ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ! ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ! «ΤΟ COVID CHIP EΡΧΕΤΑΙ – ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ»: ΟΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

    Κοινοποίηση:
    A phone shows a tracking and tracing app launched by Norway's National Institute of Public Health to try to halt a return of the new coronavirus, on April 17 in Oslo. The country is starting to lift lockdown measures.

    «Το Covid microchip έρχεται, είτε το θέλετε είτε όχι. Η τεχνολογία είναι εδώ». Αυτό δήλωσε ο Hannes Sjoblad διευθυντής της σουηδικής εταιρείας Dsruptive Subdermals η οποία έχει αναπτύξει το υποδόριο chip που θα τοποθετείται σε κάθε ένα εμβολιασμένο και θα περιέχει πληροφορίες για την κατάσταση του εμβολιασμού του και φυσικά το covid-pass.

    Πρόκειται για την σουηδική start-up εταιρεία η οποία ανέπτυξε το microchip RFID που μπορεί να σαρωθεί και τοποθετείται στο χέρι των εμβολιασμένων, όπως είχαμε αναφέρει.
    Στόχος τo ψηφιακό αυτό εμφύτευμα 2 χλστ.x16 χλστ. να είναι ενσωματωμένο στο χέρι του κάθε εμβολιασμένου και το covid-pass να εμφανίζεται αμέσως μόλις αυτό σαρωθεί.

    Μιλώντας στην Express.co.uk ο Hannes Sjoblad αντέκρουσε τις κριτικές για το εμφύτευμα λέγοντας:

    “Η τεχνολογία υπάρχει και χρησιμοποιείται ήδη, είτε το θέλουμε είτε όχι. Είμαι ικανοποιημένος που έρχεται σε δημόσιο διάλογο. Οι νέα τεχνολογίες, (πριν εφαρμοστούν) πρέπει να συζητηθούν και να γίνουν κατανοητές πρώτᔨ, είπε ο Sjoblad για να συνεχίσει:

    «Τα έξυπνα εμφυτεύματα είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο τη τεχνολογίας για την υγεία. Αυτό κατασκευάζουμε στην DSruptive και στόχος μας είναι να φέρουμε τεχνολογίας υγείας σε μια παγκόσμια κλίμακα»

    Όπως αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα αυτή η τεχνολογία μπορεί να είναι νέα στους ανθρώπους χρησιμοποιείται όμως πολύ καιρό στα κατοικίδια όπου το chip που είναι ενσωματωμένο αναφέρει πληροφορίες για το ιατρικό τους ιστορικό.
    Το κόστος της συσκευής για όποιον εμβολιασμένο θα την χρησιμοποιήσει, εκτός και αν γίνει υποχρεωτική στο μέλλον, κάτι διόλου απίθανο, ανέρχεται στα 100€.

    Με τη σάρωσή της ένα έγγραφο  PDF εμφανίζεται με όλες τις λεπτομέρειες του EU Digital Covid Certificate με όλο το καθεστώς της εμβολιασμού του και ακόμη πότε τι αποτέλεσμα είχε το πιο πρόσφατο rapid ή PCR test.
    Και ο Sjoblad πρόσθεσε:

    «Αυτό σημαίνει ότι οι πληροφορίες αυτές είναι άμεσα διαθέσιμες σε όποιον θέλει να τις μάθει. Για παράδειγμα εάν πάω στον κινηματογράφο ή στο εμπορικό κέντρο τότε οι υπεύθυνοι θα μπορούν να ελέγχουν αμέσως την κατάσταση μου ακόμη και εάν δεν έχω το κινητό μαζί μου».
    Σε όσους εμφανίζονται σκεπτικοί από τη χρήση τους ο Sjoblad σημείωσε:

    «Αν καταλαβαίνετε πώς λειτουργούν αυτά τα εμφυτεύματα, δεν έχουν μπαταρία. Δεν μπορούν να μεταδώσουν μόνα τους ένα σήμα. Άρα είναι βασικά παθητικά. “Κάθονται εκεί και κοιμούνται”.

    Δεν μπορούν ποτέ να πουν την τοποθεσία σας, ενεργοποιούνται μόνο όταν τα αγγίζετε με το smartphone σας, επομένως αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παρακολούθηση της τοποθεσίας κανενός» κατέληξε.
    Και εμείς ησυχάσαμε από τις διαβεβαιώσεις του…

     

     

     

     

     

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Ταυτοποιούμαστε ως άρρωστοι ή ως εν δυνάμει άρρωστοι και ομολογούμε ότι το σώμα μας, που είναι ναός του Θεού, δεν μας ανήκει!

    2. Eγώ το έβαλα στον “Προμηθέα”. Μιλάμε για αλφαδιά!

    3. ΜΗΝ “ΜΑΣΑΤΕ”! ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ “ΨΑΡΩΣΟΥΝ”!! ΑΣΚΗΣΕΙΣ “ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ” ΚΑΝΟΥΝ!!! ΑΣ..ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ!!!!

