ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ – ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗ ΝΔ “ΠΕΤΣΙΝΗ” ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ – ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ, Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

    Κοινοποίηση:
    σδσδδωσδσ

    “Θριαμβευτική” επικράτηση για τη Νέα Δημοκρατία «αχνοφαίνεται» τη δεύτερη Κυριακή, σύμφωνα με δημοσκόπηση που διεξήγε η Marc, για λογαριασμό γνωστής φιλοκυβερνητικής εφημερίδας. Η συγκεκριμένη “δημοσκόπηση δεν αποκλείει, ίσα ίσα δίνει ισχυρές πιθανότητες, το ενδεχόμενο ακόμα και αυτοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας στις επαναληπτικές εκλογές, που θα γίνουν με την ενισχυμένη αναλογική.

    Δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά η δημοσκόπηση δίνει μέχρι και την ίδια διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ (8,35%) που τους χώριζε στις εκλογές του Ιουλίου του 2019! Ποια σκάνδαλα λοιπόν; Όλα ξεχάστηκαν στη μνήμη του ελληνικού λαού, όπως λέει η δημοσκόπηση.

    Μάλιστα, το «γαλάζιο» δημοσκοπικό προβάδισμα το οποίο στην αναγωγή επί των εγκύρων στην πρώτη αναμέτρηση καταγράφεται στις 7,7 ποσοστιαίες μονάδες, σε περίπτωση επαναληπτικής εκλογής, η οποία θα προκληθεί εξαιτίας της αδυναμίας σχηματισμού βιώσιμου κυβερνητικού σχήματος, ανεβαίνει στις εννέα μονάδες -γεγονός, το οποίο οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η τελική διαφορά μεταξύ των δύο κομμάτων που διεκδικούν την εξουσία είναι πολύ πιθανό να καταλήξει σε διψήφιο ποσοστό.

    Χαράς ευαγγέλια για το κόμμα της οδού Πειραιώς και πραγματικά δεν υπάρχει καμία ελπίδα γι’ αυτή τη χώρα. Όχι μόνο επειδή υπάρχει σημαντική πιθανότητα να ανεχτούμε τον Μητσοτάκη για άλλη μία τετραετία αλλά και γιατί δεν υπάρχει και δεν υπήρξε ποτέ αξιωματική αντιπολίτευση, ίσως όχι τυχαία.

    Ένα άλλο σημαντικό εύρημα της “δημοσκόπησης” είναι το γεγονός ότι το κόμμα “Έλληνες” του Κασιδιάρη φαίνεται να μπαίνει στη Βουλή υπερβαίνοντας το όριο του 3%. Ακόμα και διωκώμενος από το Κράτος, φαίνεται ότι το κόμμα έχει “ρεύμα” που ενοχλεί.

    ασασδασδ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Καλά ο τσίμπλας το 19 πήρε 31. Τώρα παίρνει 26;! Μάλλον σε απελπισία είναι για να ονειρεύονται 37αρια

    2. Δημοσκοπος Γ. Μαυρος της MRB στο OPEN TV 30/1/2023:
      “το κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ θα εκλεξει πανω απο 20 βουλευτες
      στις ερχομενες εκλογες”…….
      για να παρει πανω απο 20 βουλευτες ,
      πρεπει το ποσοστο να ειναι πανω απο 7%…..
      τα λεω αυτα εδω και εβδομαδες…..απο την Πρωτοχρονια 2023 ……
      ΕΓΡΑΦΑ σε σχολια :
      “το ποσοστο ειναι πανω απο 7% και ισως κοντα στο 10%…..
      γιαυτο τον Μητσοτακη τον επιασε αμοκ………….
      αλλα μισουμε τοσο πολυ και αυτον
      (τον γυιο του δοσιλογου της κατοχης)
      και το κομμα του την ανθελληνικη και μασωνικη ΝΔ ,
      ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΖΟ ΣΤΙς ΕΚΛΟΓΕς ” ………

    3. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΙΘΙΚΟΙ ΠΑΡΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΗΤΕΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΟΥΣΤ…..

