ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ: “ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟΥΦΕΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΔΙΑΛΥΩ ΜΥΑΛΑ” ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ – “ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ; – ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΖΙΑ. ΠΟΙΟΙ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ;

    Κοινοποίηση:
    manatopaloudi

    «Θα πάρω ένα τουφέκι και θα αρχίσω να διαλύω μυαλά» είπε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία που βρέθηκε νεκρή στην Κω.

    Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση της 27χρονης που έχει ομοιότητες με την τραγική κατάληξη της κόρης της είπε: «Έχω γίνει λιώμα αυτές τις μέρες, έχω γίνει… η ψυχή μου είναι κατάμαυρη. Μας ξύνουν τις πληγές μας κάθε τόσο» και ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία όσων προβαίνουν σε τέτοια εγκλήματα.

    Αναλυτικά, όσα είπε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη:
    «Έχω γίνει λιώμα αυτές τις μέρες, έχω γίνει… η ψυχή μου είναι κατάμαυρη. Μας ξύνουν τις πληγές μας κάθε τόσο. Να δολοφονήσουν το παιδί σου, να το βιάσουν, να το ξεγυμνώσουν και να το πετάξουν στις θάλασσες, κι εκεί από πνιγμό να «φύγει»! Όπως ‘κάναν σε αυτό το κοριτσάκι το 27χρονο τώρα, το βιάσανε και πήγαν, το πέταξαν σε μαύρη σακούλα απορριμμάτων, γυμνό το κορμάκι του, σαν σκουπίδι πραγματικό και ‘βάλαν από πάνω και τα χόρτα! Και μετά εγώ θα πιστέψω στους νόμους; Σε ποιους νόμους να πιστέψω; Έχει κανείς δικαίωμα να αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή;

    27 χρόνων κορίτσι σαν τα κρύα τα νερά, να το στραγγαλίσουν, να το σκοτώσουν και να το πετάξουν σαν σκουπίδι μέσα σε σακούλα απορριμμάτων! Δεν ντρεπόμαστε! Παραδειγματική τιμωρία σε τέτοια ειδεχθή εγκλήματα και τα ισόβια να είναι πραγματικά ισόβια! Το λέω από την πρώτη στιγμή, από το ‘18!

    Το σύστημα μας δεν είναι τιμωρητικό, τιμωρητικό να είναι, παραδειγματική τιμωρία. Να μπουν και να μη ξαναβγούν! Εγώ αυτό θέλω, γι’ αυτούς τους δολοφόνους αυτό θέλω ως μάνα της Ελένης. Να μπουν και να μην ξαναδούν το φως του ηλίου! Πώς γίνεται ποτέ να μην τιμωρούνται οι βιαστές; Πως γίνεται και να βγαίνουν έξω στην κοινωνία και να κυκλοφορούν! Πώς γίνεται οι φονιάδες να ζητούν δεύτερη ευκαιρία; Θα πάρω κανένα τουφέκι καμιά μέρα και θα αρχίσω να διαλύω μυαλά».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    47 Σχόλια

    1. Μας έφαγαν τα ανθρώπινα δικαιώματα και μαζεύουμε όλους τους υπάνθρωπους , όλα τα πιθήκια που τους λοίπουν εκατομμύρια χρόνια εξέλιξης για να γίνουν άνθρωποι στην Ελλάδα.
      Τι δουλειά έχουν τα ζώα σε χώρες που μένουν άνθρωποι ;
      Ανθρώπινα σκουπίδια μπαγκλαντεσιανοί,πάκια, γύφτοι κλπ θα έπρεπε να βρίσκονται μόνο σαν δούλοι στην Ελλάδα ή σαν ακούσιοι δωρητές οργάνων για τους Έλληνες !

    2. Το λες και δε το κανεις ομως. Φαε κανενα εισαγγελεα η κανεναν ανακριτη με το ντουφεκι .Η καλυτερα φαε ενα παιδι του εισαγγελεα και μετα βαλε τον Κουγια να σε βγαλει σε μερικους μηνες εξω .Να δεις αν το κανουν κανα 2 η 3 αυτο πως στρωνουν οι υπολοιποι.

