ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΥΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ. ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ, ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. Ο ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΤΑ ΠΑΡΑΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ Η ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΘΥΡΩΡΩΝ. ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ , ΧΑΡΑΜΑΤΑ, ΣΤΟ “ΚΑΣΤΡΟ” ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΩΣ “ΝΑΡΚΟΒΑΡΟΝΟΥ”

    Κοινοποίηση:
    marinakis_mikis-kideia-koyla

    (Στις φωτογραφίες ανεκδιήγητα, στο σημείο του κωμικού, αποσπάσματα από τα ασφαλιστικά μέτρα του εφοπλιστή. Πάντα τέτοια, κύριε Μαρινάκη. Για να μας φτιάχνετε τη διάθεση)

    Το «ΜΑΚΕΛΕΙΟ», μία εφημερίδα γνήσια ταμπλόιντ, κραυγαλέας αποκάλυψης ευρωπαϊκών δεδομένων σε ύλη και σχήμα, είναι πολύ σκληρό και για να πεθάνει και για να φιμωθεί. Έχει από πίσω της, όχι την κρατική διαφήμιση, η οποία ουδέποτε μπήκε στα ταμεία της, αλλά την καθολική αποδοχή του κόσμου. Από το πρωί του Σαββάτου, εκατοντάδες, πιθανόν και χιλιάδα αμέτρητα τηλέφωνα, κατέκλυσαν το κέντρο μας, το οποίο κυριολεκτικά ισοπεδώθηκε. Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με κανενός είδους μαγκιά, αλλά με ερευνητικό τσαγανό που όμοιό του, λίγες φορές γνωρίσαμε σε καθημερινή εφημερίδα, κατά τη διάρκεια μετά τη σιχαμένη μεταπολίτευση των Καραμανλήδων και των αποδέλοιπων που ταλαιπώρησαν τον κόσμο. Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ έχει ένα πανίσχυρο όνομα στην αγορά. Το λεγόμενο Brand Name. Aυτό έκανε τις κυβερνήσεις που πέρασαν και μας εξολόθρευσαν, να λυσσάνε γιατί δεν μπόρεσαν να το τιθασεύσουν και να το σφραγίσουν. Κάτι που ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ.

    marinakis2

    Τα γεγονότα

    Από τον περασμένο Μάιο- όταν η εφημερίδα μας κατέγραφε χιλιάδες πωλήσεις καθημερινά- αυτομάτως μηχανισμοί του πρακτορείου Άργους, το οποίο διατηρεί με πάνω από 50 εκατομμύρια έλλειμμα (όπως γίνεται λόγος στην πιάτσα και όχι λόγος δικός μας) , ο πολυεκατομμυριούχος εφοπλιστής Ευάγγελος Μαρινάκης, απεργάστηκαν  σχέδια από «εργολάβους τερατολαγνικών κυκλωμάτων»- μεταξύ μεταφοράς, διακίνησης, διανομής- το «βρώμικο κόλπο»:

    -Να μας κλείσουν.

    Το σχέδιο σιγόνταρε η κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία συνεχώς δεχόταν δημοσιογραφικά «πλήγματα» από τις πένες μας. Παρατηρήθηκε μείωση των δεδομένων πωλήσεών μας, κατά 15-20%. Όσο προχωρούσαμε προς το καλοκαίρι, οι πωλήσεις μειώνονταν αλλά δεν συρρικνώνονταν, γιατί με τη δύναμη του κόσμου αντέχαμε να διατηρούμε εφημερίδα με 0,90 λεπτά στα περίπτερα. Την ίδια ώρα φούντωναν τα σενάρια για «κανόνι» το οποίο κάποιοι πιθανολογούσαν ότι θα ρίξει το Άργος, ενσωματώνοντας τη διανομή εφημερίδων με την εταιρεία κούριερ, την οποία η επιχείρηση φιλοδοξεί να υποκαταστήσει από το υπάρχον σημερινό καθεστώς που τους βάζει μέσα.

