛΜΗΣΕΙ να κυκλοφορήσει Εθνική Σημαία με την Αγιά Σοφιά..επάνω??????

    16. Ο εθνικισμος των αλλων επιτρεπεται των ελληνων απαγορευεται ειναι φασισμος.

    17. Κι εδώ έχουμε κάτι ΔΥ που έχουν γκόμενες και γκόμενους τηγανοκέφαλους και πιπιλάνε συνεχώς πως θα αφομοιωθούν! Σκατά, το αντίθετο θα γίνει!

    18. Aφου χορτασαν την πεινα τους εγιναν τωρα εθνικιστες και θελουν και μεγαλη αλβανια.
      Το παραδοξο ειναι οτι σε κανεναν λαο της Ευρωπης δεν επιτρεπουν εθνικιστικες κορονες , γι αυτους ομωσ πως σωπαινουν ολοι;Απλα τους χρησιμοποιουν για να φερνουν στους Ελληνες ανακατοσουρα.

      1. Xaxaxa κορμάρα αστέρι τρελό!!!! είναι το ίδιο όπως εμείς λέμε κάποια στιγμή η πόλη πάλι θα ανήκει σε εμάς το ίδιο και αυτή όνειρα βλέπει σαν και εμάς 🙂

    19. Γύφτο Ρομά μέχρι κόκκαλο.

    20. Φουρέιρα, μιά αλλη Ντρίο και ίσως και δαύτη η Τούνη, έπρεπε από καιρό να είχαν αποπεμφθεί από την Ελληνική σκηνή θεάματος (σόουμπιζ). Εκτός του ότι είναι ατάλαντες, άσχημες στη μούρη είναι και χειρίστης ποιότητος Αλμπανιάρες, που κάποιοι μας τις φόρτωσαν εδώ χάμω και μας τις μοστράρουν συνεχώς σαν σούπερ καλλιτέχνιδες! Ακόμη και η ρημάδα η Κύπρος, επέλεξε τη Φουρέιρα γιά τη σαχλαμάρα της Eurovision, που όμως οι Εθνικοί συμβολισμοί έχουν τεράστια σημασία!!! NTPOΠH!
      Eλπίζω επιτέλους η νεολαία μας τέτοιες σαβούρες να μην της τιμάει πλεον και να πάνε στη λατρευτη χώρα τους!!! EXOYME EΛΛHNIΔEΣ KAI ΠANEMOPΦEΣ KAI ΦΩNAPEΣ!!!

      1. Φουρέϊρα απ’ την Κύπρο για γιουροβύζιον, όταν οι ουκρανοί έστειλαν την προπαγανδίστρια των τάταρων ΝAZI, και κέρδισαν στη σκουπιδοφιέστα την πρώτη θέση…

    21. Οσία είναι σε ξένη γη αυτά προσβάλουν ολόκληρη την Ελλάδα και τον ελληνισμό στην δική της ας κάνει Ότι γουστάρει εδώ θα σέβεται αλλιώς πρόστιμα 300.000 ευρώ και Απέλαση μετά αφού πληρώσει το πρόστιμο ως προσβολή ολόκληρης της Ελλάδας αλλά και της Ιστορίας του έθνους

    22. Καλά να πάθετε κάνουν κουμάντο οι Αλβανοί στην Ελλάδα δουλεύουν και ελληνεσ γι αυτούς εκεί καταντήσατε Εγω όταν έρχομαι Ελλάδα περνώ Αλβανίδες για σεξ μόνο και σου λένε και χίλια ευχαριστω
      Όχι παρέες με αλβανους ύπουλοι παλιό ράτσες

      1. Που έχεις καταντήσει ρε κακομοίρη να πηγαίνεις με Αλβανίδες; Και το θεωρείς κατόρθωμα;

    23. Ο ‘ΑΛΒΑΝΙΚΟΣ’ ‘ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ….. ΑΥΤΟΧΘΟΝΟΥΣ….
      ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΙΝΕΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ

    24. Φασιστοειδή της Αλβανίας, δυστυχώς πήξαμε από αυτούς. Ας ξεκουμπιστουν από εδώ, τους καλεί το όνειρο τους.

    25. Γιατί ρε μάγκες την βρίζετε?
      Επειδή υποστηρίζει Το Έθνος της?
      Επειδή οραματίζεται την επέκταση των εθνικών της εδαφών?
      Μακάρι και οι Ελληνίδες τραγουδιάρες και λοιπές καλλιτέχνιδες να υποστήριζαν με τόση Θέρμη το δικό τους Έθνος.
      Και εσείς κύριοι δημοσιογράφοι του μακελειού μην χαρακτηρίζετε πόρνη αυτήν που μάχεται για το Έθνος της αλλά κάποιες συμπατριώτισσές μας που δεν έχουν αφήσει αλβανική @ούτσα για που@τσα που να μην την έχουν χώσει μέσα τους.

      1. ΠΟΙΟ ΕΘΝΟΣ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟ ΚΛΕΜΕΝΟ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ -ΧΑΟΝΙΑ-ΜΟΛΟΣΟΙ-ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ.Αυτοι ειναι βαρβαροι απο καυκασο πλευρα με χαρτες οχι αστεια .καιροσκοποι και χωρις μπεσα(οχι οτι δεν υπαρχουν και εξαιρεσεις).Ο λογος που μας μισουν ολοι ειναι οτι οποια πετρα θα σηκωσουν θα μας βρουν απο κατω και ειναι τερμα εγωιστες θελουν να μας εξαφανισουν…..