    3. ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΥΝΟΡΩΝ 1992 – 2023

      ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

      Τελικα δεν δολοφονησε ο Αλβανος μονο την κορη δολοφονησε και την μανα. ΕΛΙΩΣΕ

      1. Θα στο χαλασω αλλα την δολοφονησε ο χοντροβουβαλος ο ροδιτης, ο αλλος ο σφιχτης αλβανος την ειχε γκομενα, ο ροδιτης που απτο παχος δεν εβλεπε ουτε το πουλι του τον πληρωσε για να κανονισει να κανουν παρτουζα χωρις σαφως να το ξερει η κοπελα,στο σπιτι η συγχωρεμενη οταν ειδε τον μπομπο γυμνο να μπαινει στο δωματιο σκαλωσε και τον ειρωνευτηκε και την κοπανησε στο κεφαλι ο ροδιτης,ο αλβανος που ηταν εκει βεβαια δεν ειχε αλλη επιλογη απτο να συνεργαστει να ξεφορτωθουν την σωρο, αυτα τα ακουσα απο ροδιτη με ακρες στην αστυνομια εκει κλπ κλπ αλλα ο πλουσιος ροδιτης με τους δικηγορους θελανε να τα ριξουνε ολα στον αλλον.

    4. Κρίμα που η χαροκαμενη μάνα δεν τολμάει να πει την πραγματική αλήθεια! Μοναδική πραγματικά δικαίωση για τα θύματα είναι η ΘΑΝΑΤΙΚΉ ΠΟΙΝΗ! Όπως συμβαίνει σε αρκετές Πολιτείες των ΗΠΑ. Να κάτσουν 20 χρόνια φυλακή και μετά Θανατηφόρος ένεση! Πραγματικά στο Ελλαδισταν είναι αστείες οι ποινές. Αφού τα λεγόμενα “ισόβια” είναι το πολύ 12 χρόνια. Γελάνε και τα τσιμέντα δηλαδή.

    5. Για αδελφωμένο σε κόβω.
      Θα ήθελες τα αυγά σου να καταλήξουν όπως τα κορίτσια αυτά;
      Σαύρα των κοπράνων.

    6. Μονο εαν συνεβαιναν αυτα τα τραγικα στα παιδια τους ισως τοτε νομοθετουσαν σωστες ποινες Τωρα δεν τους νοιαζει οπως και ολα που δεν τους αφορουν

    7. Κα Τοπαλούδη, καταλαβαίνουμε τον πόνο σας. Αλλά επειδή είναι τέτοιος ο πόνος σας μήπως πρέπει να πείτε για τους 300, για τον Μητσοτάκη, τον Τσίπρα,την Σακελλαροπούλου, τον Κουτσούμπα που δεν θέλουν θανατική ποινή και ισόβια και θέλουν ανοιχτά σύνορα; Η μάνα Φύσσα δεν θα πει για τέτοια θέματα. Μήπως πρέπει να πεις εσύ Κα Τοπαλούδη, η μητέρα της Μυρτώς, τα παιδιά του Καντάρη που τον σφάξανε οι Αφγανοί για μια κάμερα τη μέρα που γένναγε η γυναίκα του, η 70χρονη στον Ορωπό που πήγε να τη βιάσει ο Πακιστανός, η 17χρονη στη Φρεατύδα που πήγαν να τη βιάσουν οι 4 Αιγύπτιοι και τόσες άλλες; Μιλήστε Κα Τοπαλούδη, η κοινωνία είναι μαζί σας, μιλήστε και ξεμπροστιάστε τους ανθέλληνες των μκο που υποστηρίζουν εγκληματίες! Γιατί ο Μπαγκλαντεσιανός δεν θα έκανε αυτό αν δεν τον έφερνε ο Μηταράκης, ο Μητσοτάκης, ο Τσίπρας και ο Μουζάλας που θέλει και την κατάργηση του φράχτη στον Έβρο! Μιλήστε για τους πολιτικούς Κα Τοπαλούδη που ψηφίζουν τέτοιους νόμους. Μιλήστε εσείς που έχετε την αγάπη όλης της Ελλάδας αλλά των πολιτικών σίγουρα δεν την έχετε με όσα κάνουν!