    marinakis3

    Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ

    Το περασμένο καλοκαίρι, μετά τους πυροβολισμούς που δέχτηκε ο ρεπόρτερ μας, Στέφανος Χίος, χτύπησαν και τα κόκκινα καμπανάκια: Δεν κατάφεραν να μας σκοτώσουν, τώρα επιχειρούσαν να μας κλείσουν φυλακή, βάζοντας λουκέτο στο έντυπο. Το μεγάλο καύσος της κυβέρνησης, ήταν με ποια κατηγορία αφού σε όλα είμαστε καθαροί. Άρχισαν τις νυχτερινές φυσικές παρακολουθήσεις ενώ τα τηλέφωνά μας, είχαν τρυπήσει από τις συνακροάσεις. Όλα αυτά και άλλα πολλά, μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι.

     

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ και οι ιπποκόμοι του που τρώνε τα λεφτά τους σαν τα σκ@τα τους και τούμπαλιν

     

    Το ένθετο περιοδικό “mak tv” στην Σαββατιάτικη έκδοση της εφημερίδος μας, είχε κι αυτό- ατυχώς για τους ανταγωνιστές μας- επιτυχία. Ότι κάνουμε τα τελευταία χρόνια, έχει επιτυχία. Δρόμος μας, ο κόσμος. Δεν άρεσε στα παράκεντρα. Το πρακτορείο Άργος, βάσει στοιχείων που έχουμε (εδώ και καιρό γίνετε από εμάς μια συντονισμένη έρευνα για την πορεία του Ελληνικού Τύπου στην Ελλάδα, κάτι που δεν τόλμησε να κάνει κανένας, συνομιλώντας με περιπτερούχους και υποπράκτορες, στοιχεία που θα δώσουμε σε λίγες εβδομάδες στη δημοσιότητα αλλά και στην Επιτροπή Ανταγωνισμού για τα περεταίρω), σαμπόταρε την έκδοση. Αντιληφθήκαμε ότι ο πόλεμος θεριεύει. Λίγες μέρες πριν από το νυχτερινό απαγορευτικό, άνθρωπος του Μαρινάκη- ένας θλιβερός ιπποκόμος του- διαμήνυσε σε συνεργάτη μας ότι «έχουμε πόλεμο». Κι εμείς από την πλευρά μας του αντείπαμε: «Μα τι πόλεμο μπορεί να έχει η πρώτη οικονομική δύναμη της χώρας με μια εκδοτική εταιρεία που ενημερώνει τον Ελληνικό Λαό;». Οι τύποι εκτός από κομπλεξικοί, είναι και θλιβεροί. Τρώνε τα λεφτά τους σαν τα σκατά τους.

     marinakis4

    Το επίμαχο Σαββατοκύριακο

     

    Η εφημερίδα μας εδώ και εβδομάδες παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την δικαστική έρευνα που γίνεται για το ναρκόπλοιο Noor One, το οποίο παρακολουθούν και οι ξένες μυστικές υπηρεσίες αλλά και η Ελληνική και Ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη. Όταν προβάλαμε τα ρεπορτάζ, ο κύριος πρόεδρος άτμισε. Δεν ξέραμε ότι πρέπει να ρωτάμε τους καπιταλιστές που κατηγορούνται για 2.1 τόνους ηρωίνης, για το τι θα γράψουμε. Μας έβαλαν στόχο. Όταν το περιοδικό Maktv αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το γνωστό θέμα περί «μυστικών του κυρίου Μαρινάκη», θέμα που επισημαίνουμε πως δεν αφορά κουτσομπολιό αλλά κοινωνικό ρεπορτάζ για τον κύριο εφοπλιστή, ο ζάμπλουτος καραβοκύρης τηλεφώνησε έξαλλος σε «σύνδεσμό» του, ζητώντας να μιλήσει «έξαλλος», όπως μας μετέφεραν, με τον δικηγόρο μας. Είπαμε στον δικηγόρο μας, όταν πάει στο ραντεβού, να του δώσει λίγο ξύδι να πιεί μήπως και ηρεμήσει, γιατί είναι και χωνευτικό και σκοτώνει τα κάθε λογής μικρόβια. Οι μεγαλοκαπιταλιστές του τόπου, συχνά έχουν φουσκώματα από το πολύ φαί που τους δημιουργεί γαστρεντερικά προβλήματα και εμετούς.

