ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ: ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΑΦΜ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ!

    Κοινοποίηση:
    ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ

    Την άμεση λήψη νομοθετικής πρωτοβουλίας, εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, που θα αποκλείει από τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης συνδυασμούς των οποίων η ηγεσία ασκείται από πρόσωπα καταδικασμένα για εγκληματική οργάνωση (π.χ. Ηλίας Κασιδιάρης), γνωστοποιεί ο βουλευτής Επικρατείας, Παναγιώτης Δουδωνής.

    «Είναι αδιανόητο ότι η κυβερνητική πλειοψηφία παρακολουθεί αμέτοχη καταδικασμένους για εγκληματική οργάνωση να συνιστούν συνδυασμό δημοτικών εκλογών και ο επικεφαλής τους να κατέρχεται ως υποψήφιος δήμαρχος στον Δήμο της Αθήνας, διατυμπανίζοντάς το μάλιστα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», επισημαίνει σε σχετική δήλωσή του.

    «Φαίνεται πως η αδικαιολόγητη καθυστέρηση της κυβέρνησης στην απαγόρευση συμμετοχής στις βουλευτικές εκλογές πολιτικού κόμματος που υποκρύπτει εγκληματική οργάνωση επί τρία χρόνια και παρά τις πρωτοβουλίες της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά, δεν της έγινε μάθημα», υποστηρίζει ο βουλευτής Επικρατείας και υπεύθυνος του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας του ΠΑΣΟΚ για τους Θεσμούς.

    Εξάλλου, υπογραμμίζει ότι «το πολιτικό σύστημα της χώρας δεν μπορεί και δεν πρέπει να αφήσει την τοπική αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες έρμαιο στα χέρια καταδικασμένων εγκληματιών».

    «Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε με συνέπεια, άτεγκτα στην πρώτη γραμμή του αγώνα απέναντι στους νεοναζί εγκληματίες απαιτεί και θα επιδιώξει άμεσα τη λήψη νομοθετικής πρωτοβουλίας, που θα αποκλείει από τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης συνδυασμούς των οποίων η ηγεσία ασκείται από πρόσωπα που έχουν καταδικαστεί για εγκληματική οργάνωση», καταλήγει ο κ. Δουδωνής.

    Τρέμουν στο ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ….

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    39 Σχόλια

    1. Ούτε το τρίτο σχόλιο δεν έχει γραφεί από εμένα που έγραψα το αρχικό σχόλιο.

    2. Με τέτοιο κεφάλι που έχει σαν τρυποκάρυδος πως να τον πάρεις στα σοβαρά και να τον ψηφίσεις αυτόν τον άνθρωπο…

    3. Αντε και γ@μ#σου ρε καραγκιοζακο ρουφιανοπασοκομουρη ξεφτιλισμενε που θα πιάσεις τον Ηλία στο βοθροστομα σου…πιπ@ κ@λο θα σας πάει…σιχαμενες λουγκρες κλεφτομουνες !!
      Θα σας γ@μ@€ι μέχρι με ρίξει μαύρο χιόνι…!!!

      1. Ηλία εσυ;;; Πούσαι βρε παδί…..βγήκες από την ψειρού;;;

    4. Το τρίτο σχόλιο δεν το έγραψα εγώ που έγραψα το αρχικό σχόλιο.Και η ελευθερία έχει τα όρια της κύριε μαιμού Φιλελεύθερε.

    5. Καλά λες, να το προσπαθήσει. Μόνο που στις εκλογές λιβανιζες τον Βελόπουλο, τον κύριο Γιαβολ. Τώρα αναθέτει στον Κασιδιάρη την ευθύνη, να ενεργήσει μέσα από το κελί. Αποκλεισμός σε όσους ζυγιστηκαν και βρέθηκαν ελλειποβαρεις. ” … Να κάτσουμε κάτω να τα βρούνε …”. Όχι συμπατριώτη, να μην τα βρούνε ο κλέφτης με τον κλεμμένο. Και ο χανος που ηγείται των Σπαρτιατών, να ριφθεί στον Καιάδα της πολιτικής. Ήτανε μέχρι να ακουστεί ο Ηλίας. Ας πάει στους χεστες, μαζί με τον αρχι-χεστη της Ελληνικής Λύσσας. Ας βρει ο καθένας μας τον Έλληνα μέσα του και τότε συζητάμε για τους πολέμους που πρέπει να κηρύξουμε.