      1. Έτσι ακριβώς,πρέπει να μιλάμε,να διαμαρτυρόμαστε η σιωπή δηλώνει συναίνεση.

    8. Ποσοστό 40% όμως ψήφισαν Κούλη!!Έχουμε γεμίσει λαθροκαφρους οι οποίοι σύμφωνα με το κοράνι η γυναίκα είναι κατώτερο είδος και μπορούν να την μεταχειριστούν σαν τα ζώο.Να περάσουν καλά και μετά να την ξεφορτωθούν.Ποιοι νόμοι και γελειοτητες!!Όταν έχεις την πλειοψηφία των Ανωτάτων Εισαγγελέων Διεφθαρμένους τίποτα δεν θα αλλάξει.Ενας Λαδάς πρέπει να βγει μπροστά και να κρεμάσει όλους τους εθνικούς προδότες και τους ΑνθΕλληνες!!

    9. Αυτοί που ψηφίζεις θεία τους αφήνουν ελεύθερους ,τι να κάνουμε τώρα συνέχισε να τους ψηφίζεις.

    10. Για αυτο και για άλλα πολλά εγκληματα της Μυρτους,της Αναστασιας,της Ελενης που θα εχουν άλλα ονοματα αυριο μεθαυριο,ισως και του δικου σας παιδιου,σκεφτειτε πολυ καλα τι θα ψηφισετε την Κυριακη…..

    11. Εχει δικιο η χαροκαμενη μανα , δυο κοπροσκυλα βιασαν και δολοφονησαν την κορη της!!! Και ..καποιοι που τους φυλαει μια στρατεια απο αστυνομικους , δεν εννοουν να αλλαξουν τους γελοιους τους νομους!!! Επανοφαρα της θανατικης ποινης για ιδιαζοντως ειδεχθη εγκληματα !!! Η επιτελους τα Ισοβια να ειναι πραγματικα Ισοβια , φθανει πια το χαιδεμα των δολοφονων!!

    12. Χτές μου επιτέθηκε μια ψυχικά άρρωστη στο δρόμο. Μάλλον δέν εφταιγε η κοπέλα σχιζοφρενής που δέν είχε πάρει τα χαπια της ηταν. Σήμερα έπεσα θύμα διαδικτυακής απάτης και όλη μέρα ημουν στο Αστυνομικο τμήμα. Έχει ξεφύγει η κατάσταση. Δέν είμαι καλά και εγώ. Τώρα βλέπω φόνος πάλι

    13. Σεβασμός στη χαροκαμενη μάνα, και λίγα είπε. Οχι απλά ισόβια σε αυτές τις περιπτώσεις , αλλά και να υπάρξει νομοθετική πρόβλεψη για θανατική ποινή ως ίσχυε έως το 1974. Αυτή είναι η αποτροπή.

    14. έχει μεγάλα @@ ο κούλης ο τοπαλούδης

    15. Αν η ελλάδα γίνει σαν τα ΗΑΕ τότε θα έχουμε (0) ΜΗΔΕΝ εγκληματικότητα όπως έχουν εκεί γιατί υπάρχει ο φόβος της τιμωρίας

      Όταν ένας γονιός που χάσει το παιδί του από παράνομους/λαθραίους μετανάστες πάρει το νόμο στα χέρια του και τον στείλει να δει τα ραδίκια ανάποδα τότε θα στρώσουν χαρακτήρα όλοι οι υπόλοιποι βέβαια μπορεί να χρειαστεί να στείλει αρκετούς από δαύτους να δουν τα ραδίκια ανάποδα όπως και κάποιους από τους προστάτες τους δεν πειράζει όμως γιατί δεν θα έχει να χάσει τίποτα όποτε θα ξεκάνει όσους περισσότερους μπορεί και θα στρώσει η κατάσταση.