    marinakis1

     

    Μετά το ραντεβού, ενημερωθήκαμε, ότι ο κύριος εφοπλιστής, σύντροφος του πρωθυπουργού μας, είχε φροντίσει παραπλανητικά να βρει δικαστή (κάποιον κοντοπατριώτη του Ηλία Πολλάκη στην Ευελπίδων, δικαστής που θα λογοδοτήσει συννόμως και συντόμως) και σε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων με ένα άκρως απαράδεκτο «προσωρινό σημείωμα», το οποίο κινείται στα υψίπεδα δυσδιάκριτων ορίων της νομιμότητος, έβγαλε μια κολλυβοαπόφαση της πλάκας, η οποία όμως επέφερε νομικές συνέπειες, κάτι που δεν αντιμετωπίστηκε σωστά από τους δικηγόρους της άλλης πλευράς.(φωτο 1 για το τι ακριβώς έγραψε αυτός ο ανεκδιήγητος δικαστής).

    Αμέσως ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση. Ο Μαρινάκης και τα έμμισθα τσιράκια του στο Άργος (κάτι περίεργοι τύποι, πουθενάδες, που του χρωστούν την ύπαρξή τους και φοράγανε στραβά παπούτσια από την πείνα πριν τον γνωρίσουνε , τον γλείψουνε και πάρουνε θεσούλες), έπραξαν το δημοκρατικά αδιανόητο. Να σταματήσουν την μεταφορά της εφημερίδος μας προς τα σημεία πώλησης.

    Μάλιστα ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ στον υπεύθυνο κυκλοφορίας δια του Νόμου της εφημερίδος μας, να μπει στις εγκαταστάσεις του Άργους (ποινικό αδίκημα) για να παρακολουθήσει την εξέλιξη της παραλαβής και διανομής, επαπειλώντας τον με αυτόφωρο! Για τα παραπάνω ήδη κινούμαστε νομικά.

    Πέραν της παραβίασης των κείμενων συνταγματικών διατάξεων (Σύνταγμα, άρθρο 14, ελευθερία του Τύπου, ελεύθερη έκφραση κλπ), το Άργος έχει διαπράξει μία σωρεία ποινικών και αστικών αδικημάτων.

    Όμως το μεγάλο θέμα δεν είναι αυτό. Είναι άλλο. Ότι η εργοδοσία του Άργους, πουλώντας όπως έκανε πάντα «ρουσφέτι» στην εξουσία , μπλόκαρε- κάτι που πιθανόν έχει να γίνει από το καραμανλικό 1974- την διακίνηση καθημερινής εφημερίδος στα σημεία πώλησης.

    Το θέμα δεν είναι αστικό, είναι συνταγματικό. Η ιστορία αυτή δημιουργεί ένα τρομακτικό και ασύλληπτο δεδικασμένο. Ισχυρός οικονομικός παράγοντας της χώρας που ουσιαστικά λαμβάνει μέρος στη διαχείριση της εξουσίας, με παρακρατικές μεθόδους και τους κατάλληλους σπιούνους στις κατάλληλες θέσεις, ελέγχει αρμούς της εξουσίας, δημιουργώντας παρακρατικά μαγαζάκια σε κάθε μέρος της επιχειρηματικής και οικονομικής ζωής του τόπου. Με λίγα λόγια νιώθει ότι είναι ένας αυτοκρατορικός κολοσσός σε μια κολομβιανού τύπου, νοτιοαμερικανικής μπανανίας, «δημοκρατία».

