ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ! ΤΟ ΓΙΑΒΟΥΖ ΕΡΙΞΕ ΤΡΥΠΑΝΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ – ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ Ή ΘΑ ΤΟ ΒΥΘΙΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;

    Κοινοποίηση:
    ΕΚΤΑΚΤΟ

    Σε αποκαλύψεις για τις κινήσεις του γεωτρύπανου Γιαβούζ, το οποίο ξεκίνησε γεώτρηση δυτικά της Κύπρου και εντός της Κυπριακής ΑΟΖ έδωσε το βράδυ της Παρασκευής ο υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας, Φατίχ Ντονμέζ, σε συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο TVNET.

    «Αυτή τη στιγμή στην ανατολική Μεσόγειο και το Oρούτς Ρεις και το Μπαρμπαρός συνεχίζουν τις σεισμικές έρευνες,αλλά και το Γιαβούζ ξεκίνησε τις γεωτρήσεις δυτικά της Κύπρου στο σημείο Σελτσούκλου-1», δήλωσε χαρακτηριστικά.

    Η Κύπρος ανήμπορη να αντιδράσει, καθώς δεν έχει εξοπλιστεί καταλλήλως, έστειλε στις 9 Απριλίου επιστολή στον ΟΗΕ για τις τουρκικές ενέργειες. Μέχρι εκεί φτάνουν οι δυνατότητές της. Εμείς τι κάνουμε όμως; Σήμερα είναι η Κύπρος, αύριο μήπως είναι το Αιγαίο;

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Ο ΚΟΥΛΗΣ -ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΥΨΗΛΌΒΑΘΜΟΙ ΤΟΥ ΕΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗ ΑΛΛΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΥΡΙ ΜΕ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΣΧΑΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΞΕΥΤΗΛΕΣ !!!

    2. Θα στείλουμε το δίδυμο πορδαλια-γουρλοματη να καθαρίσουν.
      Σουζα ο erDOGan.

    3. ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΝΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΝΤΟΡΑ
      ΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ.
      ΘΕΛΕΙ ΑΡΧΙΔΙ@@ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1974 ΜΑΣ ΓΙΝΑΝΕ ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΣΥΚΙΕΣ.
      ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΟΠΙΣΘΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΕΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΑΜΙΩΝΤΑΣ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΑΝΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

    4. ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.
      ΠΡΟΧΘΕΣ ΔΙΕΣΧΙΣΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ F-16 ΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΛΗΜΝΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΠΛΙΣΑΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΣΤΟΙΧΙΕΣ.
      ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΛΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ.
      Ε, ΡΕ, ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ…
      ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΛΕΓΕΙΟΠΑΙΔΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1897 ΚΑΙ ΞΕΣΑΒΟΥΡΩΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ.

    5. Δεν έχουν τεχνογνωσία να αντλήσουν πετρέλαιο. Μόνο τρύπες κάνουν για ψυχολογική πίεση.

      1. Θα τους βοηθήσουν τα κοληταρεια τους οι Γερμανοί και οι βόρειοι που έχουν τεχνογνωσία. Εξαλου η Γερμανία δεν θέλει με τίποτα να βγει φυσικό αέριο στην ανατολική μεσόγειο για αυτό βοηθάει τον ερντογαν στην Λιβύη. Μετά την συμφωνία Ρωσίας Γερμανίας θέλει να έχει μονοπώλιο καινά δονεοη ίδια αέριο σε όλη την Ευρώπη.

    6. Θα πέσουμε πάλι στα τέσσερα.θέλει καί ερώτημα;

    7. Παντα στα τεσσερα και σε ολα οχι μονο σε αυτο

    8. Θα πέσουμε στα τέσσερα. Οι Γερμανοί μας θέλουν π@υτανες. Εξαλου πίσω από την Τουρκία είναι οι Γερμανοί.

    Comments are closed.