    16. Κυρία μου εσύ είσαι του σύριζα που τους υποστηρίζει όμως. Άρα τι μας λες;

    17. Οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες. Η πατριδα αλλαξε η χωρα αλλαξε η κοινωνια αλλαξε. Ποιος φταιει ο ιδιος ο Ελληνας.

    18. Οι κομμουνιστές οι ανταρσία και οι ΜΚΟ. Τους καλύπτουν.τα λεφτά είναι πολλαααα

    19. μια κοπέλα στα καλά της δεν πλησιάζει λάθρο, γύφτους, αλβανούς, επιδειξίες φουσκωμένους που παίρνουν χάπια τεστοστερόνης από τα 15 κλπ, δεν έχει όουνλυφανς και ίνσταγκραμ αλλά ψάχνει από νωρίς να κάνει οικογένεια αντί να ξεφτυλίζεται σε μεθύσια και πηδήματα με μαύρους με αφορμή τις “σπουδές”, ειδικά στην εποχή μας που οι άντρες είναι μαλθακοί και μουνόδουλοι για να την δέρνει ο άντρας της σημαίνει ότι επέλεξε επί τούτου κάποιον νταή επιδειξία με ταττουάζ και παπαριές τέτοιες

      1. έως ένα σημείο ισχύουν αυτά ναι … η κοινωνία έχει χάσει τον δρόμο της αλλά και πάλι δεν δικαιολογούν τα ζώα να σκοτώνουν και να βιάζουν

    20. Ο ρατσισμός σώζει ζωές. Μάθετε στα παιδιά σας να μη συναναστρέφονται με κουραδόχρωμους

        1. Κλειδώσου το βράδυ και μην κυκλοφορείς μετά τις 5 το απόγευμα μην σε πλευρίσει κανένας επενδυτής του Μητσοτάκη και του Τσίπρα. Και μην ασχολείσαι με τον Ηλία που είναι παλικάρι, εσένα κόβω τρομοκρατημένο αν πας προς Άγιο Παντελεήμονα!

        2. Σε πονάει ο Λιακος Ε; Ηγγικεν η ώρα να τον δούμε ως τιμωρό.

        3. Γουστάρεις λαθρομετανάστες και φοβάσαι ότι ο Λιάκος είναι ο μόνος που θα τους διώξει; Δεν εξηγείται αλλιώς να μην ασχολείσαι με την κοπέλα που βίασαν και σκότωσαν οι Μπαγκλαντεσιανανοπακιστανοί και να ασχολείσαι με τον Λιάκο! Θα είσαι ο ίδιος με τον άλλον από κάτω που ξεχνάει ότι η κοπέλα τους εμπιστεύτηκε να την πάνε σπίτι της. Γιατί αν τους ήθελε, ούτε θα την βίαζαν ούτε θα την στραγγάλιζαν!

        4. Φαίνεται έχεις τα ίδια γούστα με τη μάνα σου, σαύρα.

        5. Για αδελφωμένο σε κόβω.
          Θα ήθελες τα αυγά σου να καταλήξουν όπως τα κορίτσια αυτά;
          Σαύρα των κοπράνων.

    21. πονάτε, νούδουλοι ; πότε θεσπίστηκε η αυτοδικία και δεν το ξέρω ;

    22. ΠΟΙΟΙ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ;,,,αυτοι που ψηφιζετε δεκαετιες τωρα,,,πασοκ, νδ, συριζα..