    4. Για ποιον λόγο οι ψηφοφόροι του συριζα δλδ το 31.5% του 2019 να μην τον ψηφίσουν . Και το 19 με όλο αυτό το κλίμα πού είχε οι δημοσκοπήσεις τον έβγαζαν 26 και εν τέλη πήρε 31.5 δηλαδή απόκλιση 5.5% . Εάν είναι τώρα στο 26 αυτό το 5.5% που πήγε. Στο ΠΑΣΟΚ δεν νομίζω. Υπομονή η πιο πλησιέστερη δημοσκόπηση θα είναι τα exit poll

    5. προς τα 2.5000.000 ανεμβολιαστων, ΝΑ μην ξεχάσουν όταν βρεθούν μπροστά στις κάλπες ΟΤΙ κ` οι 300 (όλα τα κόμματα) της βουλής ψήφησαν την υποχρέωση εμβολιασμού, ανέχτηκαν τα 100 ευρώ πρόστιμο, την ταλαιπωρία των ανεμβολιαστων υγειονομικών, πολιτων, εργαζομένων κλπ με την τιμωρία,
      να πληρώνουμε απ`την τσέπη μας 3 διαγνωστικούς ελέγχους (ραπιντ τεστ)/εβδομάδα, επισης να έχετε μαζί σας στις καλπες, λογαριασμό της Δ.Ε.Η. καθώς αποδειξη πληρωμής αγοράς βασικών είδων διατροφής, ώστε να ψηφίσετε 100% υπεύθυνα κ` όχι οπως τα συστημικά Τζουκ-Μποξ σας διατάσσουν.!!

    6. Αν αυτά τα νουμερα ισχύουν, τότε δυστυχώς ο λαός μας είναι γεμάτος από πουτάνας γιούς και του αξίζουν τα χειρότερα.

    7. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ!! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΔΕ ΜΑΣΑΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ! ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ Η ΤΙΣ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΔΑΓΚΩΤΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ!! Ο ΜΟΝΟΣ Μ@Λ@Κ@Σ ΕΙΝΑΙ Ο <>..

    8. Φέρτε μου πολλά ψηφοδέλτια, του Μητσοτάκη, του Τσίπρα, του Ανδρουλάκη και των λαμόγιων της αριστεράς που ψήφισαν τους νόμους της κλιματικής αλλαγής των ΜΚΟ και των πολυεθνικών. Μόλις βγήκα παγωμένος από το Σαββατιάτικο μπάνιο μου, γύρισα στη δεκαετία του 50 όταν η μάνα μου μας έκανε μπάνιο κάθε Σάββατο με νερό ζεσταμένο στη φωτιά του τζακιού. Τότε ήταν ζεστό το νερό, τώρα ελάχιστα χλιαρό. Δέκα φορές αυξήθηκε η τιμή της κιλοβατώρας με την πολιτική Μητσοτάκη, οι ολιγάρχες ενέργειας έστησαν χορό, το δημόσιο χρέος εκτοξεύτηκε και οι πολίτες μένουν στα κρύα του λουτρού. Το δε επίπεδο ευημερίας του Έλληνα χάθηκε, το έκλεψε ο Μητσοτάκης, είναι ο άθλιος δυνάστης μας.

    9. το κομμα Ελληνες θα μπει στη βουλη με 8%…οι δικαστες σημερα εβγαλαν οργισμενη ανακοινωση για την πολιτικοποιηση της δικαιοσυνης και την δικαστικοποιηση της πολιτικης …ο αρειος παγος δεν θα χαρει καθολου, που απο ανωτατο αναιρετικο δικαστηριο, θελουν να τον κανουν εκλογοδικειο..αποτελεσμα θα ειναι να απορριφθει ως απαραδεκτη η τροπολογια της κυβερνησης και ο ηλιας θα μπει με θριαμβο στη βουλη

    10. Tρεμουν οι ανθελληνες καθεστωτικοι…..
      ψευτοδεξιοι και διεθνιστες αριστεροι….

      Για να λένε ότι ο Κασιδιάρης έχει 3,5%
      σίγουρα έχει πανω απο 7% ….
      και πλησιαζει διψηφιο ποσοστο…
      Οι ιδέες του Ηλία είναι ποιο δημοκρατικές
      από τους δήθεν δημοκράτες που κυβερνούν…….
      Ηδη ο Ηλιας ξεπερασε τους 125.000 εγγεγραμμενους
      στο καναλι του ……….
      Ελληνες ,έχετε την ευκαιρία να τα αλλάξετε όλα
      και να στείλετε αυτούς που σας πλήγωσαν,
      σας προδωσαν ,σας εκλεψαν
      στο χρονοντούλαπο της ιστορίας ……
      η Πατρίδα αργοσβήνει,
      με τους λάθρομουσουλμανους ,
      να κλεβουν,να βιαζουν και να σκοτωνουν…….
      ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ…..
      Εθνικο κομμα Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ και Ηλιας Κασιδιαρης

