ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ – ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ – ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΔΕΛΕ (ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    agiapelagia1

    Τραγωδία, λόγω καιρικών συνθηκών στην Αγία Πελαγία, καθώς ένας άνδρας που ήταν στο αυτοκίνητό του έχασε τη ζωή του από τα ορμητικά νερά, που προκάλεσε η καταρρακτώδης βροχή! Ο άνδρας επί της ουσίας εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό του με συνέπεια να παρασυρθεί από τα νερά και να χάσει τη ζωή του

    Ταυτόχρονα αγνοούνται ακόμα δύο άνθρωποι.

    Οι περιοχές της Αγίας Πελαγίας αλλά και του Φόδελε έχουν “πνιγεί” από την καταρρακτώδη βροχή και επί της ουσίας έχουν δημιουργηθεί πλείστα προβλήματα στις περιοχές αυτές.

    agiapelagia agiapelagia2 agiapelagia3 agiapelagia4

    Τα προβλήματα έγκεινται τόσο στην Εθνική οδό στο ύψος της Αγίας Πελαγίας όσο και στην παλιά Εθνική οδό στο ύψος του Μαράθους, όπου έχουν πλημμυρίσει τα πάντα!

    Σε ό,τι αφορά την Αγία Πελαγία η κατάσταση εντός του χωριού είναι πάρα πολύ άσχημη, αυτοκίνητα παρασύρθηκαν στη θάλασσα, με συνέπεια να χάσει τη ζωή του ένας ακόμα άνθρωπος.

    Νεότερες πληροφορίες μιλούν για δύο ακόμα άτομα που αγνοούνται.

    【LIVE】 Heraklion - Ligaria Beach | SkylineWebcams

    Εσχάτως αναφέρθηκαν πολλά προβλήματα, λόγω της βροχόπτωσης και στην Νέα Αλικαρνασσό.

    Σοκ και δέος προκαλούν οι φωτογραφίες με την ανάσυρση της σορού του άτυχου άνδρα να καταγράφεται καρέ καρέ.

    nekros-agia-pelagia-kakokairianekros-agia-pelagia-kakokairia3nekros-agia-pelagia-kakokairia4

    kakokairia

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Το νερό πάντα βρίσκει το δρόμο του
      Συλλυπητήρια στις οικογένειες.

    2. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΟΥΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΦΑΤΕ ΚΟΥΛΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝΝΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΠΕΡΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΟΠΟΥΛΑ ΠΩΣ ΣΑΣ ΑΦΗΣΑΝ…

    3. Αμα χτιζεις πανω σε ρεματα μια μερα θα ριξει καταιγιδα θα παρει το νερο οτι βρει μπροστα του…αν χτιζεις μεσα σε δασος μια μερα θα παρει φωτια το δασος και θα καει και το σπιτι σου.

    4. Η κρήτη είναι γενικά μια άναρχη περιοχή γεμάτη αυθαίρετα ο καθένας εκεί κάνει οτι γουστάρει και χτίζει όπου γουστάρει , αλλά η φύση δεν αστειεύεται όταν έρθει η ωρα εκδικείται

    5. Φυσικά καμία ευθύνη ο περιφερειάρχης, ο δήμαρχος, οι υπουργοί και ο “σωτήρας” πρωθυπουργός. Μάλλον φταίει η Δούρου, η ατομική ευθύνη και τα ακραία καιρικά φαινόμενα!

      1. η μονη ευθυνη ειναι των ηλιθιων ψηφοφορων..που ξεφτιλιζονται για ρουσφετια και το τομαρι τους

    6. Ειπαν μερικοι οτι βουλωσαν οι υπονομοι.
      Και γιατι δεν τους ξεβουλωσατε εσεις κύριοι;
      Μονο για τη μασαμπουκα σας νοιαζει τους τουριστες και ολα τα άλλα καθαρισμος παραλιας οργανωση καθαριοτητα ουτε που τα ξερετε φυσικα….
      Τι οχι;

    7. Ολα αυτά εγιναν γιατί οι κυβερνήσεις πού ψηφίζουν τά ΓΙΔΙΑ οί κρητικοί έκαναν καλά εργα…Ξαναψηφίστε τους ηλίθιοι ΓΡΟΘΟΙ…..καί όταν ερχονται οι πολιτικοί να τούς λέτε μαντινάδες γιά νά βλέπουν τί βοδια είσαστε.

      1. Πόσο γραφικοί είστε ορισμένοι δυστυχώς. Βλέπετε τη λέξη Κρήτη και σας βγαίνουν όλα τα κόμπλεξ. Άρα, αν καταλάβαμε καλά, τις κυβερνήσεις στην Ελλάδα τις βγάζαμε οι Κρητικοί! Τι διαφορετικό ψήφιζε η υπόλοιπη Ελλάδα; Διαφώτισέ μας, σε παρακαλώ. Απλώς απάντα στην ερώτηση, μην μου το πας γύρω-γύρω.

        1. Τό ιδιο θά εγραφα ακριβως εάν οι καταστροφες από την βροχή γινοτάν στην πελοποννησο απ οπου καταγομαι εγώ…!!! καί δεν εχω κανένα κοπλεξ με τήν κρήτη η με κάποιο αλλο μέρος τής ελλάδας…!!! Δυστυχως φίλε μου όταν πάνε πολιτικοί σέ κάποιο μέρος τής ελλάδας αντί νά τούς πούνε τά διάφορα προβλήματα που έχουν κοιτάνε όλοι τους νά γλείψουν καί νά δείξουν πόσο δουλοικοί είναι..!!!

    8. Όταν χτίζουν πάνω στην φυσική ροή των υδάτων, δίνοντας και τα αντίστοιχα “δώρα” στον ΔΥ πολεοδόμο ώστε να κάνει τα στραβά μάτια, όλα είναι καλά…όταν τα ύδατα τους “μαζεύουν”, εκεί υπεύθυνος γενικά ο κρατικός μηχανισμός που δεν μπορεί ν’ αλλάξει τον καιρό με μαγικό τρόπο και όχι το ότι πλήρωσαν επίορκους ΔΥ για να κάνουν την δουλειά τους αντί να τους δώσουν στεγνά και να βρεθούν στην φυλακή…

      1. Τα ειπες ολα.
        Να συμπληρωσω μόνο, αυτη τη φορα οι συγγενεις των.. χαμενων μην κανουν τον κοπο να κανουν μηνυσεις σε πολεοδομιες.., δημαρχειες…, προστασιες τού πολιτη.., κλπμπο, αφου το δικαστηριο δεν θα βρει καμια ευθυνη σε δημοσιους φορεις ή σε προσωπα δημοσιου (αρχιδο-τεκτονες, πολιτικοι α-μηχανικοι, δειμαρχοι κλπ) να κάνουν κατευθειαν μήνυση στον Θεο γιατι επέτρεψε να πέσει τόση βροχη. Και μόλις κάνουν την μήνυση, ο Θεος να σταματησει τελειως να ριχνει εκει νερο και μετα να παραπονιουνται πως καταστραφηκαν οι σοδειες και θελουν.. επιδοτησεις για να σωθουν.. απο αυτους που δεν ειναι ικανοι να φτιαξουν εναν δρομο, ενα πολεοδομικο σχεδιο πολης, αλλα, ειναι “ικανοι” να τους χαρτζηλικωνουν καθε φορα που παει κατι στραβα στις δουλιτσες τους.
        Κρητη, ειπαμε εγινε..,; μμμ

    Comments are closed.