ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ – ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΛΑΚΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΙΧΟ – ΕΝΑΣ 42ΧΡΟΝΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΡΕΜΑ ΚΑΙ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ

    Κοινοποίηση:
    volos1

    Τραγικές στιγμές στον Βόλο και στη Μαγνησία γενικότερα που έχουν “χτυπηθεί” από την κακοκαιρία Daniel. Η περιοχή μετράει έναν νεκρό, καθώς άνδρας περίπου 70 χρονών, αγνώστων προς το παρών στοιχείων, ο οποίος στις 9.20 σήμερα το πρωί, καταπλακώθηκε από τοίχο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesia news, ο άτυχος άνδρας βγήκε από το σπίτι του, στην περιοχή του Άνω Βόλου, μεταξύ Αγ. Γεωργίου Μπαξέδων και Ανακασιάς, για να πάει σε χώρο που είχε πρόβατα, αλλά δεν πρόλαβε να φτάσει, καθώς στη διαδρομή, καταπλακώθηκε από τοίχο που υποχώρησε, πιθανόν από το βάρος του νερού.

    Στο σημείο πήγε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε, διαπίστωσε ότι τραυματίστηκε θανάσιμα από πολλαπλά τραύματα και μετέφερε τη σορό του στο Νοσοκομείο Βόλου.

    Σύμφωνα, με τον εκπρόσωπο της πυροσβεστικής, που μίλησε στην ΕΡΤ, κ. Αρτοποιό υπάρχει και ένας άνδρας 42 ετών που παρασύρθηκε από ρέμα στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου.

    volos

    Η βροχή παρέσυρε μαντρί στην Δράκεια -Σώθηκε ο κτηνοτρόφος

    Τον ηλικιωμένο πατέρα του αναζητούσε από το πρωϊ ένας κάτοικος από την Σκόπελο , ενημερώνοντας τις αρχές πως ο πατέρας του είναι πιθανόν να πηγε στο μαντρί του, που βρίσκεται στον δρόμο Δράκειας- Αγριάς, στον Βόλο. Ξεκίνησε αμέσως η αναζήτηση για να διαπιστωθεί ότι το μαντρί δεν υπήρχε στη θέση του καθώς είχε παρασυρθεί από το νερό. Ο ηλικιωμένος έδωσε σημεία ζωής μετά από δυο ώρες στον γιό του ενημερώνοντας πως ηταν στο σπίτι του.

    Τραγική η κατάσταση και στη Μηλίνα

    Αδιανόητες εικόνες καταγράφουν οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες στην περιοχή της Μηλίνας. Η περιοχή έχει στην κυριολεξία “βομβαρδιστεί” από την επέλαση της κακοκαιρίας και οι καταστροφές είναι ανυπολόγιστες. Οι κάτοικοι είδαν καταστήματα να πλημμυρίζουν και αυτοκίνητα να παρασύρονται στην θάλασσα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ – LIVE ΧΑΡΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑΣ! ΒΟΥΛΙΑΞΕ Ο ΒΟΛΟΣ, ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ, ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ! – ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑ – ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Αν πάρετε την ταυτότητα θα κάνουμε αντιπλημμυρικά, αναδάσωση, αποτέφρωση, αγαμιδια και οτι χρειαστεί.

    2. 41% ανθέλληνες τον Ιούνιο στο (δημοκρατικό τόξο);
      Χωρίς ΟΙΚΤΟ!

    3. ΝΔ ΘΕΛΑΤΕ, ΝΔ ΠΑΙΡΝΕΤΕ

    4. Ξυπνήστε Έλληνες, μας θάβουν με την ανικανότητα τους. Ο Μητσοτάκης στην εξουσία, η χώρα στα χειρότερα της.

    5. Δεν θα σεβαστηκε το….112 και ειχε τραγικη καταληξη! Ο κυβερνητικος μηχανισμος παντως εχει… αλλοθι!

      1. Το μοναδικό που δουλεύει σε αυτήν τη χώρα είναι το τηλεφωνικό κέντρο του 112,
        όλα τα άλλα είναι για τον πe0nτα,
        βγάλανε απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω καιρικών φαινομένων, (αυτό θα είναι γνωστό στο εξής ως τοπικό λοκ-ντάουν)
        το νέο σλόγκαν θα είναι ”μένουμε σπίτι – πνιγόμαστε σπίτι”
        ευθύνες φυσικά κανείς…για όλα φταίει η καταιγίδα ντάνιελ ή δανιήλ μπλέξαμε και με τα τρανς και δεν βγάζουμε άκρη τι είναι ποιός.

    Comments are closed.