ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΚΑΡΔΙΤΙΔΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ PFIZER ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΝΟΣΗΜΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΕΡΝΟ

    Κοινοποίηση:
    εμβολιο

    Το πρώτο περιστατικό περικαρδίτιδας, που χρονικά συνδέεται με τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, καταγράφηκε τα ξημερώματα στη χώρα μας. Γυναίκα ασθενής με σοβαρό υποκείμενο νόσημα προσήλθε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου με οξύ πόνο στο στέρνο.

    Η ασθενής είχε λάβει τη Δευτέρα 17 Μαΐου τη δεύτερη δόση του εμβολίου των Pfizer/BioNTech, καθώς πάσχει από σπάνια νόσο, που προσβάλλει το αναπνευστικό σύστημα και την καρδιά. Όπως η ίδια αναφέρει σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα, το βράδυ της ίδιας μέρας αισθάνθηκε μια κακουχία και την επόμενη ημέρα εκδηλώσε υψηλό πυρετό και εν συνεχεία πόνο στη μέση του στέρνου.

    Μάλιστα, όπως αναφέρει, ο πόνος στο στέρνο ήταν τόσο έντονος, που θεώρησε ότι πάθαινε έμφραγμα. Έχοντας ωστόσο λάβει οδηγίες από το εμβολιαστικό Τμήμα του Ωνασείου (όπου και έχει ο εμβολιασμός της) για τυχόν συμπτώματα μετά τον εμβολιασμό, έλαβε κατ΄οίκον αντιόξινο σκεύασμα και εν συνεχεία προσπάθησε να ηρεμήσει. Την Τετάρτη ξύπνησε μεν σε καλύτερη κατάσταση, αλλά είχε δυσχέρεια στην αναπνοή, γεγονός που την οδήγησε το βράδυ της ίδιας ημέρας στα ΤΕΠ του Ωνασείου.

    Η ιατρική ομάδα των ΤΕΠ, αλλά και ο θεράπων ιατρός της ασθενούς για το χρόνιο σπάνιο νόσημα που πάσχει στο Ωνάσειο, διέγνωσαν περικαρδίτιδα και της χορήγησαν την ενδεδειγμένη αγωγή. Η ασθενής αυτή τη στιγμή έχει επιστρέψει στο σπίτι της και συνεχίζει την αγωγή της μέχρι την Παρασκευή, που θα επαναξιολογηθεί από τον θεράποντα ιατρό της.

    Μάλιστα, ο γιατρός της ενημέρωσε και το αρμόδιο εμβολιαστικό τμήμα του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου, ώστε να εκκινήσουν οι διαδικασίες καταγραφής του περιστατικού και να αποσταλούν οι σχετικές πληροφορίες στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ).

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Μπορείτε να βγάλετε κάποιο γενετιστή να μας διαφωτισει για την ακίδα που περιέχει το εμβόλιο. Να εξηγησει πως δημιουργεί την ανοσία και αν επηρεάζει το ανθρώπινο dna;

    2. Υπαρχει κανενας αληθινος ιατρος με π@π@ρι@ να μιλησει ανοικτα για το sm 102 και την λουσιφεραση; η να κανει η ομαδα του μακελειο μια ερευνα να ξεστραβωσει το κοινο

    3. μπολια μπολια εδω τα καλα μπολια παρε παρε παρε παρε κοσμεεεεεεεεεεεεε

    4. Ενας άντρας 69 χρόνων πέθανε μετά τόν εμβολιασμό μέ Biontech/Pfizer.Η εισαγγελεία τής πόλης Χάνγκεν στήν γερμανική Βεστφαλία διενεργεί προανακρίσεις.Τά εμβόλια κατεσχέθηκαν.
      Γιάννης Λάκων

    5. Με το παλαιό φάρμακο IVERMECTIN (βοηθάει το ανοσοποιητικο, αντιπαρασιτικο) σε μερικές μέρες ένας ασθενής covid 19 αν το έπαιρνε με τα πρώτα συμπώματα, δεν θα είχε εισαχθεί καν στο νοσοκομείο. Το φάρμακο αυτό υπάρχει από το 1972 και το δίνουν στη μισή Ευρώπη, σε όλη σχεδόν την Ασία και την Αφρική και εισηγήθηκε να έρθει και στην Ελλάδα για να εισαχθεί στο πρωτόκολλο θεραπείας. Η τιμή του όμως είναι
      1.5€/τεμάχιο και γι’ αυτό δεν προσφέρεται για μίζα.Οι Γερμανοί το συνταγογραφούν ιδιωτικά. Εδώ προσποιούνται πως δεν το γνωρίζουν!!!Στη Βουλγαρία το διαθέτουν δωρεάν!!!
      Η Ελληνική κυβέρνηση απαιτεί νεκρούς για να καταστρεψει την μεσαία τάξη με τα συνεχή lock down και για να παίρνουν «μερικοί» χοντρές μίζες από τα εμβόλια!!

    6. Υπεγραψε και το’κανε , ας προσεχε ……..ο επομενος please ……..μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    7. Η επίσημη ιστοσελίδα στον EMA όπου αναλύεται το κάθε εμβόλιο αναφέρεται και πλήθος παρενεργειών,όπως και η σοβαρή έλλειψη μελετών για διάφορες περιπτώσεις. Όχι όπως μας έλεγε εδώ ο ψευτοΚούλης «Όλα τα εμβόλια είναι απολύτως ασφαλή χωρίς καμία παρενέργεια»,καταλύοντας έτσι κάθε έννοια επιστήμης,

    8. Γραφείο κοινωνικών εκδηλώσεων.
      Η δουλειά του μέλλοντος .

