ΤΟ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕ ΧΩΡΙΣ ΤΥΨΕΙΣ!!!!! “ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΕΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ” – ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ – ΜΠΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΜΕ ΑΝΑΣΦΑΛΕΣ ΧΤΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ

    Κοινοποίηση:
    Apokalipsi

    Ομολογία σοκ. Εκβιάζουν με εμβολιασμούς με σκεύασμα που δεν έγγυάται την υγεία των πολιτών. Αλλά ποιος θα πει κάτι. Έχουν το ακαταδίωκτο είπαμε!!!! Η καθηγήτρια παιδικής λοιμωξιολογίας, Βάνα Παπαευαγγέλου το ομολόγησε. Της ξέφυγε ή το είπε μην ενδιαφερόμενη για τις συνέπειες που δεν μπορεί να έχει, άλλωστε;;; Δεν έχει καμία σημασία.

    Η Παπαευαγγέλου λοιπόν, αναφέρθηκε στις μακροχρόνιες παρενέργειες των εμβολίων, λέγοντας πως «δεν έχουμε δεδομένα για το τι θα μπορούσε να συμβεί σε 20 και 30 χρόνια», παρόλα αυτά όμως η επιτροπή δείχνει αποφασισμένη να εμβολιάσει παιδιά, τα οποία δεν κινδυνεύουν από τον ιό!

    Επιπλέον η καθηγήτρια είπε πως με βάση τη βιολογία και την τεχνολογία για το mRNA δεν προκύπτει ότι τα εμβόλια θα έχουν μακροχρόνιες επιπτώσεις ή ότι έχουν σχέση με την αναπαραγωγή.

    Στηρίζονται σε βιβλιογραφία και όχι σε εργαστηριακές μελέτες οι ειδικοί για το μέλλον. Και αν σε 20 χρόνια κάποιος αποκτήσει καρκίνο, οι ειδικοί τι θα πουν;;; “Η βιολογία και η τεχνολογία για το mRNA δεν φταίει;;;”

    Παρά τα όσα ξεστόμισε, η γιατρός συνέχισε απτόητη.

    «Θα εισηγηθούμε άμεσα τον εμβολιασμό των παιδιών από 15 έως 17 ετών», είπε συγκεκριμένα η καθηγήτρια και μέλος της επιτροπής των «ειδικών».

    «Υπάρχει η σκέψη να εισηγηθούμε τον εμβολιασμό των παιδιών 15 με 17. Μέχρι στιγμής είχαμε τους εφήβους άνω των 18. Θα το εισηγηθούμε, είμαστε στις τελικές συζητήσεις για τη διαμόρφωση της εισήγησης.

    Τα παιδιά μπορούν να μεταδώσουν όσο αυξάνει η ηλικία, ειδικά μετά τα 12 έτη αυξάνει και η πιθανότητα μετάδοσης σχετίζεται και με το πόσο συμπτωματικά είναι».

    Δεν φταίνει που μπολιάζουν τον κόσμο με ανασφαλές εμβόλιο, θέλουν να τρυπήσουν και τις επόμενες γενιές της χώρας.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. Για να ετοιμάζουμε τα κουμπουρια σιγα σιγά. Μόνον έτσι θα τελειώσουμε με όλη αυτή την αλητεία.

    2. Ρε τι μίζες πέφτουνε και μιλάνε όλη μέρα για εμβολιασμό. Με τέτοια εγκληματικότητα, με τέτοια φτώχεια, με τέτοια ανεργία, με εκατομμύρια μουσουλμανους λαθρομετανάστες που δεν εμβολιάζουν, ζητάνε εμβολιασμό των ελλήνων και παραδέχονται ότι δεν ξέρουν τις συνέπειες. Ρε τι μίζες πέφτουνε και δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα. Εκτός αν θέλουν αντικατάσταση των ελλήνων με τους λαθρομετανάστες που δεν τους μπολιάζουν. Και θέλουν εμβολιασμούς μέχρι και στις πλαζ και γελάει ο κόσμος μαζί τους και αυτοί συνεχίζουν να γελιοποιούντσι και να διχάζουν. Η μίζα της μίζας λαμόγια.

    3. Άντε μωρη ψευδη κ εμβόλιασε τα δικά σου παιδιά κ άσε τα δικά μας.Παλιοψευδη …καθηγήτρια πανεπιστημίου

    4. Στόχος της Ελιτ ειναι να στειρώσουν την νεολαία σαν τις γάτες και σκύλους,και έτσι θα έλθει η πολυπόθητη μείωση του πληθυσμου στον πλανήτη. Νέοι μην είστε κορόιδα μην τους επιτρέπετε να σας τρυπήσουν.

    5. Φταίμε μόνο εμείς πού ακόμη υπάρχουν αυτοί οί εγκληματίες.. δεν ξέρω τί περιμένουμε από τούς εγκληματίες επί πληρωμή!!

