ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ – 8ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΝΑΣΥΡΘΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ

Κοινοποίηση:
ektakto

Ένα 8χρονο κορίτσι εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε πισίνα κατασκήνωσης στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής.

Άμεσα έσπευσαν από πάνω του άτομα ώστε να το απομακρύνουν από το νερό, ενώ στο σημείο κατέφθασαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ συνοδεία γιατρού.

Tο παιδί διακομίστηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και στη συνέχεια στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη μεσημεριανή καταμέτρηση η ομαδάρχισσα διαπίστωσε ότι το κοριτσάκι έλειπε, οι υπεύθυνοι άρχισαν να το ψάχνουν σε όλη την κατασκήνωση και τελικά εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην πισίνα, η οποία ήταν εκείνη την ώρα κλειστή.

Αμέσως ενημερώθηκαν οι Αρχές και το ΕΚΑΒ, έγιναν τεράστιες προσπάθειες να επανέλθει η 8χρονη αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό.

Έχει προσαχθεί από τους αστυνομικούς η ομαδάρχισσα, ο υπεύθυνος της κατασκήνωσης αλλά και ο ναυαγοσώστης, οι οποίοι δίνουν καταθέσεις.

Την έρευνα για τον θάνατο του κοριτσιού έχει αναλάβει το Α.Τ. Κασσάνδρας, αστυνομικοί του οποίοι συλλέγουν αυτή την ώρα καταθέσεις από τα στελέχη και τους υπεύθυνους της κατασκήνωσης.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Ας το ψάξουν απ όλες τις μεριές,ο χώρος λεει έκλεινε ξσι δεν μπορούσε κσνεις να μπει,τότε πως βρέθηκε ένα παιδί μέσα εκεί πνιγμενο;

  2. Πισίνα με μικρά παιδιά πρέπει να φυλάγεται 24 ώρες το 24ωρο δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την συγκεκριμένη επιχείρηση αυτός είναι ο ιδιωτικός τομέας που μας έχουν πρήξει να μην πω τι, κρίμα για την παιδική ψυχούλα που έφυγε ο Θεός ας αναπαυση την ψυχούλα της δεν πρόλαβε να ζήσει την ζωούλα της τις την στέρησε ένας απατεώνας που έκανε των επιχειρηματία και να ξέρετε Τα μεγαλύτερα λαμόγια είναι στον ιδιωτικό τομέα αλλά τον προωθούν τόσο πολύ ειδικά αυτής της κυβέρνησης τα λαμόγια γιατί εκεί είναι οι μίζες οι πολλές στον ιδιωτικό τομέα που τα κάνουν πλακάκια μαζί τους και τρώνε τρώνε ξυπνάτε ρε ωζά και μην μασάτε το σανό που σάς ταΐζουνε .

  3. Ανακοπες σε παιδιά συνέχεια αν είναι δυνατόν και δεν προβληματίζεται κανείς μήπως ηταν και εμβολιασμενοι με φόλα 19?

  4. Μοντέρνοι γονείς.. αντί να μαζέψουν τα παιδιά τους με τόσα που γίνονται και ακούγονται…τα αμολουν όπου βρουν για να βρουν την ησυχία τους.. και όλοι με την δικαιολογία της δουλειάς…έχασε η μάνα τό παιδί.. και το παιδί την μάνα . Τώρα τι;

  5. Άκου εντοπίσθηκε ! Τί Σκατά έκαναν οί υπεύθυνοι τής Κατασκήνωσης ;

  6. Με πορδες τ αυγα δεν βαφονται απο κανενα λαμογιο κρατικο η ιδιωτικο! Πολυ κριμα για το κοριτσακι που πηγε για αναψυχη και τελικα του βγηκε η ψυχουλα! Καλο Παραδεισο πιτσιρικα!

  7. Στη μπουζού αυτός που άφησε την 8χρονη στην πισίνα.

Comments are closed.