    9. Άντε ελληναραδες πιειτε τα φρέντο σας ,κάντε τα μπάνια σας πάρτε και μάτι τα κωλαρακια απ’ τα πορνιδια ,και μετά ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ τη χούντα της ΝΔ και καταστρέψτε τα παιδιά μας για άλλη μια φορά,πάλι θα ξεχάσετε γρήγορα ρουφιανοραγιαδες

    10. Καλάαα ο γιατρός που την παρακολουθούσε,ενώ είχε σοβαρό θέμα ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ?Και αυτοί πουλημένοι είναι?

    11. Άλλο ένα πειραματανθρωπακι του μιζοτακη!συνεχίστε τρομπες Έλληνες να ακούτε τους φασίστες της ΝΔ

    12. Βεβαίως η Ινδία δε τα κάνει αυτά γιατί είναι σοβαρή χώρα αλλά γιατί είναι χώρα παραγωγής εμβολίων και είναι κολλητή με την ASTRA ZENECA.

    13. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΟΣΟΙ ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΠΑΘΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ…..ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ!!! ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΔΗΛΩΣΤΕ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ;;;; ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ;;; ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ….ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ….ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΗΡΘΕ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ!!!! ΑΜΑ ΤΥΧΟΝ ΠΑΘΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ….ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!

    14. Στην Θεσσαλονίκη σας περάσαμε. Είμαστε πρώτοι στην περικαρδίτιδα. Στο ΑΧΕΠΑ πάρα πολλά τα περιστατικά!

    15. «Το πρώτο περιστατικό περικαρδίτιδας, που χρονικά συνδέεται με τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού…»

      Σχόλιον: Ἔ, ὄχι καί κατά τοῦ κορονοϊοῦ, ὑπέρ θέλετε νά πεῖτε! Ἐφόσον τό ἐμβόλιον μεταλλάσσει τόν ἰόν καί τόν καθιστᾶ πιό μεταδοτικόν καί ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΝ (βλ. τίς παρουσιάσεις τοῦ ἐκλεκτοῦ Ἰατροῦ καί Ἀνθρώπου κ. Δημητρίου Ἀντωνίου), ἕπεται ὅτι τά ὄργανα τῆς ΝΤΠ τά προωθοῦν γιά νά μειώσουν τόν πληθυσμόν τῆς γῆς, κατά τήν γνωστήν ὁμολογίαν τοῦ εὐγονιστοῦ καί χρηματοδότου τῶν ἐμβολίων Bill Gates. Ἑπομένως, τά περί «κατά τοῦ κορονοϊοῦ» εἶναι σκέτη κοροϊδία.

    16. H Pfizer έχει δηλώσει επίσημα ότι μειώνει την παραγωγή κατά 70% στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Δεν λέει ότι δεν μπορεί να παράξει. Αυτοί είχε πει ότι θα κατακλύσει τον κόσμο με τα εμβόλια, όπως κάνει και στην Αμερική. Και δεν είναι μόνο αυτό. Χθες έσκασε η βόμβα ότι η Pfizer ακύρωσε την αίτηση που είχε κάνει για τη χορήγηση για άδεια στην Ινδία. Διότι εκεί θα ήταν η μεγάλη μπίζνα. Εκεί θα έβγαζε τουλάχιστον 3 δισεκατομμύρια δόσεις. Εδώ στην Ευρώπη μιλάμε για 300 εκατομμύρια μόνο. Και ξέρετε γιατί απέσυρε την αίτηση από την Ινδία; Διότι η Ινδία είναι υψηλού επιπέδου κράτος και έχει μία κυβέρνηση υψηλοτάτου επιπέδου στα πρότυπα της βρετανικής αυτοκρατορίας. Την απέσυρε διότι η αρμόδια επιτροπή υγείας της Ινδίας ζήτησε υψηλότατα στάνταρ αξιοπιστίας, ασφάλειας και αποτελεσματικότητας του εμβολίου. Πράγμα που δεν έκανε ούτε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων ούτε η κυβέρνηση. Στην ινδική κυβέρνηση, η Pfizer έπρεπε να της αποδείξει την αποτελεσματικότητα όσο και την ασφάλεια του εμβολίου. Και επειδή δεν παρασχέθηκαν αυτές οι εγγυήσεις από την Pfizer, αναγκάστηκε να αποσύρει την αίτησή της. Αυτά που λέω τα λέει η ίδια η Pfizer στην επίσημη ανακοίνωσή της για τον λόγο που απέσυρε την αίτησή της στην Ινδία.

      1. Ναι καλα,σοβαρη κυβερνηση Ινδιας και κουραφεξαλα.Οι Ινδοι αγγλοδουλοι ηταν και αγγλοδουλοι παραμενουν.Οτι πει η Queen Elizabeth!Σιγα μην τους αφηναν να φτιαξουν ανταγωνιστικο εμβολιο προς το αγγλικο astrazeneca.

    17. Και ακόμη δεν είδαμε τίποτα σε αυτά που θα έρθουν, πριν από λίγη ώρα γειτόνισσα με 2 παιδιά 28 χρονών ήρθαν και την πήραν εσπευσμένα με ολική παράλυση από την μέση και κάτω, μετα από τρεις μέρες που έκανε το εμβόλιο.

    18. Ινδία: Επαφές με Pfizer για άμεση έγκριση του εμβολίου της κατά της Covid-19
      «Δυστυχώς το εμβόλιό μας δεν έχει καταχωρισθεί στην Ινδία μολονότι η αίτησή μας υποβλήθηκε πριν από μήνες», σημείωσε ο Μπουρλά και πρόσθεσε: «Συζητάμε τώρα με την ινδική κυβέρνηση μια ταχεία διαδικασία έγκρισης για να καταστεί το εμβόλιό μας των Pfizer/BioNTech διαθέσιμο για χρήση στην χώρα».

    Comments are closed.