    4. σανος για τους τρελοναζηδες, χα χα χα

    5. Προτιμώ μάχη το κινητό μζ. Ποιος φεύγει πλέον χωρίς τφ απτό σπίτι; Τον εστιατορα δεν τον ενδιαφέρει το ιστορικό μου αλλά μόνο εάν εκείνη τη στιγμή είναι καλά. Και αυτό όσο κρατάει η αηδία του κοβιντ. Τι δηλ; Θαναι μόνιμο; Ρε άντε από κει

    6. έλα μωρέ, ένα τσιπάκι είναι….
      έλα μωρέ πεντε-‘εξι τρυπηματάκια είναι….
      έλα μωρέ δυο τρεις μασκούλες είναι….
      Γιά το καλό μας όλα
      Πρωτοσάλτε με εγκρίνεις;;;

    7. Επειδή η σφραγίδα τους όλο και περισσότερο αρχίζει να γίνει υποχρεωτική για να αγοράσεις και να πουλήσεις,τόσο περισσότερο αρχίζει να θυμίζει το χάραγμα του θηρίου. Ίσως να είμαστε σε κάποιο προθάλαμο,ίσως και να άρχισε ήδη.

    8. Η Δημοκρατία θα πρέπει να φροντίζει ώστε σε περίπτωση μελλοντικής δικτατορίας ο λαός να μπορεί να αντιδράσει. Εάν η Δημοκρατία παρακολουθεί στενά τα πάντα, ο μελλοντικός δικτάτορας θα τα βρει όλα έτοιμα.

    9. ☆ Αυστραλια! Νορβηγια! Σουηδια! Πιο νεοταξικα Κρατη, πεθαινεις!

      * ‘Τσιπάκια δολοφόνοι’ για αυτούς που παρακούν εντολές..Τα τσιπάκια RFID σκοτώνουν αυτούς που αντιστέκονται στην νέα τάξη πραγμάτων. (βίντεο)( Το συγκεκριμμενο βιντεο, δεν ειναι διαθεσιμο) (Βρηκα αλλο)

      * Το τσιπάκι RFID μπορεί να σκοτώσει!

      https://m.youtube.com/watch?v=rjpW0896e2k

      * ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ – ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.(RFID).flv
      (Του 2011! Εχει και Νικολτσιου, μεσα!)

      https://m.youtube.com/watch?v=mPGn5G13Mng

      * Ολη η Ελλαδα θα γεμισει με τετοιους πυλωνες παρακολουθησεως οποιασδηποτε καρτας (του πολιτη) με τεχνολογια RFID! (Δεν βρισκω, το αρθρο)

      * ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΑΝ!

      * Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ!

      https://m.youtube.com/watch?v=cQzJPtuCLaw

      * Ε.Βενιζέλος: «Υπάρχει πρόταση του Μπιλ Γκέιτς για εμφύτευση chip σε όλους – Ο ιός μπορεί ν’ αλλάξει τα παντα!

      * ΤΣΙΠΡΑΣ – ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΤΣΙΠ – ΕΦΙΑΛΤΗ!

      https://m.youtube.com/watch?v=54mLCzmFGJU

      ☆ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ:

      * Αποκάλυψη: H συμφωνία με Δανειστές έχει υποχρεωτικά το…Τσιπ! (ΦΩΤΟ)

      https://www.makeleio.gr/αποκαλυψη/αποκάλυψη-h-συμφωνία-με-δανειστές-έχει/

    10. Θα βρεθούν πολλοί ηλίθιοι που θα τρέξουν να το βάλουν να είστε σίγουροι, ο πόλεμος που δεχόμαστε εδώ και χρόνια στό τρίπτυχο(πατρίς-θρησκεία-οικογένεια) δέν είναι τυχαίος.
      Ο στόχος της απαξίωσης και συκοφάντησης αυτών των ιδανικών έγινε για να γίνουμε από Έθνος μια μάζα καταναλωτών χωρίς ιδανικά και αξίες και το μόνο που να μας ενδιαφέρει να είναι το τομάρι μας και να περάσουμε καλά.
      Δυστυχώς καταντήσαμε μια παθητική και άνευρη μάζα ελληνόφονων πού στον βωμό της καλοπέρασης και του ωχαδερφισμού έχουμε δεχτεί τα πάντα,μόλις έρθει το χάραγμα λοιπόν θα δείτε κάτι ουρές που θα κάνουν οι δήθεν επαναστάτες 《Έλληνες》.