    Το όλο θέμα έχει τεράστιες διαστάσεις. Σήμερα εμείς, αύριο κάποιοι άλλοι. Και θα είναι περισσότεροι. Σήμερα ο Τύπος, αύριο το διαδίκτυο. Οι τύποι είναι ασύδοτοι. Η δικαιοσύνη δεν έχει το σθένος να τους ελέγξει. Η κυβέρνηση κρέμεται από τα πορτοφόλια τους και τα παντελόνια τους. ΕΣΗΕΑ δεν υπάρχει. Ένωση εφημερίδων ενιαίας γραμμής δεν υφίσταται. Ο Τύπος και τα ΜΜΕ είναι πληρωμένα και ελεγχόμενα. Εκδότες και καναλάρχες, καταφεσωμένοι, εκλιπαρούν για καταχωρίσεις του Μαξίμου για να πάνε μετά να πάρουν το μεροκάματο. Η Ελλάδα είναι πια ένα σκυλολόι αφεντάδων και δούλων. Με τον πολίτη έρμαιο.

    Το ερώτημα είναι θα σκύψουμε το κεφάλι εμείς; Ασφαλώς ΟΧΙ. Τεράστιο ΟΧΙ. Είμαστε πια οι λυκόψυχοι, οι μοναδικοί ποιμενικοί στα άγρια βουνά. Και αυτό που ξέρουμε καλά να κάνουμε είναι να φυλάμε τις πλάτες μας και να δαγκώνουμε. Και τα δικά μας δημοσιογραφικά δαγκώματα, σε στέλνουν κατευθείαν στην «αθανασία». Αυτό ας το έχουν υπόψιν τους όσοι υποτιμούν εκείνους που μπορεί να μην έχουν πολλά μεφτά, έχουν όμως και ψυχή και μυαλό ξυράφι (αθόλωτο από χημικές ουσίες και οινοπνεύματα) και πάνω απ όλα, άντερα.

    Εις το επανιδείν…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Εδω ειναι στο κοινοβουλιο και νομοθετουν επισημα κατηγορουμενοι και απο Αρειο Παγο “βουλευτες” για εσχατη προδοσια και θελετε και ελευθερια του τυπου ? Ακομα δεν καταλαβατε οτι το πολιτευμα εχει καταλυθει και ακομα και οι δικαστικοι καταχρωνται την εξουσια τους?
      Δειτε το παρακατω βιντεο και μετα ας μιλησουν οι δυναστες του Ελληνικου λαου για “Διασπορα ψευδων ειδησεων”
      https://rumble.com/vnouq3-twitter-user-video-showing-the-shifting-narrative-in-vaccine-efficacy.html

    2. Οποιος εγραψε αυτο το κειμενο , εχει φοβερη πενα….συγχαρητηρια στον συντακτη

    3. ΚΟΥΛΗ ΞΈΡΕΙΣ ΤΟ ΣΛΌΓΚΑΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΩ
      vaffanculo XAXAXAXA

    4. Τό ήξερες από την αρχή… Τό σίγουρο είναι ότι έχεις ενοχλήσει πολύ κόσμο!
      Δεν συμφωνώ απόλυτα με το στύλ σου αλλά οπωσδήποτε έφερες μία τρικυμία ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΟ ΣΚΑΤΑ!!!
      Νομιζω όμως ότι εδώ θά τελειώσει τό game.
      Έφτασε ό κόμπος στο χτένι! Ότι έκανες στον ισχυρό Μ, τό επιχειρείς πάλι με τόν πανίσχυρο Μ😉
      Τό δις εξαμαρτείν… ΠΡΟΣΕΧΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ.

    5. Καλά είναι να έχουμε και μνήμη.
      Η Θεοδωρίδου ήταν πάντα μία ατάλαντη που δεν έδινε σημασία κανένας.Το 1996 κτλ ο Τριαντάφυλλος που ήταν τότε μεγάλη φίρμα στον κόσμο ιδίως στην νεολαία την πήρε δίπλα του για να την κάνει αυτό που είναι σήμερα.Που έχει δηλαδή έστω και ως ατάλαντη το όνομα αυτό.
      Μετά έμαθε να είναι η μαντάμ μέσα στα γούστα και καλά ως καλλιτέχνης ενώ έχει φωνή σαν το ποντίκι που τσιρίζει.

    6. Στηρίζουμε Στέφανο και Μακελειό φανατικά!

