ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΕΠΙΛΟΓΟΣ! ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΕΓΚΥΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ ΤΡΕΙΣ ΑΝΑΚΟΠΕΣ – ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Κοινοποίηση:
nosokomeio_riou

Μία ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες την Πάτρα.

Από το πρωί (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) γυναίκα που βρισκόταν στον 8ο μήνα εγκυμοσύνης μεταφέρθηκε εκτάκτως στο ΠΓΝΠ λόγω επιπλοκής που παρουσιάστηκε στο αίμα της.

Η γυναίκα υπέστη τριπλή ανακοπή, διασωληνώθηκε, εισήχθη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου και άμεσα οι γιατροί έκαναν επέμβαση για να πάρουν το παιδί. Το οποίο όμως δυστυχώς, διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρό. 

Η Κατερίνα Μαλλιώτη έδωσε σκληρή μάχη για αρκετές ώρες νοσηλευόμενη στη ΜΕΘ σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Μία μάχη που όμως αποδείχθηκε άνιση καθώς νωρίτερα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος οικείους και φίλους.

Η άτυχη γυναίκα είχε μία κόρη 8 ετών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. μπολίτιδα απο τις φόλες του κτηνίατρου,και σήμερα κηδεύτηκε μια γνωστή μου που έφυγε στα 30 της είχε κάνει 3 δόσεις και πόσοι άλλοι απο τα εμφόλια

  2. Αυτα ειναι τα αποτελεσματα απο τους εμβολιασμους . Πας απο κατι αλλο πιο νωρις. Αυτο ειναι ολο το πειραμα.

  3. Έκανε μπόλι και πήρε τη ζωή της πίσω…

  4. Εδώ υπάρχει τεράστιος ανθρώπινος πόνος και εσείς : amen, ., ΚΔ, ΝΔ-κούλα πουλάτε τρελλίτσες, ανοησίες και γράφετε σχόλια πολύ χαμηλού επιπέδου.

  5. Τι έχει να πει για όλους αυτούς τους θανάτους η λαλιστατη κ. Παγώνη, η κουμπάρα του χασαποπουλου???

  6. Είναι δολοφόνοι Και παρόλα αυτά ο σοφός Ελληνικός λαός τους επιβράβευσε με 41% τί Δεν καταλαβαίνεται ότι δεν φταίνε αυτοί.

  7. … Μια χαρά δουλεύει το πραμα… πατίνι πάει το σχέδιο.. και ρουθούνι δεν ανοίγει…

Comments are closed.