    11. αυτη ειναι η αληθεια παιδες, το παιχνιδι θα κριθει στην αυτοδυναμια ή οχι της νδ. Στον ψυριζα φυσικα το γνωριζουν αυτο και θα παλεψουν για μια ‘διαχειρισμη’ ηττα με οσο γινεται μικροτερη διαφορά

    12. Πάντως όταν σ’όλες τις δημοσκοπήσεις είναι πρώτο κόμμα η ΝΔ αυτό κάτι λέει. Όχι μόνο ξεχνούν οι Έλληνες, αλλά αυτοί που θα φτάσουν στην κάλπη είναι το θέμα ότι στην πλειοψηφία τους θα είναι ΝΔ. Αυτό είναι και φυσιολογικό. Πρώτον γιατί όταν έχεις την εξουσία έχεις και το μηχανισμό . Δεύτερον γιατί δυστυχώς οι απογοητευμένοι, ειδικά οι ετεροδημοτες, στην πλειοψηφία τους θα απέχουν, έχει ξαναγίνει. Τρίτον η ΝΔ είναι το μόνο οργανωμένο κόμμα που μπορεί να μεταφέρει κόσμο τσάμπα σ’όλη τη χώρα και με το χρήμα που έχουν οι βολεμενοι θα εκμεταλλευτούν την ευκαιρία, άνοιξη είναι, να κάνουν και ένα ωραίο ταξίδι στην ιδιαίτερη πατρίδα τους ακόμα και με δικά τους έξοδα αφού με την ψήφο τους νιώθουν ότι ανταποδίδουν το καλό που τους έκανε το κόμμα. Για αυτό μην εκπλαγεί κανείς το βράδυ των εκλογών. Το αντίθετο θα συμβεί μόνο αν πάει και ψηφίσει το 70+% του εκλογικού σώματος. Με αποχή 35-40% ο Κούλης θα πανηγυρίσει την Κυριακή των εκλογών.

    13. Ωραια η φωτο με τα Μερκελικα αδερφακια! Και δως του Γκεσταπο οποιος και να βγει! Εμενα παντως μου χαλασανε το σερι που σαραντα χρονια ψηφιζα ΝΔ!

    14. Δηλαδή, αν ψήφιζαν ΝΔ οι ανεμβολίαστοι με πρόστιμα και οι ιδιοκτήτες ακινήτων υποψηφίων για πλειστηριασμό, τότε το εκλογικό ποσοστό της ΝΔ θα προσέγγιζε το 95%.

    15. Άνοιξε το Τριώδιο, γέμισε ο τόπος μασκαράδες, ψευταράδες και άθλιους προγανδιστές.

    16. Πάλι καλά που δεν δίνουν στη νουδούλα ποσοστό πάνω από 100%

    17. O καθείς αλλάζει τον εκλογικό νόμο όπως του καπνίσει.
      Και αυτό υπάρχει με την μεταπολίτευση. Μόνο απλή αναλογική χωρίς όρια ήταν ο εκλογικός νόμος για 140 χρόνια.
      Όπως είναι σε όλο τον κόσμο.

    18. Στέφανε μην ξεχνάμε όμως οτι ο Κούλης δεν είναι και αφελής αφού δεν του βγαίνουν τα κουκιά ξέρει τα κόλπα , νοθεία στήν κάλπη η απο την σίνγκουαλ λόντζιγκ , ψήφο απο λαθρό μην ξεχνάμε πόσες χιλιάδες ελληνοποιήσεις έχουν κάνει , ψήφο απο γύφτους και γκέηδες κλπ , η χώρα μας δεν έχει μέλλον δυστηχώς

      1. και ο ξυριζα δε θα το καταλαβει νομιζεις, οι εκλογικοι αντιπροσωποι σε καθε εκλογικο τμημα τι κανουν?

    19. Όταν το 93 με 95% ψηφίζουν αυτά τα ερπετά και καταστρέφουν την ευημερία και τά παιδιά τους και εγγόνια τους,,, τότε μόνο σιχαμερό Βρωμοπιθηκολαό μπορείς να τον αποκαλέσεις.

      1. πιθικοι γνησιοι ειναι οσοι ζητανε χουντες και δικτατορες να τους καβαλανε. Καμια ελπιδα γι αυτους

    20. Καραγκιοζοπαίχτες και οι δύο . Καλά κάνουν αφού οι Ελλάδα μασουλάει άχυρο.

    21. το κόμμα “Έλληνες” του Κασιδιάρη θα έχει συντριπτική νίκη

    22. Ο Κασιδιάρης θα μπει στην βουλή θέλουν δεν θέλουν. Το θέμα είναι να ξυπνήσει ο λαός και να χαντακώσει την ΝΔ.

    Comments are closed.