ΤΡΑΓΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ: ΔΥΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ! ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ Ή ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;

    Κοινοποίηση:
    ΤΡΟΧΑΙΟ

    Ο θάνατος της υποδιευθύντριας των φυλακών του Μαλανδρίνου, σε τροχαίο, νωρίς το απόγευμα της Τρίτης του Πάσχα, στον δρόμο Ιτέας Αντιρρίου συγκλονίζει την τοπική κοινωνία.

    Το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας έπεσε στο κενό, από ύψος 8 περίπου μέτρων, στο 77ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ιτέας Αντιρρίου και τραυματίστηκε θανάσιμα!

    Ωστόσο όπως φαίνεται η ιστορία επαναλαμβάνεται καθώς με τον ίδιο τρόπο είχε χάσει την ζωή του στις 16 Ιανουαρίου του 2017, ο τότε διευθυντής του σωφρονιστικού καταστήματος.

    Ήταν 16.00 το απόγευμα, όταν το αυτοκίνητό του κατέπεσε σε βραχώδη παραθαλάσσια περιοχή, στο 3οο χιλιόμετρο του δρόμου Ναυπάκτου- Ιτέας.

    Το αυτοκίνητο είχε κατρακυλήσει σε βάθος περίπου 100 μέτρων στην απόκρημνη περιοχή και κατέληξε στην θάλασσα, όπου το είδε πολίτης που περνούσε με την βάρκα του και ειδοποίησε την Αστυνομία.

    Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί, ενώ κλήθηκε και η Πυροσβεστική Ναυπάκτου, από την οποία μετέβησαν στο σημείο επτά πυροσβέστες με τρία οχήματα.

    Οι πυροσβέστες, λόγω του ότι δεν υπήρχε πρόσβαση,  είχαν αναγκαστεί να προσεγγίσουν το αυτοκίνητο με βάρκα από την θάλασσα για να ανασύρουν νεκρό τον διευθυντή των φυλακών.

    Θυμίζουμε ότι για το θέμα έχει εκτενές ρεπορτάζ η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ που κυκλοφορεί σήμερα! 

    1.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. @Eλληνα Γερμανίας. Τα περισσότερα κλοπιμαία έχουν καταλήξει σε ιδιωτικές συλλογές Γερμανών, από το γνωστό κωλόσογο., γι’αυτό και σύ κάθησε εκεί να συντελείς στην οικονομική ανάπτυξη πάλι των Ναζήδων για να κάνουν τον Γ’ Παγκόσμιο.

    2. Σιγουρα τυχαιο δεν ητανε μετα την επαναληψη! Σκηνοθετημενα εκδικητικα ατυχηματα! Φανταστειτε λοιπον ποσα κτηνη…. πολυπολιτισμικα ειναι εξω απο τις φυλακες! Βοηθεια μας στη χωρα του πληρως απροστατευτου πολιτη@ Κατα τ αλλα ζηταμε τα ψηφαλακια σας ας ειναι και φρεσκοβαμμενα με το αιμα των Τεμπων!

    3. Όλοι αυτοί είναι πιόνια των επικυριαρχων..Εαν παίζουν φράγκα στη φυλακή η είναι μόνιμος κατοικος κάποιος φημισμένος αιμοσταγής δολοφόνος που έχει στείλει δεκάδες στα θυμαρακια κ κατηγορείται για απλή απόπειρα η για σωματικές βλάβες τότε αποφασίζουν να ελέγξουν τη φυλακή.Στη φυλακή όμως υπάρχουν έμπειρα υπηρεσιακά στελεχη που δεν μασάνε κ δεν ενδίδουν ούτε σε πουγκια.Τοτε βγαίνει το τοπικό συμβόλαιο.Εαν δεν τους αρέσει η τοπική τεχνική κ θελουν καλοτεχνία φωνάζουν τους σπεσιαλιστες από τη dasom.

    4. Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση.

    5. Οι αλβανοί κατσαπλιάδες μαζί με την ελληνική μαφία των “στελεχών” της ΕΛ.ΑΣ. (μόνο κατ’ όνομα ελληνική) και του ΕΣ (επίσης κατ’ όνομα ελληνικός) και του διεφθαρμένου δικαστικού και πολιτικού κατεστημένου, κάνουν ό,τι γουστάρουν και δεν τους νοιάζει αν αύριο δεν θα μείνει ούτε ένας Έλληνας ζωντανός. Οι αλβανοί ετοιμάζονται για “αντάρτικο πόλεων”, ο κρατικός μηχανισμός παρακολουθεί Έλληνες πολίτες που ανήκουν στον πατριωτικό χώρο και αφήνει τουρκαλβανούς στην καταγωγή αριστερούς να παίζουν μπάλα ελεύθερα…

    6. Καθηγητές στο έγκλημα οι φυλακόβιοι, στέλνουν μηνύματα στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Η χώρα δεν διοικείται με κανόνες δικαίου, ακόμη και στην ανώτατη εξουσία, στο Μέγαρο Μαξίμου, φαίνεται πως αυτοί κάνουν κουμάντο.

      1. 👍👍👍👍👍
        Greek mafia και κυβέρνηση είναι το ένα και το αυτό.
        Για αυτό και οι δολοφόνοι του Καραιβάζ κυκλοφορούν ελεύθεροι για αυτό και αυτοί που προσπάθησαν να δολοφόνησαν το Χίου είναι ελεύθερη.
        Ο Μητσοτάκης παρακολουθούσε τη μισή Ελλάδα αλλά δήθεν δεν ξέρει ποιοι είναι αυτοί.

    Comments are closed.