    7. Βγείτε στους δρόμους και κάντε τα πουτανα ρε. Τι περιμένουμε; Να εδραιωθεί η ολιγαρχίας και ο φασισμός;;; Ή τα κάνουμε πουτ@να μέχρι να νικήσουμε ή δεν αξίζουμε να ζούμε ελεύθεροι.

    8. Εαν
      η τυχη στα εφερε ετσι ωστε να εχεις μια υπολογησημη θεση στηνκοινωνια προσπαθεις με νυχια και δοντια να την κρατησεις και να εχεις τον σεβασμο και την εκτιμηση ολωνΓραφωντας καψουροτραγουδα σε μια λαικη τραγουδιστρια πεφτειςπολυ χαμηλα απο μονος σου και μονος σου γκρεμιζεις την θεση που σου εδωσε η τυχη γιατι η ικανοτητα δειχνει εαν θα εχεις διαρκεια και οι επιλογες σου

    9. Είμαστε όλοι Στέφανος Χίος.
      Και ηθικά και έμπρακτα

      Δεν θα νικήσουν όσοι διακινησαν ή διακινούν ναρκωτικά και δολοφονούν την κοινωνία και τα παιδιά μας.

    10. στεφαναρα παλληκαρε υποκλινομαι. Ταχεις πολυ βαρια ρε φιλε.

    11. Τίποτε δεν ενισχυη τόσο πολύ την εξουσία όσο η σιωπή,,,,,,δια αυτό θέλουν την φίμωση

    12. ΣΤΈΦΑΝΕ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΕΊΤΑΙ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΉΜΑ ΓΙΑ ΤΩΝ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΆΧΡΗΣΤΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΊΤΙ ΤΟΥ ΤΟΣΟ ΞΕΠΕΣΑΜΑΙ .Η ΑΕΡΩΠΑΓΗΤΕΣ ΤΙ ΡΌΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ..Ο ΥΠΟΥΡΓΌΣ ΔΙΚΑΊΩΣΗΝΗΣ ΥΠΆΡΧΕΙ ΤΟΣΟ ΣΑΠΕΙΛΑ

    13. Ὅλοι μαζύ ἀπαιτήστε καί ἀγοράστε τό ΜΑΚΕΛΕΙΟ σέ κάθε περίπτερο καί ὅπου ἀλλοῦ πωλούνται ἐφημερίδες ὄχι μόνον νά τοῦ καθήση μπάστακας στό λαιμό τοῦ πούστη,ἀλλά καί γιά τό γεγονός
      τοῦ ὅτι εἶναι μία ἀπό τίς μοναδικές ἐφημερίδες πού τό ἀξίζει.

    14. Βρωμιάρηδες θα έρθει η ώρα που θα σας πιούμε το αίμα και θα έχουμε τον Στέφανο απλώς να κοιτάει το όλο σκηνικό.

      1. Ποτέ ρε φίλε ! ? Τι περιμένουμε άλλο .Πλάκα μου κάνεις τώρα .Μετά το σημερινό τι άλλο περιμένουμε .ο Στέφανος παίζει τη ζωή του ρωσική ρουλέτα για την πάρτη μας κ εμείς σκόνη περιμένουμε να ρθει η ώρα να πάρουμε τη ζωή μας κ την αξιοπρέπεια μας πίσω

    15. Τώρα πιστεύει κανένας οτι θα βγεί ποτέ ένοχος ο κος Μαρινάκης;

    16. Στέφανε οί λύκοι θέλουν νά σε κατασπαράξουν γιατί τούς μπήκες βαθιά στή μύτη.Τά μάτια σου χιλιαδεκατέσσερα γιατί έχεις μπροστά σου ένα στρατό πληρωμένων δολοφόνων τού γουρλομάτη καί τού εφοπλιστή τού Μαρινάκη πού προσπαθούν μέ κάθε μέσο νά φιμώσουν τήν μοναδική ελεύθερη φωνή τής Ελλάδας τό “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”.Ολοι οί Ελληνες πατριώτες στό πλευρό σου.
      Γιάννης Λάκων