      1. Νετφλιξ έχετε προσπαθήσει να βρείτε ταινία η σειρά που να μην έχει ανωμαλία;. Στους 5 άντρες και οι 5 φουστηδες. Το λεσβιακό πάει σύννεφο. Μέχρι και στο εφηβικό αναβιώμενο καράτε Κιντ τα γλωσοφιλλα των κοριτσιων πάνε σύννεφο. Και χωρίς να προσφέρουν στην πλοκή. Αλλά το μνμ το περνάνε στα παιδιά μας. Έχεις σε δικιο λοιπόν φιλε. Η οικογένεια χτυπιέται και μάλιστα αγρια

    11. Η «έρευνα κέρδους λειτουργίας» είναι ένας κώδικας για την κατασκευή ενός όπλου μαζικής καταστροφής. Τα χρήματα των φορολογουμένων των ΗΠΑ διοχετεύθηκαν στη Γουχάν για να ολοκληρωθεί η κατασκευή του βιολογικού όπλου του κορωνοϊού.
      Μετέτρεψαν έναν ιό της νυχτερίδας σε ιό που μολύνει τον άνθρωπο. Καταστρέφει τον ανθρώπινο πνευμονικό ιστό και προκαλεί θρόμβους αίματος. Απελευθερώθηκε στην παγκόσμια σκηνή.

      Ο ψυχολογικός πόλεμος προκαλεί παγκόσμιο φόβο και προκαλεί την ανθρώπινη απομόνωση.
      Τα ευάλωτα άτομα γίνονται ευκολόπιστα και εύκολα χειραγωγούμενα.

      Δεν αφορούσε ποτέ την υγεία.
      Είναι μια τεχνητά δημιουργημένη πανδημία βιοόπλων.
      Μετά, μας έδωσαν μια τεχνητή λύση.
      Η πραγματική ατζέντα είναι η επισήμανση, ο έλεγχος, η υποδούλωση και η εξάλειψη αυτών που δεν θέλουν, ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ.

      Η ένεση COVID-19 σκοτώνει ένα συγκεκριμένο ποσοστό ανθρώπων αμέσως.
      Μειώνει επίσης τη διάρκεια ζωής μεγάλου ποσοστού ανθρώπων λόγω χρόνιων ασθενειών μέσω AIDS. Αυτά που θα επιβιώσουν θα επισημανθούν και θα αποτελέσουν μέρος μιας μήτρας.

      Αυτή είναι η βασική υποδομή για αυτό που ονομάζεται «Σήμα του Θηρίου». Το 2020, η Microsoft απέκτησε ένα παγκόσμιο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, με αριθμό WO2020O6O6O6. Αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας περιγράφει τη σύνδεση βιομετρικών δεδομένων με κρυπτονομίσματα».- Dr. Vladimir Zelenko

      https://genocide.news/2021-12-21-vladimir-zelenko-says-covid-is-bioweapon.html#

      1. Ο ΚΟΡΟΝΟ’Ι’ΟΣ ΔΕΝ ΦΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ!!! ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.!!!

    12. Όλες τις λύσεις βρηκαν εκτός από την θεραπεία του κοβιτ….
      Μιλάμε για πολύ σανό…..

    13. Η πλανδημια θα τελειώσει όταν θα βγουν οι ψηφιακές ταυτότητες και θα έχουν εκτεταμένη χρήση παντού.

    14. Ξέχασε να μας πει αν ανιχνεύονται από δορυφόρο.
      Δυστυχώς είμαστε στον προθάλαμο της Αποκάλυψης κ ο Θεός να μας λυπηθεί κ να βάλει το χέρι Του.

    15. Oxygen deprivation from prolonged Covid-mask wearing can cause permanent neurological damage.

      The re-breathing of your exhaled air will create oxygen deficiency and a flooding of carbon dioxide.
      Nerve cells can NOT survive longer than 3 minutes without oxygen .

      Η στέρηση οξυγόνου από την παρατεταμένη χρήση μάσκας Covid μπορεί να προκαλέσει μόνιμη νευρολογική βλάβη.

      Η εκ νέου εισπνοή του εκπνεόμενου αέρα σας θα δημιουργήσει ανεπάρκεια οξυγόνου και πλημμύρες διοξειδίου του άνθρακα.
      Τα νευρικά κύτταρα ΔΕΝ μπορούν να επιβιώσουν περισσότερο από 3 λεπτά χωρίς οξυγόνο.
      https://newstarget.com/2021-12-08-oxygen-deprivation-mask-syndrome-sweeping-the-globe.html

    16. Στην Ολλανδια αυτο υπαρχει χρονια

    17. Βάλτο στον πάτο σου.Ας πάνε οι ψηφοφόροι που βολεύτηκαν στο δημόσιο και φοβούνται μήπως χάσουν τον τεμπέλικο μισθό τους να τσιπαριστούν.Πέρα απο γραφιάδες περιλαμβάνονται ένστολοι αστυνομίας κομάντος τύπου φλώρου που καίει τους τούρκους καθώς και ιερείς δημόσιοι υπάλληλοι με το παπικό ημερολόγιο

    18. ωστε οτν τα λεγαμε ημασταν συνομοσιολογοι και ψεκασμενοι;

    Comments are closed.