    6. απο την πρωτη στιγμη που φτιαχτηκε το ΠΑΣΟΚ, ΣΤΕΛΕΧΩΘΗΚΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΟ ELLHNIKO ΔΗΜΟΣΙΟ.
      ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ = ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΒΟΘΡΟΣ = ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ, ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    7. Πασοκοπατσαβούρες γαμιέστε πατόκορφα.

    8. Η συμμορία των σοσιαληστων φοβάται ότι ο κασιδιαρης θα πάρει μεγαλύτερο ποσοστό από τον δικό τους στην Αθήνα και θα ξεφτιλιστουν

    9. Ρε αφήστε τον Ηλία και πληρώστε τα 400 εκατομμύρια που χρωστάτε εσείς οι κλεφτοπασόκοι και τα άλλα 430 που χρωστάνε οι γαλάζιοι συριζαίοι του Βορίδη που τον επαινούν από το κεερφα των λαθρομεταναστών που απαγόρευσε τον Ηλία! Οι κλεφτοπασόκοι αλλάξανε και ΑΦΜ! Οι μόνοι που θέλουν απαγόρευση Ηλία είναι οι λαθρομετανάστες και το ανθελληνικό κλεπτοκρατικό τόξο με μπροστά το πασόκ με τις μίζες από το Κατάρ! Ουστ κλέφτες που ο Άκης και ο Παπαντωνίου πήγαν φυλακή και μιλάτε εσείς για Ηλία, ανθέλληνες του τουρκόφιλου Γιωργάκη και του Ανδρουλάκη. Ηλία σε τρέμουν και το δείχνουν τα γιουσουφάκια του Ερντογάν,του Ζάεφ και των λαθρομεταναστών. Έφτασε η μεγάλη ώρα αδέρφια.

      1. “οι γαλάζιοι συριζαίοι του Βορίδη” !!!!!!!!!!!!!!!!!! ρε τρολάκι του μιζοτάκη τι πίνεις ρε μπαγασάκο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
        Σας τζούζει εκεί στην υπόγα ακόμα και στην σκέψη ότι θα σας ξεφτιλίσει και πάλι όσα κανάλια και να πετσώσετε ακόμα………ΕΤΟΙΜΆΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ!!!!!!!!!!! και τώρα σκατόσογο θα είναι αλλιώς……………………………

    10. Του Κου Δουδωνη εχουν παρει τα μυαλα του αερα επειδη τον καλουσαν τα παλιοκαναλα και νομιζει οτι ειναι καποιος!!! Αντε λαμογια να ξεπληρωσετε το δανειο εκατομυριων που εχετε παρει και αφηστε τον λαο να αποφασισει ποιον θελει για Δημαρχο!!! Αντε ξευτιλισμενοι ψευτοδημοκρατες και ψευτοσοσιαλιστες!!

      1. Προσυπογράφω όλο το κείμενο αλλά άλλαξε το παλιοκάναλα σε τουρκοκάναλα! Όλα τα όλα σωστά!

    11. Όλα τα πατριωτικά κόμματα χωρίς ιδιοτέλεια και μόνο για το καλό της πατρίδας πρέπει πριν είναι πολύ αργά να καθίσουν σε ένα τραπέζι και εφόσον δηλώνουν ότι πάνω απ’όλα είναι το συμφέρον της Ελλάδας να ενωθούν σε ένα κόμμα ισχυρό που πάρα πολλοί χρόνια το περιμένουν να γίνει. Μόνο έτσι δεν θα μπορεί το σύστημα να κυνηγάει συνεχώς τον Ηλία όπως και άλλους πατριώτες. Δυστυχώς αυτό αν δε γίνει τον Ηλία δεν θα τον αφήσουν σε χλωρό κλαρί. Κανείς δεν μπορεί μόνος του. Αν όμως έχεις μαζί σου ένα 15-20% όλους ενωμένους τότε αλλάζει το σκηνικό. Είμαστε πάρα πολλοί και οι υγιείς πατριώτες περιμένουμε μόνο αυτό πολλά χρόνια νιώθοντας εξαπάτηση από πολλούς. Επιτέλους όχι μόνο να δηλώνουν κάποιοι πατριώτες αλλά να είναι κιόλας. Μόνο με την μεγάλη ένωση θα το αποδείξουν. Ο πρώτος που πρέπει να το προσπαθήσει αυτό είναι ο Ηλίας, αλλιώς κακό του κεφαλιού του. Μέχρι και το δικαίωμα να ψηφίζει θα του κόψουν.