    17. Χιο ειμαστε περηφανοι για εσενα και για το ΜΑΚΕΛΕΙΟ ! και θα το δεις εμπρακτα οσο περναει ο καιρος γιατι η συνηθεια να σερφαρουμε και να διαβαζουμε την εφημεριδα εγινε πλεον εξαρτηση και αναγκη ! Και μπορει η λεξη εξαρτηση να παραπεμπει σε αρνητικοτητα ομως εσυ εισαι οτι πιο θετικο υπαρχει στα μαυρα χρονια που περναει ο κοσμος αλλα κυριως η πατριδα μας η κατεχομενη πατριδα μας, ετσι οπως καταντησε, στους Μεγιστανες και τους οικονομικους μεγαλοπαραγοντες. Σε ευχαριστουμε για ολα! Συνεχισε ! Ειμαστε ενα με εσενα!

    18. Κυριε Χιο ταξτε μου! Σας εχω αποκλειστικη ειδηση ! Εχω απο πρωτο χερι δηλ απο ατομο στο στενο κυκλο του Μαρινακη το λογο που ο Μαρινακης αποφασισε να διατηρησει ενα ευσωμο στυλακι! Βεβαια υπαρχουν φωτος του στο τουιτερ απο το 1994 δυο συγκεκριμενα μια με τον Κοκκαλη στο γηπεδο και μια με μια φιλη του που τον διχνουν ως ενα ευσωμο νεαρο αλλα οχι χοντρο! Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΕΝΗΛΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΥΛ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΖΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΩΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΥΛ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ !!!!!

      https://twitter.com/Magician_Zastro/status/1106921913211858945/photo/1

      https://twitter.com/Magician_Zastro/status/1106927055130804224/photo/1

    19. Σε ποια χωρα σε ποια εποχη ζουμε ; Το αυριο ….. και μετα απο δεκα χρονια μετα απο εικοσι δεν το σκεφτονται ;;

    20. Παντως εχει δικιο να απαταει την γυναικα του ο Μαρινακης! Βεβαια δεν του το χα οτι ειναι και αυτος σαν τον φιλο του τον Μακρον ”ΓΕΡΝΤΟΛΑΓΝΟΣ΄” γιατι η Νατασσα ειχε βγει σε αποσυρση χρονια τωρα ! Ωστοσο μετα τις πατριωτικες κατα τα αλλα δηλωσεις του στη Κωνσταντινουπολη ο Τουρκικος τυπος για να παρει το αιμα του πισω βουηξε τον αληθινο λογο που απολυσε το 2013 τον τοτε προπονητη του Γαυρου Λεονάρντο Ζαρντίμ που δεν ηταν αλλος απο το οτι ο προπονητης είχε παράνομο δεσμό με τη γυναίκα του Μαρινακη. Μαλιστα υπαρχουν αρθρα στο διαδικτυο οπου ο ιδιος ο προπονητης το διατυμπανιζει ως λογο απολυσης του απο τον Ολυμπιακο! Επομενως το κερατο ειχε αρχισει απο το 2013 ΣΤΗ Αγια οικογενεια!

      1. Είσαι πολύ καθαρός για να μπεις σε αυτό το hostel του Tarantino Quentin που μπήκες σήμερα .αν ήσουν με πλάτες κ σε στηρίζε κάποιος ο Σαββίδης η ο Βαρδινογιάννης σήμερα θα είχες πόλεμο από τα μέσα του Μαρινάκη κ τα τσιράκια του η γιουσιυφακια του κ ευθεία ειρωνία .Γιατί δεν θα τους έπαιρνε για κάτι άλλο αφού θα είχες γερές πλάτες κ προστάτη .Αφού όλα τα μέσα τους σιωπούν η επίθεση θα είναι μαφιοζικη .Ο Θεός να σε προσέχει αλλα όπως λένε κ οι μουσουλμάνοι πίστευε στο Αλλάχ αλλά δέσε κ τη καμήλα σου …πίστευε στο θεό αλλά πάρε τα μέτρα σου .

    Comments are closed.