ΤΡΕΜΟΥΝ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΛΑΡΥΓΓΙ ΚΟΜΜΕΝΟ! «ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ RENEA ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΦΑ» – «ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ»

    Κοινοποίηση:
    37974178371_2fcfdb1b31_b

    Ο γνωστός για τις ανθελληνικές απόψεις του, Αλβανός δημοσιογράφος Αρτάν Χότζα μετά τις προσβλητικές δηλώσεις του για τον Κ.΄Κατσίφα ότι «εάν θέλουν οι Έλληνες ας ξαναδοκιμάσουν», «ξανακτύπησε» σε τηλεοπτική εκπομπή αναφέροντας ότι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες ψάχνουν για τα ονόματα της ομάδας των ειδικών δυνάμεων- RENEA, που συμμετείχαν στη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες.

    Ο Χότζα είπε ότι αν αυτά τα ονόματα γίνουν γνωστά, τότε κινδυνεύει η ζωή τους.

    «Ελληνικοί κύκλοι ψάχνουν για τα ονόματα της ομάδας των ειδικών δυνάμεων Renea, που συμμετείχαν στη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

    Εάν αυτά παραχωρηθούν από την εισαγγελία, γιατί από εκεί μπορούν να τα ζητήσουν τα ονόματα αυτών που συμμετείχαν στην επιχείρηση, θα ήταν ένα ασυγχώρητο λάθος.
    Θα εκτεθεί σε μεγάλο κίνδυνο η ζωή τους.

    Το είπα στην αστυνομία, έλαβα πληροφορίες από ασφαλείς πηγές», είπε ο Χότζα.

    Η δήλωση του Αλβανού δημοσιογράφου έγινε μετά την ανακοίνωση του υπουργείο Εξωτερικών της Αλβανίας, για ‘ανεπιθύμητους στην Αλβανίας’, 52 Ελλήνων που ακολούθησαν την τελετή ταφής του Κωνσταντίνου Κατσίφα στην τελευταία του κατοικία.

    Το αλβανικό ΥΠΕΞ δεν έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα αυτών που έχουν χαρακτηρισθεί ‘persona non grata’.
    Είχε προηγηθεί η απελευθέρωση των 14 Ελλήνων από τις αλβανικές αρχές, που συνελήφθησαν στους Βουλιαράτες με τη δικαιολογία ότι δήθεν εισήλθαν παράνομα στην Αλβανία και προέβησαν σε δραστηριότητες μίσους.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. “ΤΡΕΜΟΥΝ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΛΑΡΥΓΓΙ ΚΟΜΜΕΝΟ”

      Σιγά ρε, κόψτε κάτι…..

    2. Να παρακαλανε να τους βρουν πρωτα οι Ελληνες γιατι μια πνευματικη πληροφορια που εχω,ειναι πως τους ψαχνει ηδη ενα ειδος συγκεκριμενου καρκινου,αυτου που χτυπαει στα κοκκαλα!!Τουλαχιστον απ’τους Ελληνες θα ειναι γρηγορο!

    3. ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΡΑ!!…ΠΑΝΤΟΥ…ΑΛΒΑΝΙΑ-ΣΚΟΠΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ..ΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΠΙΣΩ !!

    4. Οξω οι Έλληνες από την Αλβανία και οι Αλβανοί από την Ελλάδα. Τόσο απλά

    5. ΤΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΩΛΟΦΑΡΑ ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΟΙ……………………………………………………………………………………………………………………

    6. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΕ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΩΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ …ΒΛΑΝΤ??

    7. Στην τρύπα σου τηγανοκεφαλε..ουτε η ανάσα σου να ακούγεται

    8. ΘΑΤΑ ΒΡΟΥΝ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΩΡΑ.
      ΌΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.
      ΤΩΡΑ ΑΡΧΗΖΟΥΝ ΌΛΑ.