    6. Η παλαβή ή Βάνα έχει απόλυτα δίκιο.Είπε “δέν έχουμε δεδομένα” διότι δέν έγιναν οί απολύτως απαραίτητες τρείς κλινικές δοκιμές.Ενας ευσυνείδητος επιστήμονας γιατρός θά έλεγε αμέσως αφού δέν έχουμε δεδομένα σταματάμε αμέσως τούς εμβολιασμούς.Αλλά τούτα δώ τά ζαγάρια σάν τήν Βάνα ενδιαφέρονται μόνο γιά τήν μίζα.Επαγγελματίες μιζαδόροι.
      Ενας νεαρός επιστήμονας ό βιολόγος Clemens Arway ονομάζει τίς τρείς επιταχυνόμενες κλινικές φάσεις συμπιεζόμενες.Συμπιέζεται ή μία στήν άλλη.Αρχίζει ή μία φάση χωρίς νά έχει τελειώσει ή άλλη.Εστι εξηγήται ή εξέλιξη τών επικινδύνων εμβολίων μέσα σέ λίγους μήνες.Γιά νά εξελιχθεί ένα εμβόλιο χρειάζεται οκτώ μέ δέκα χρόνια.
      Γιάννης Λάκων

    7. Ψόφο σε αυτούς που υποχρεωνουν τον κοσμάκη να κάνει το μπόλι. Ψόφο.

    8. Πρέπει να πέσουν από την καρέκλα και γρήγορα

    9. Το μπόλι δεν δημιουργήθηκε για τον Κοροδοϊό.Ο κοροδοϊος κατασκευάστηκε για το μπόλι…

    10. ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΩΝ . ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΑΧΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ . ΤΟΥΣ ΕΞΕΤΑΣΑΝ ; ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΩΝ . ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ . ……..ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΘΑ ΛΕΕΙ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΟΥΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ . Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ .

    11. Δεν υπάρχουν ηθικοί και ανεξάρτητοι δικηγόροι να ταράξουν στις μηνύσεις αυτό το συρφετό???? Για τρομοκρατία και απόπειρα έκθεσης σε κίνδυνο των ανθρώπων σε πειραματικές ουσίες ??? Ντροπή σας βολεμένοι, θα φτάσει το δηλητήριο απο αυτά τα πειραματικά σκευάσματα ΚΑΙ στους δικούς στα ΚΑΙ παιδιά σας.

    12. Οι δολοφονοι της Νεας Δημοκρατιας θελουν να μας σκοτωσουν..Πρεπει να σωσουμε τις ζωες μας.!

    13. Και ποιο είναι το προβλημα αν τα παιδια μεταδιδουν? Αφου όλα τα παπουδια ειναι τσιμπημενα… Τι ακριβως φοβουνται??? Αφου τα εμβολια ειναι αποτελεσματικα, ποιο ειναι το προβλημα?

    14. ειμαστε ακομα ζωντανοι και υγηεις φτασαμα στα.πενηντα .πεντε .και εχει ο θεος ακομα.ακομα.δεν θα πεθανουμε κουφαλες νεκροθαφτες.Τα πενηντα πεντε ηναι μια καλη ιληκια για το μεγαλο ταξιδι.ολοι οι μεγαλοι εληνες εφηγαν σε μικρη ιλικια .ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.33 Ο ΗΙΣΟΥΣ.ΧΡΙΣΤΟΣ.33 .ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΟΙ ΕΝΩ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΟΧΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ

    15. Ομολογία σοκ. Εκβιάζουν με εμβολιασμούς με σκεύασμα που δεν έγγυάται την υγεία των πολιτών. Αλλά ποιος θα πει κάτι. Έχουν το ακαταδίωκτο είπαμε!!!!
      …………………………//……………………………………
      ΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΝΩΡΕΡΟ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΣΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΚΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΡΑΣΕΙΣ. Αλλά ποιος θα πει κάτι. Έχουν το ακαταδίωκτο είπαμε!!!!
      ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΗΘΙΚΗΣ, ΠΑΤΡΙΟΤΙΣΜΟΥ, ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΗΣΑΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΧΑΒΟΥΖΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ. ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΟΔΥΣΕΙΑ ΠΡΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

    16. Δεν έχουν ιδέα για το τι έχουν μέσα τα εμβόλια και το για το πως λειτουργούν.

    17. Ήρθε ο καιρός πια να παρέμβει εισαγγελέας.
      Το ακαταδίωκτο, είναι εξόφθαλμα αντισυνταγματικό και αντίθετο στο άρθρο του 4,5,20,25 του Συντάγματος.
      Καταργεί την ισότητα των πολιτών, καθώς αποδίδει το προνόμιο της εξωδικαΪκής δράσης μερίδας αυτών, κατά πλήρη καταστρατήγηση διατάξεων συνταγματικής ισχύος, αποστερώντας έννομη προστασία από το σύνολο της κοινωνίας.
      Καταργείται η ίδια η διάκριση των τριών εξουσιών που συνιστούν το θεμελιώδη πυλώνα του ίδιου του πολιτεύματος μας, με ο,τι αυτό θα έπρεπε να συνεπάγεται!
      Αυτά μας δίδαξαν στη Νομική Αθηνών. Τιμή στο καθηγητή μου Στέφανο Κασιμάτη.

