ΤΡΑΓΙΚΟΣ Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΜΠΑΧΜΟΥΤ – ΝΕΚΡΟΙ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ – ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΖΑΠΟΡΙΖΙΑ

    Κοινοποίηση:
    ΡΩΣΙΑ

    Μακελειό μεγάλης έκτασης σημειώθηκε στο Μπαχμούτ κατά την διάρκεια ουκρανικής αντεπίθεσης. Οι Ουκρανοί προσπάθησαν να πλαγιοκοπήσουν τις ρωσικές δυνάμεις στην Kleshcheevka και να δημιουργήσουν προγεφύρωμα στο φράγμα Kurdyumovsky νότια του Bakhmut στο κανάλι Seversky Donets-Donbass.

    Πρέπει να σημειωθεί πως οι Ουκρανοί έχουν ενισχύσει τις δυνάμεις τους στον συγκεκριμένο τομέα του μετώπου με το 3ο Τάγμα της 55ης Ταξιαρχίας και την 28 και 22η Μ/Κ Ταξιαρχία η οποία εκπαιδεύτηκε και εξοπλίστηκε στην Δύση.

    Ο στόχος των ουκρανικών δυνάμεων είναι ξεκάθαρος: Να στριμώξουν τον ρωσικό Στρατό μέχρι να διασπάσουν κάπου την άμυνα του.

    Ρωσικές στρατιωτικές πηγές τονίζουν ότι αν συνεχιστούν οι ουκρανικές επιθέσεις, η κατάσταση μπορεί να γίνει δύσκολη, επειδή το Bakhmut είναι μια από τις περιοχές ζωτικής σημασίας για την ουκρανική αντεπίθεση.

    Μεγάλες ουκρανικές απώλειες
    Κατά τη διάρκεια των συνεχιζόμενων μαχών κοντά στο Μπαχμούτ, ο ρωσικός στρατός καταστρέφει εξοπλισμό και προπύργια του ουκρανικού Στρατού..

    Οι ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών εντόπισαν τη συγκέντρωση δυνάμεων της Ουκρανίας. Οι συντεταγμένες μεταφέρθηκαν στη θέση διοίκησης των Αερομεταφερόμενων Δυνάμεων.

    Στην συνέχεια, τα ακριβή πυρά από συστήματα πυροβολικού D-30 των 122 mm σκότωσαν ουκρανικό πεζικό και κατέστρεψαν τον εξοπλισμό τους.

    «Πλήξαμε την οχυρωμένη περιοχή και την εχθρική ομάδα πεζικού. Στην συνέχεια επιχείρησαν οι ομάδες εφόδου μας», είπε ο Ρώσος στρατιώτης με το διακριτικό κλήσης Tambov.

    Καταστράφηκε επίσης ένα θωρακισμένο όχημα μάχης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, το οποίο προσπαθούσε να παραδώσει ενισχύσεις.

    Το drone των ρωσικών Αερομεταφερόμενων Δυνάμεων κατέγραψε μια από τις τελευταίες αποτυχημένες προσπάθειες του πεζικού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας με την υποστήριξη BMP.

    Κατά τη διάρκεια της μάχης, όλο το Ουκρανικό πεζικό σκοτώθηκε.

    Σφοδρές μάχες συνεχίζονται στα “πλευρά” του Αρτέμοβσκ (Μπαχμούτ).

    Κοντά στη Kleshcheevka, οι Ουκρανοί προσπαθούν να προχωρήσουν μόνο με πεζικό, χωρίς την υποστήριξη τεθωρακισμένων οχημάτων και πυροβολικού.

    Oι Ουκρανοί προχώρησαν 1 χλμ καταβάλλοντας μεγάλο φόρο αίματος.

    Η ουκρανική ομάδα έπεσε σε ενέδρα. Οι επιζώντες τράπηκαν σε φυγή, προσπαθώντας να σώσουν τη ζωή τους.

    Παρόλα, αυτά, οι Ουκρανοί ανέφεραν ότι “η Kleshcheevka είναι θέμα χρόνου να πέσει, ορισμένα ρωσικά οχυρά σημεία έχουν καταστραφεί και ορισμένες ρωσικές δυνάμεις περικυκλώθηκαν και αιχμαλωτίστηκαν “.

    Η επόμενη επίθεση των Ουκρανών έγινε στο φράγμα Kurdyumovsky νότια του Αρτέμοβσκ. Οι Ουκρανοί ισχυρίζονται ότι ύψωσαν την σημαία τους. Οι Ρώσοι διαψεύδουν.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Η ανταρσία της Wagner είναι μια φαεινή ιδέα του πανμέγιστου Πούτιν που λίγοι μπορουν να την κατανοήσουν. Δήθεν σε εξορίζω στη Φιλική μου Λευκορωσία και όταν κρίνω εγώ θα τους χτυπάμε από παντού τους Ουκρανούς και τους Νατοϊκούς. Απλά πράγματα δηλαδή. Και βιάστηκαν να χαρούν μερικοί άσχετοι.

    2. Ο Πούτιν έχει αποδυναμωθεί πολύ μετά την ανταρσία της Wagner. Δεν έχει καμμιά δύναμη. Να θυμάστε ότι έλεγε σε 96 ώρες θα φθάσει μέχρι το Κίεβο. Οι Ουκρανοί θα ελευθερωθούν σύντομα όσες απώλειες και να έχουν. Εχουν το δίκαιο με το μέρος τους, το πιστεύουν και είναι οι ήρωες του 21ου αιώνα.

    3. ΠΟΥΤΙΝ ΓΕΡΑ!!!!! γ@μ@ τα σατανιασμενα ανδρεικελα του ναζιστικου νεομαρξιστικου βαθυκρατους της αμερικης που εφεραν το κορωνοιο και τα υποχρεωτικα εμβολια για να καταστρεψουν το πλανητη και να υποδουλωσουν τους γηγενεις στη νεα ταξη πραγματων!!!!!
      διαλυσε τους ολους!!!!!
      κιμας οι ευρωπαιοι και αμερικανοι που πολεμανε στο πλευρο των ουγκανων της νεας ταξης!!!!

      1. Εδικά ο ιός ήταν και είναι Κινεζοιος φτιαγμένος απο το άθλιο κομμουνιστικο καθεστώς της Κίνας. Δηλαδή το σιχαμενο CCP Chinese Communist Party 🇨🇳🇨🇳🇨🇳. Ρώτα τον κόκκινο Κινέζο δικτάτορα Σι Τζινπινγκ αυτός ξέρει καλύτερα ποιος φταίει για τον Κινεζοιο τους. Πολύ σωστά τα λέει ο πρόεδρος Τραμπ. China Virus και It comes from CHINA!!!

    4. Οτι ωρα θελει ο Πουτιν το τελειωνει αλλα ας οψεται και η κονομα Ρωσων και Αμερικλανων! Απλα καημενη Ευρωπη τι σου μελε να παθεις! Βρεθηκες στη μεση και σε πηρανε παρτ…!

      1. Οι Ρώσοι μεθυστακες δήθεν όλο νικάνε και “τελειώνει” ο πόλεμος. Αλλά ήδη βρισκόμαστε στον 2ο χρόνο του πολέμου και συνεχίζουμε! Άρα μάλλον τον πίνουν κανονικά απο τους Ουκρανους.

    Comments are closed.