        1. θα συμφωνήσω ότι δεν έχουν έθνος, θα συμφωνήσω ότι πολλά μέρη της ιλλυρίας ήταν ελληνικά Δυρράχιο Απολλωνία Δρυϊνούπολη και όχι μόνο. Θα συμφωνήσω ότι είναι μία περίεργη κατάσταση νομάδων που αφομοιώθηκαν πλήρως από τους οθωμανούς…αλλά αυτό ενισχύει ακόμα περισσότερο την αξία της σαν αλβανίδα εθνικιστρια.
          Δηλαδή αυτή που ούτε καν έθνος έχει το υπερασπίζεται με κάθε Θέρμη και ονειρεύεται την επέκταση του ενώ εμείς αποκαλούμε φασίστα και νάζι όποιον αγαπάει το ελληνικό έθνος.
          Και το ξαναλέω για ακόμα μία φορά, μακάρι οι δικές μας τραγουδίστριες και καλλιτέχνες να είχαν το 1/10 της εθνικοφροσύνης που έχει αυτή η κοπέλα.
          Εγώ στο άρθρο μου τιμώ την εθνικοφροσύνη της και όχι αυτές τις ανιστόρητες αρλούμπες που λέει.
          Υ.Γ: για να μην το περάσουμε στο ντούκου η κοπελίτσα η οποία είναι Αγγλίδα υπήκοος με αγγλικό διαβατήριο κατάγεται από τη Σερβία διότι το Κόσοβο ιστορικά και όχι μόνον είναι επαρχία της Σερβίας στην οποία το ανδρείκελο Τιτο έφερε σε συνεννόηση με τον Χότζα Αλβανούς εποίκους μετά την λήξη του δευτέρου Παγκοσμίου πολέμου σαν αποτέλεσμα μετά από μερικές δεκαετίες να γίνουν πλειονότητα και με την υποστήριξη των ηνωμένων πολιτειών της Αμερικής να απαιτήσουν αυτονομία.
          Σας λέει κάτι αυτό???
          π.χ Θράκη.

          Και για όσους γουστάρουν να διαβάζουν ιστορία ας ψάξουν τι σημαίνει και τι ρόλο έπαιξε η SS Σκεντέρμπεη κατά τη γερμανική κατοχή στη Σερβία.

      2. Ωπα παγοβουνο !
        Προπαγανδα κανει βρε μουτσο

    26. Συστηματικά login στο youtube και downvote μέχρι να πιάσει πάτο, αφού αυτά είναι η ζωή της και το κασέ της από τα social media επηρεάζεται

    27. Αλβανεζες και Αλβανοι ειναι τερμα εθνικια ολοι τους( ασχετως αν καποιοι το παιζουν για ξεκαρφωμα αντιρατσιστες) και οι δικες μας σελεμπριτι και λοιπες ελλεηνιδες εχουν γινει ολες διεθνιστριες και αντιρατσιστριες και βριζουν ολους τους πατριωτες Ελληνες. Αλλα αφου ειμαστε φλωροι καλα μας κανουν

    28. ΕΜΑΘΑΝ ΚΑΙ ΤΟ AUTOCHTHONOUS ΤΑ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΑ
      ΒΑΛΤΗ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΦΕΡΕΙ
      ΘΑ ΣΤΡΑΜΠΟΥΛΗΞΕΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ

    29. ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΣΟΚΑΡΟΤΣΟΚΑΡΑ .

    30. Τι ξανθιά ρε η τηγανοκεφαλη γυφτισσα. Καλός αλβανος μόνο νεκρός.

    31. Ποια είναι αυτή η dual pipa ρε παιδιά; Ποιός την ξέρει;

        1. Φαντάζομαι πυρηνικός φυσικός στο cern θα είναι το κοριτσάκι! Γιατί η αλβανία μόνο επιστημονες βγάζει. Βιζιτουδες και νταβατζήδες ποτέ. Δείτε και στην Ελλάδα. Από τότε που γεννούν οι Αλβανοί γιομίσανε τα πανεπιστήμια από δαυτους. Θέση ελεύθερη δε μένει, τόσο φιλομαθείς οι τηγανοκεφ@λοι. Οπότε μιλάει η επιστήμη εδώ της γεωγραφίας και της ιστορίας του κ@λου. Πίπα κ @λο εμπλοκή.

      1. Δυστυχώς, το σκουπίδι έχει 49 περίπου μύρια ακολούθους στο κωλοΐνσταγκραμ, δηλαδή δυνάμει επηρρεαζόμενους. Ήρθε η ώρα άρα να κινητοποιήσουμε Αρμένιους π.χ., όπως Καρντάσιανς, υπέρ μας;

    32. Το αλβανικό σκουπίδι αποτελεί ωραίο πεδίο δοκιμών για τη δύναμη των κοινωνικών μέσων δικτύωσης, εκτός των άλλων…

    Comments are closed.