ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΡΙΩΝ ΕΤΩΝ ΤΟ ΘΥΜΑ – ΕΠΕΣΤΡΕΦΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ – ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ, ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ ΜΗΧΑΝΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    troxaio-leoforeio3

    Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην οδό Μοναστηρίου μπροστά από τον ΟΣΕ, στη Θεσσαλονίκη.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οδηγός αστικού λεωφορείου έχασε τον έλεγχο του οχήματος και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα παρασύροντας οχήματα. Το αστικό λεωφορείο ερχόταν από Βαρδάρη. Ο οδηγός του λεωφορείου έχασε τον έλεγχο και βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα της οδού Μοναστηρίου. Παρέσυρε τουλάχιστον δυο οχήματα και την ηλεκτροκίνητη μοτοσικλέτα, τραυματίζοντας θανάσιμα την γυναίκα που την οδηγούσε. Ο θάνατος της άτυχης γυναίκας ήταν ακαριαίος.

    Στο σημείο έσπευσαν άμεσα τρεις μοτοσικλέτες ταχείας επέμβασης του ΕΚΑΒ, ένα ασθενοφόρο και μια Κινητή Μονάδα.

    Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά ο οδηγός του αστικού λεωφορείου και ο οδηγός ενός ΙΧ αυτοκινήτου. Ο πρώτος μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο και ο δεύτερος στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο.

    Η οδός Μοναστηρίου είναι κλειστή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Στο σημείο έχει σπεύσει η Τροχαία για την ρύθμιση της κυκλοφορίας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Κρίμα! Κρίμα!! Μια νέα κοπέλα έχασε τη ζωή της και ένα τρίχρονο αγγελούδι έμεινε ορφανός!! Τι γενοκτονία είναι αυτή Θεέ μου!! Τίποτα δε πάει σωστά σ αυτή τη χώρα!!!

    2. Τα γνήσια ψέκια, οι μπολιασμένοι, αφήνουν χρόνους πάνω στα τιμόνια. Ας ελπίσουμε να αφήνουν χρόνους μόνο στο σπίτι τους…

    3. Κρατος του κολου, χωρις ασφαλεια, χωρις δικαιοσυνη, και τα μπουρδελα ακομη εχουν σειρα κ ταξη,, κειμα για τη γυναικα κ το μωρακι που ορφανεψε, ρε αλητες πολιτικοι ποτς θα φτιαξετε χωρα;

    4. εχασε τις αισθησεις του ο οδηγος ξαφνικα,εχασε τη ζωη της η γυναικα-μητερα απτο πουθενα…τι να πεις…μακαρι να πεθανουμε ολοι να ησυχασουμε απαυτη τη κολοζωη!

    5. Αν είναι δυνατόν. Κάτι δεν πάει καλά με όλους και όλα. Ένα παιδί μένει χωρίς τη μητέρα του που δεν υπάρχει χειρότερο. Θα την περίμενε και δεν θα γυρίσει ποτέ. Μια μητέρα δε θα ξαναδεί το παιδάκι της,το αγγελούδι της. Η ανθρώπινη ζωή έγινε ένα τίποτα. Τελικά σε αυτή τη χώρα από τύχη ζούμε. Δεν υπάρχει. Πώς την κατάντησαν έτσι.

    6. Άλλος ένας ανευθυνος οδηγός δολοφόνος που χαζεύει στο Facebook και όποιον πάρει ο χάρος. Το βλέπουμε καθημερινά πλέον το χάλι μας.
      Πήρε μια ζωή και ένα αθώο πλάσμα θα μεγαλώσει χωρίς την ζέστη αγκαλιά της μανούλα του.

      1. Εγκεφαλικό επεισόδιο έπαθε φίλε μου δεν χάζευε. Απλά όλοι οι οδηγοί πρέπει υποχρεωτικά να κάνουν εξετάσεις κάθε εξάμηνο, αλλά αυτά δεν τα προβλέπει το κράτος γιατί δεν ενδιαφέρεται για την ανθρώπινη ζωή. Μεροκάματο πάνω στο τιμόνι και όποιον πάρει ο χάρος.

    7. Οι οδηγοί του ΟΑΣΘ είτε μιλάνε στο κινητό (ή στέλνουν μηνύματα) είτε έχουν πιει κανα δύο ποτηράκια παραπάνω το μεσημέρι με τα συναδέλφια και όποιον πάρει ο Χάρος !!

    Comments are closed.