      1. Εμείς στο Λύκειο μαθαίναμε για το δημοκρατικό πολίτευμα και τη βάση του, που είναι η διάκριση των εξουσιών και η οποία εν τοις πράγμασι έχει σήμερα καταργηθεί. Τώρα έχει μείνει η μία εξουσία. Επαναλαμβάνω, στο Λύκειο τα κάναμε αυτά, δεν χρειάζεται καν να είναι κανείς νομικός, δεν υπάρχει ούτε ως δικαιολογία αυτό. Τιμή σε όσους βάζουν το μυαλό τους να δουλέψει και σε όσους δεν προδίδουν τις αρχές της επιστήμης που διδάχθηκαν με τις πράξεις τους, είτε αυτοί είναι της θεωρητικής είτε της θετικής κατευθύνσεως, Τι να πούμε για πολλούς από τους γιατρούς, που πρόδωσαν και όσα έμαθαν και την δεοντολογία της επιστήμης τους.

      2. Οι δικαστικοί είναι προσκυνημένοι. Η μόνη μας ελπίδα είναι πλέον η αντίσταση. Αν δε χυθεί αίμα Συνέλληνες, αυτό δεν θα σταματήσει μέχρι να ξεκάνουν και τον τελευταίο από μας.
        Εμείς φταίμε που βρίσκονται ακόμα σε αυτές τις θέσεις. Το Σύνταγμα είναι ξεκάθαρο, είμαστε υποχρεωμένοι ακόμα και δια της βίας να το διαφυλάξουμε. Αν δεν κάνουμε τώρα αυτό που πρέπει, ξεχάστε τα όλα. Δεν υπάρχει άλλο περιθώριο.

    18. Τι την νοιάζει αν πεθάνουν όλοι οι Έλληνες; Θα έχει λαθροπακιστάνια για να την περνάνε ένα χέρι σπερματίνη και αυτό της φτάνει….

    19. να τααααααααααααααα μας επεσε η σποντα ?????????????

    20. καθικια του κερατα επιστημονες μονο στον τιτλο κατα τα αλλα σκιντζιδες

    21. Αλήθεια, τι γίνεται με τους μετανάστες; Τόσο καιρό δεν ακουω τίποτα για τον εμβολιασμό στις δομές.
      Αληθέυει αυτό που ακούγεται ότι δεν διεξάγονται οι εμβολιασμοί εκεί;

    22. Για να πάρω μεταπτυχιακό τίτλο , δεν παρέθεσα απλώς βιβλιογραφία, έκανα έρευνα.. ΕΡΕΥΝΑ … Ε – Ρ – Ε – Υ – Ν – Α ! Πως το λένε γαμώτο σας εκεί στα λυμοξιολογικά σας στέκια , ινστρούχτορες και δόκτορες επί πληρωμή;. Και θέλετε να δηλητηριάσετε τον κόσμο με κάτι που δεν εξάντλησε τον κυριότερο παράγοντα μέσα στο χρόνο… την ΕΡΕΥΝΑ βούρλα , την έρευνα! Γιαυτό και δεν αδειοδοτήθηκαν οριστικά. Ε ρε διεθνή δικαστήρια που θα στηθούν μετά τις εκατόμβες των τρυπημένων…! Τ’ακούς ζαβο-Κούλα;

    23. Το θέμα δεν είναι μόνο πως απλά εγκρίνουν ένα πειραματικό σκεύασμα, γονιδιακή θεραπεία, που παρέκαμψε τις δοκιμές σε ζώα και δεν είναι ούτε στη μέση των δοκιμών της φάσης 3. Το να το εγκρίνουν, είναι από μόνο του σκάνδαλο. Το θέμα επίσης δεν είναι πως αυτό το σκεύασμα δίνεται για να αντιμετωπιστεί μια απλή ίωση.

      Το θέμα είναι πως το κάνουν υποχρεωτικό σε όλους. Και μάλιστα απειλούν και εκβιάζουν με κάθε μέσο και τρόπο, σε απειλούν πως θα πεθάνεις της πείνας αν δε το κάνεις και πως δε θα μπορείς να κυκλοφορείς πουθενά.

      Δηλαδή είναι αδοκίμαστο, κανείς δε ξέρει τις μακροπρόθεσμες συνέπειες, υποτίθεται πως είναι εθελοντικό και κανείς τους δεν αναλαμβάνει την ευθύνη αλλά μόνο εσύ ατομικά, αλλά κατά τα άλλα σε υποχρεώνουν με την απειλή βιολογικού αφανισμού αν αρνηθείς.

      Οι άνθρωποι είναι για την ηλεκτρική καρέκλα. Το καταλαβαίνουμε; Δεν είναι απλά για φυλακή αυτό το έγκλημα. Είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας με βάση το κώδικα της Νυρεμβέργης. Θανατική ποινή έχει εκεί.

    Comments are closed.