    9. Πόλεμος ,όχι τώρα…ΤΩΡΑ, Μπουμ μπουμ που λέει και ο μέγας μακελαρης

    10. σταματήστε να ΤΑΙΖΕΤΕ ΦΟΥΡΝΟΥΣ-ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ-ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ ΑΛΒΑΝΩΝ και θα ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ…ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΨΩΜΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

    11. Εγώ πάντως δεν πιστεύω να τους κάνουν τίποτα.
      1ο) έχουμε χάσει τον τσαμπουκα μας ως Έλληνες.
      2ον) φοβούνται μην τους πούνε ρατσιστές οι εφημερίδες και τα κανάλια μην τους πούνε ακροδεξιούς και
      3ον) όπως διαβάζω τους εκπαίδευσαν οι δικοί μας εδώ άρα τους ξέρουν.

      1. ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ.ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ .ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.ΑΥΤΟΙ. ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ

    12. Σταματήστε να τρώτε στα φαγάδηκα των αλαβανών, σταματήσατε να φωνάζετε χτίστας αλβανούς και μετά τα ξαναλέμε.

      ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ “ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ” !

      Τους ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ στην Ελλάδα τους έφερε η ΧΟΥΝΤΑ !!!!!!!!!!!!
      Πόσοι το γνωρίζατε αυτό ….?????????????

      H Ελλάς θέλει άλλο όραμα… νέο πατριωτισμό ΟΧΙ ΤΑ ΝΕΚΡΟΖΩΝΤΑΝΑ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ κ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΛΙΝΟΥ !

      1. Εσύ πάλι … πού τον θυμήθηκες το Χίτλερ; μου θυμίζεις τις χθεσινές δηλώσεις Πρωθυπουργού για τα 100 χρόνια από το τέλος του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου που κι αυτός τις ίδιες μπούρδες έλεγε περί Χίτλερ ο οποίος δεν υπήρχε καν στον Α` Παγκόσμιο.
        Όσο για τους Πακιστανούς που έφερε η “κακιά ΧΟΥΝΤΑ” ήταν καταμετρημένοι ένας ένας για να μείνουν συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και να εργαστούν σε συγκεκριμένο χώρο. Δυστυχώς γι`αυτούς μετά από δηλώσεις του Πακιστάν περί φιλίας με την Τουρκία, έφυγαν ΝΥΧΤΑ με συνοπτικές διαδικασίες όπως αρμόζει.
        Μισές αλήθειες λοιπόν λες, που είναι χειρότερες από ψέματα.

        1. αναφερθηκε στον Χιτλερ γιατι μετα τον Α παγκοσμιο πολεμο δεν μπορεσε η ευρωπη να παει μπροστα κ επεσε στην παγιδα του ναζισμου που εφερε τον χιτλερ με τα τραγικα αποτελεσματα.Αυτο ηταν το νοημα της ομιλιας.Αλλα για να μπορεσεις να κατανοησεις ενα κειμενο ή μια ομιλια θα πρπει να ξεκινησεις να διαβαζεις φιλε μου.Ενταξει μαλακας ο Αλεξης αλλα την ομιλια τους εσυ πιστευεις οτι την εγραψε μονος του?Αν το πιστευεις αυτο τοτε αμφβαλλω κ για την δικη σου νοημοσυνη.

    13. ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΨΩΜΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ 40%.ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΥΦΑΡΕΙ.ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΨΗ ΣΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ 1014.ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΦΟΒΕΡΟ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    14. Αλβανός και ασβέστης έχουμε υπουργό εξωτερικών που θα καθαρίσει…. κλωτσιές που θέλουν!!!!!

    15. Για να μην κρυβομαστε… Ξερουν ποιοι ειναι… αυτοι τους εκπαιδευσαν, άρα μένει το πότε, χαλαρά…

    16. Τον φόβο μας να έχουνε τα τηγάνια.

    17. Μη δινεται δουλεια στους Αλβανους.Εχουν ευημερουσα πατριδα,τωρα που τους την εφτιαξαν οι Ελληνες.Να φυγουν.Οι Ελληνες πεινουν & πολλοι στην Ελλαδα ταιζουν,εκτος των αλλων & τους αχαριστους Αλβανους.

    18. ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΧΟΤΖΑ , ΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ , ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ , ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ .ΤΑ ΚΑΘΥΚΙΑ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΦΑ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ .

    Comments are closed.