ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥ – 17ΧΡΟΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ

    Κοινοποίηση:
    KARAMPINA

    Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στα Ιωάννινα σήμερα Δευτέρα (13/11), όταν 17χρονος μαθητής αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετικό όπλο δίνοντας τέλος στη ζωή του.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του epiruspost.gr, ο αδικοχαμένος 17χρονος, που ήταν γιος στρατιωτικού και μαθητής Λυκείου, αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο σπίτι με όπλο που ανήκε στον πατέρα του.

    Όταν η οικογένειά του κατάλαβε τι είχε συμβεί, ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ. Στο σπίτι έφτασε εσπευσμένα ασθενοφόρο για την παροχή πρώτων βοηθειών και τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, ωστόσο διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός είχε ήδη χάσει τη ζωή του.

    Έρευνες για τα αίτια της αυτοχειρίας
    Στη συνέχεια, η σορός του ανήλικου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ κινητοποιήθηκε και δύναμη της αστυνομίας που ξεκίνησε την προβλεπόμενη έρευνα για τα αίτια που οδήγησαν το παιδί στην απόφαση να αυτοκτονήσει.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Στο εξωτερικό, υπάρχουν αναφορές (όχι πολλές ακόμα) ότι τουλάχιστον ένα ποσοστό εμβολιασμένων ακούν φωνές στο κεφάλι τους. Εάν αυτό είναι «σχιζοφρένεια» σύμφωνα με την επιστημονική ορολογία ή κάτι άλλο (δαιμονοκαταληψία) ας το αποφασίσει καθένας μόνος του. Εάν, όμως, αυτό συμβαίνει πραγματικά και οι φωνές οδηγούν τους ανθρώπους στην αυτοκτονία ή στη νέα μόδα της σύγκρουσης αυτοκινήτων με τοίχους, μάντρες, άλλα σταθμευμένα αυτοκίνητα, στύλους, στάσεις λεωφορείων; Σαν να τους λέει κάποιος να το ρίξουν σε συγκεκριμένο σημείο, σε συγκεκριμένο στόχο. Και κάτι επίσης καινούριο και ανώμαλο πρέπει να ευθύνεται για τις πτώσεις από τα μπαλκόνια.

    2. ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΥΓΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!! ΟΣΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΣΑΤΑΝΑ! ΜΕΤΑΝΟΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ. ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΟΠΩΣ Ο ΛΗΣΤΗΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ. ΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΕ ΛΟΑΤΚΙ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΛΙΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

      1. Η εντιμότητα, η αγάπη, η ηθική και η καλοσύνη ανήκουν στους ανθρώπους. Δεν ανήκουν ούτε σε θεούς ούτε σε θρησκείες.

    3. Συμφωνώ απόλυτα με όσα αναφέρει ο κ. Papas.
      Δεν είναι ομαλή κατάσταση, όταν οι Γονεις θάβουν το παιδί τους. Η εικόνα της ταφής δεν φεύγει ποτέ από τα μάτια τους και την ζουν 24/7.
      Θερμά συλλυπητήρια στους Γονείς και τους Οικείους του παιδιού.

    4. ΤΑ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ….. ΝΕΙΑΤΑ…. ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ… ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ….

    5. Γιατί Χριστέ μου; Τόσες αυτοκτονίες παιδιών στην Ελλάδα, μια χώρα με ήλιο, με ζωή έξω, με τόσες ευκαιρίες για συναναστροφές, και τα παιδιά να αισθάνονται απομονωμένα, απελπισμένα, χωρίς διεξόδους, εγκλωβισμένα στο ιντερνετ, στα καταστροφικά παιχνίδια που προκαλούν εθισμό, σε σχέσεις που δεν μπορούν να τους δώσουν κέφι, χαρά και διάθεση για ζωή. Ζουν μια εικονική πραγματικότητα, και δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν ούτε ένα πρόβλημα, δεν δίνουν αγώνα για τίποτα. Κρατηθείτε βρε, μη βλέπετε μόνο μαύρο, ένα χαμόγελο, μια βόλτα στη φύση, στη θάλασσα, ένα φιλαράκι, μια συζήτηση με τους γονείς σας, θα βοηθήσει, γιατί τόση παραίτηση;
      Τη ζωή σας, την ορίζετε εσείς.

      1. Δυστυχώς κάποιοι είναι τόσο συναισθηματικά ευάλωτοι που βλέπουν ως λύση την αυτοχειρία, όπως άλλοι θεωρούν λύση τα ναρκωτικά. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ξέρουμε όμως τι προηγήθηκε, επομένως καλό θα ήταν να μη βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα.

      2. Μια χώρα που ΕΧΕΙ ΗΛΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ ΠΑΠΑ

    6. Πολυ κριμα! Ποιος ξερει τι τραβαγε η ψυχουλα του?

    Comments are closed.