ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ – ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗ ΣΟΡΟ ΤΟΥ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΣΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΚΤΗΜΑΤΑ – “ΑΘΑΝΑΤΟΣ” ΦΩΝΑΖΑΝ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ

    Κοινοποίηση:
    tafi

    Ενταφιάστηκε πριν λίγη ώρα, δίπλα στους τάφους των προγόνων του. Η οικογένεια είχε ζητήσει να μην υπάρχουν κάμερες σε αυτή τη στιγμή, κάτι που έγινε αποδεκτό.

    «Αθάνατος» φώναξαν για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο συγκεντρωμένοι πολίτες στο Τατόι.

    Μετά την ταφή του τέως,  οι παριστάμενοι στην τελετή στο Τατόι αποχωρούν με προορισμό το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάννια» όπου η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου θα παραθέσει γεύμα στη μνήμη του.

     Νωρίτερα:

    Έφτασε πριν λίγα λεπτά στο Τατόι η σορός του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου. Αυτή την ώρα διεξάγεται το τρισάγιο πριν ο τέως Βασιλιάς ταφεί στους προγονικούς τάφους.

    To τρισάγιο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο στο Τατόι ψάλλει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

    Oι γιοι και τα εγγόνια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου μετέφεραν τη σορό στον ιερό ναό της Αναστάσεως στο Τατόι. Οι γιοι του τέως βασιλιά, Παύλος και Νικόλαος έβαλαν πάνω στο φέρετρο την σημαία με τον θυρεό του οίκου του Γλύξμπουργκ.

    Οι κεντρικές πύλες άνοιξαν στις 14:00, περίπου 2 ώρες μετά το πέρας της κηδείας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και ενώ είχε ήδη ξεκινήσει η αυτοκινητοπομπή από τη Μητρόπολη προς το Τατόι. Η ταφή του θα γίνει δίπλα στους προγόνους του, τον τέως βασιλιά Παύλο και τη μητέρα του, Φρειδερίκη.

    Στη συνέχεια, η οικογένεια και οι προσκεκλημένοι μία απόσταση περίπου 100-200 μέτρων μέχρι το σημείο της ταφής. Ειδικότερα, η πομπή ακολούθησε την διαδρομή από την είσοδο του λόφου, μέχρι τους βασιλικούς τάφους που είναι και το Μαυσωλείο και η Εκκλησία.

    Διαβάστε επίσης:

    Κηδεία Τέως Βασιλιά: Κόσμος από νωρίς στο Τατόι με φωτογραφίες και λίγα λουλούδια (Εικόνες)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Ο/Η πιες λίγο ξύδι αντρίκο, να σπρώξεις κάτω το φαρμάκι που πήρες... λέει:

      Ουυυυυστ, πίσω στην τρύπα σου, κοπρίτη, που θα μιλήσεις εσύ εκ μέρους του Λαού …

    2. ζητω ο βασιλευς !!!!!!!!!!! ζητω !!!!!!!!!! συγκρινετε αν ειναι δυνατον ΒΑΣΙΛΕΥΣ με την σακελαροπουλου ???????? συγκρινεται η αρχοντια η οικογενεια οι αρχες μεταξυ τους……

    3. Βαράτε παλαμάκια στα κηφηνοξαδέρφια που παντρεύονται μεταξύ τους για να μην χάσουν το έτοιμο χρήμα. Πεινάλες, φάτε μάτια ψάρια, οι άλλοι τρώνε στο γκρανντ μπρετάνια. Κορόιδα. Καλεσμένοι ήταν εφοπλιστές και λοιπά λαμόγια της νδ, βσράτε παλαμάκια εσείς οι απ’ έξω.

    4. ΣΙΓΆ ΤΟΝ ΠΟΛΎ ΚΌΣΜΟ. ΚΆΤΙ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ ΜΑΖΊ ΜΕ ΜΕΡΙΚΆ ΑΓΡΆΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΌΡΗΤΑ ΠΑΙΔΆΚΙΑ.

    5. 40 χρονια ΔΕΝ ηξερα τιποτα για τον Βασιλια της Ελλαδος .Σημερα ειδα αρχοντια ευπρεπια συγκινηση οικογενεια
      ΔΕΝ ΕΙΜΟΥΝΑ ΕΓΙΝΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ

    6. Κωνσταντίνος, βασιλεύς των Ελλήνων…. Ας είναι αναπαυμένος ο βασιλιάς μας …

    7. Αθανατος! Οπως φοβοτανε τον επαναπατρισμο του ο Κωνσταντινος Μητσοτακης η Κουλαρα τρεμει τον Ηλια! Ντογιακο προχωρα σ αλλη μια….. “συνταγματικη” πραξη με τον αποκλυσμο των “Ελληνων” απο τις εκλογες! Που το πατε ρε γκεσταπιτες?

    8. Μερικές εκεί τους τρέχανε τα σάλια.
      Νόμιζαν θα γνωριστούν και με τα βασιλόπουλα.

    9. Το τελευταίο αντίο: Δε σε θέλει ο λαός, το κουφάρι σου κι εμπρός!

      1. Δηλαδή ο λαός είσαι μόνον εσύ; Υπάρχει & λαός που τον αποδέχεται. Ασχέτε.

      2. Ψόφο στους πολιτικούς…Ζητω ο Βασιλιάς Παύλος. Οι χιλιάδες κόσμου σήμερα έδωσαν ηχηρή απάντηση στους κλέφτες πολιτικούς που μας κλέβουν τα λεφτά και στην Ευρώπη τους συλλαμβανουν και τους οδηγούν με χειροπέδες στις φυλακές. 200 δις η μεγάλη ληστεία των πολιτικών εις βάρος του λαού και της πατρίδας. Φτάνει πια, εχθρός όλων των Ελλήνων ο πολιτικός. Δεν πάει άλλο…………

      3. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΡΙΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ

    Comments are closed.