ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 52ΧΡΟΝΟ ΦΥΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ – ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 6 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ – ΤΟΝ ΠΑΡΕΣΥΡΕ Ο ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ

Κοινοποίηση:
6329942

Τραγικό τέλος είχε η αγωνιώδης αναζήτηση του 52χρονου φύλακα επιχείρησης που ήταν αγνοούμενος μετά τις έντονες βροχοπτώσεις που προκάλεσε στο πέρασμά της η κακοκαιρία “Κασσάνδρα”. Ο άτυχος άνδρας, πατέρας ενός παιδιού, βρέθηκε πριν από λίγο χωρίς τις αισθήσεις του, σε απόσταση 6 -7 χιλιόμετρα από το σημείο όπου βρισκόταν το φυλάκιό του, κοντά στο χωριό Στράτος.

Τον εντόπισαν άνδρες της ομάδας ορμητικών νερών της 6ης ΕΜΑΚ που επιχειρούσαν στην περιοχή. Εικάζεται ότι παρασύρθηκε μαζί με το φυλάκιο από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου που “έσπασε”.

Το φυλάκιο του 52χρονου υπαλλήλου επιχείρησης παρασκευής πίσσας βρισκόταν δίπλα στην κοίτη του χειμάρρου και παρασύρθηκε. Όπως φαίνεται παρέσυρε μαζί και τον υπάλληλο.

Όπως είχε αναφέρει ο αδερφός του, επικοινώνησε στις 5.30 το πρωί με συνάδελφό του, στον οποίο φέρεται να είπε ότι έβρεχε πολύ και ότι είχε φουσκώσει ο χείμαρρος. Έκτοτε δεν είχε άλλη επικοινωνία και το κινητό του τηλέφωνο είναι κλειστό.

Το αυτοκίνητό του βρέθηκε πολύ νωρίς σε μικρή απόσταση από το σημείο όπου βρισκόταν το φυλάκιο, παρασυρμένο από τον χείμαρρο.

Το πέρασμα της κακοκαιρίας “Κασσάνδρα” από τα χωριά Στράτος και Ρίβιο της Αιτωλοακαρνανίας προκάλεσε σοβαρά προβλήματα.

Στην Στράτο, “έσπασε” χείμαρρος, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν σπίτια και επιχειρήσεις. Το ύψος του νερού, σύμφωνα με τις αναφορές κατοίκων, έφτασε σε ορισμένα υπόγεια ακόμα και το 1 μέτρο και 80 εκατοστά. Τα ορμητικά λασπόνερα παρέσυραν σταθμευμένα οχήματα οικογένειας που κατέληξαν να ακινητοποιηθούν 10 – 20 μέτρα πιο πέρα, πάνω σε ελαιόδεντρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response