      ξαναψηφιστε,,γιδιαααα

      1. Πάψε να λες τους άλλους γίδια.
        Τα γίδια είναι έξυπνα και τολμηρά ζώα και σε τίποτα δεν μοιάζουν τα γουρούνια σαν και σένα ούτε τσιμπάνε με καρατζαφερικα ρουφιάνο κώματα

    23. Oι μάνες την πληρώνουν στο τέλος. Πάντως και τα παιδιά τους θα έπρεπε να είναι και λίγο πιο προσεκτικά ε ? Έψαχνε λέει η κοπέλα από την Πολωνία για να βρει τσιγαριλίκι…

    24. Χαροκαμμενη μητερα ειναι η κ. Τοπαλουδη.
      Τι περιμενατε να πει?
      Χωρια που η Ελληνικη Δικαιοσυνη τους γονεις της Ελενης, τους εχει κανει καροτσακια και που ειστε ακομα.
      Αν ειμασταν κι εμεις οι γονεις της Ελενης, θα λεγαμε τα ιδια και ισως χειροτερα.
      Και σιγα μην συγκινηθουν οι καλοπετασακηδες γονεις της καφετεριας!
      Και παλι θα ψηφισουν τους ιδιους και τους ιδιους!

    25. Συγκαλύπτουν όλα τα εγκλήματα που γίνονται εις βάρος της χώρας

    26. Μη λες μαλακιες τσορμπα. Έχει δίκιο η γυναίκα. Μόνο κ μόνο που σκέφτηκε ν οπλισει το χέρι της είναι αντρικιο κ ας είναιΓυναίκα. Τέτοιες θέλουμε μανες κ γυναίκες. Από την άλλη ν χεσω τους αρσενικούς εδώ μέσα. Παντελόνια πολλοί λίγοι φοράνε.. Εντάξει τσορμπαζογλου γτ ποτέ πίσω από το πληκτρολόγιο δεν κάνεις αντρικιο πόλεμο. Μοκο κ τουμπεκί κ σεβασμό στη μάνα που πονάει άχρηστε

      1. ετσι αδερφε πεστα με το καθε @ που πεταγατε σαν πορδή να πει τη μ@λακια του!
        Μαζευτειτε λιγο μερικοι ρε ταγαρια!
        Ελεος πια

      2. Τρικυμία στο κεφάλι της έχει, όχι δίκιο. Αυτή είναι αριστερή μέχρι το κόκκαλο, σύριζα ψηφίζει που τους υποστηρίζει. Άρα;

    27. Μάθετε στις κόρες σας να μην πηγαίνουν με αλλοδαπούς.

      1. Η κοπέλα δεν πήγε με αλλοδαπους. Την ξεγέλασαν ότι θα την πάνε σπίτι της, την βιάσανε και την σκοτώσανε! Φτάνουν οι γελοίες δικαιολογίες για να δικαιολογήσετε τους λαθρομετανάστες. Όσο για την μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, καλά τα λέει αλλά πρέπει να πει ότι μόνο ο Ηλίας λέει τα ίδια. Και είναι φυλακή από το ανθελληνικό τόξο! Γιατί ο Μητσοτάκης δεν έκανε τα ισόβια πραγματικά ισόβια; Γιατί είναι το ίδιο με τον Τσίπρα. Απλά ο Τσίπρας ξεφτιλίζεται περισσότερο λέγοντας ότι τους θέλει τους λαθρομετανάστες στη χώρα που ο Πακιστανός βίασε τη Μυρτώ! Και γίνεται ρόμπα λέγοντας να τους πάρει η Ευρώπη που η Ευρώπη έχει ήδη γεμίσει και δεν θέλει άλλους!

    28. Ο ελληνακιας εχει μαθει να λεει “νς μην αου τυχει” “εσυ θα βγαλεις το φιδι? ” ο ελλην σκοτωνει τα παιδιά ο ελληναρας κ μονο. Αλλα 40% θελατε.

    29. πάει για σύλληψη με αυτά που λέει η γκάτζολη, για υποκίνηση βίας

      1. Τί υποκίνηση βίας ρε μουμοχαλε
        Σε εσένα να τύχει να δούνε τί
        Θα κάνεις όταν σού βιάσουν
        Καί σκοτώσουν το παιδί σου.

      2. μπραβο σου μπορείς και πιο χαμηλά

    Comments are closed.