      1. Καλά λες, να το προσπαθήσει. Μόνο που στις εκλογές λιβανιζες τον Βελόπουλο, τον κύριο Γιαβολ. Τώρα αναθέτει στον Κασιδιάρη την ευθύνη, να ενεργήσει μέσα από το κελί. Αποκλεισμός σε όσους ζυγιστηκαν και βρέθηκαν ελλειποβαρεις. ” … Να κάτσουμε κάτω να τα βρούνε …”. Όχι συμπατριώτη, να μην τα βρούνε ο κλέφτης με τον κλεμμένο. Και ο χανος που ηγείται των Σπαρτιατών, να ριφθεί στον Καιάδα της πολιτικής. Ήτανε μέχρι να ακουστεί ο Ηλίας. Ας πάει στους χεστες, μαζί με τον αρχι-χεστη της Ελληνικής Λύσσας. Ας βρει ο καθένας μας τον Έλληνα μέσα του και τότε συζητάμε για τους πολέμους που πρέπει να κηρύξουμε.

    12. Πηγαινε να ψοφησεις ρε σαπιλα που θα αποκλεισης τον Κασιδιαρη . Τα αρχιδια θα του κλασετε ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. – Αντε και βγαλε το σκασμο σκατουλα πατημενη.- ΟΥΣΤ !

    13. Το σκατοπασόκ, που κατέστεψε τον τόπο, με τον πορνόγερο να εξασφαλίζει οικονομικά όλες τις πουτάνες του, έχει θράσος και μιλάει. Δεν έπρεπε να ξαναμπεί στη βουλή, αρκετό κακό έκανε στον τόπο. Ασχολήσου με τον αρκουδιάρη επιβήτορα του κόμματός σου κι άσε ήσυχο τον Κασιδιάρη σκουπίδι.

    14. ΠΟΙΟ ΕΡΜΑΙΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΩΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ, ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΤΗΣ ΄΄ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ΄΄ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΤΟΞΟΥ…
      ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΣΑΣ, ΕΡΙΞΕ ΦΩΣ ΣΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ;;;;;;;;
      ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο, ΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΑΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΡΗΜΑΓΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΣΑΣ.

    15. Το κλεφτοΠασόκ από μόνο του στοιχειοθετεί εγκληματική οργάνωση, διότι το σχετικό άρθρο προβλέπει τα εγκλήματα έγιναν για οικονομικό όφελος.
      Το ΠΑΣΟΚ παρέλαβε δημόσιο χρέος στο 29% επί του ΑΕΠ παραδίδοντας το στο 89% το 1989.

    16. βρε παλιοσκυλο εισαι και βουλευτης αντι να πεις οτι θα τα πληρωσουμε τα χρεει μας με δικα μας χρηματα η πρεπει να παμε φυλακη για χρεει προς δημοσιο και τραπεζες και το κομμα να απογορευτη απο αρειο Παγο να κατεβει σε εκλογες βγαζεις και γλωσσα να απαγορευσουν τον Κασιδιαρη να κατεβει σε εκλογες ποιος ειναι εγκληματικη οργανωση αυτος η εσεις που δεν πληρωνεται τα δανεια σας’,

    17. Νικόδημος, ο Χαρδαλιάς γιατί δεν είναι στη φυλακή;

    18. Άντε γαμήσου καριόλη. Καρκίνο στο στόμα να βγάλεις.

      1. Όλο καρκίνους εύχεσαι μωρή τσουλίτσα αλλά όταν τον πάθεις στην μήτρα θα φιλάς την εικόνα της Παναγίας.

    19. Εκεί στο κλεφτοπασόκ ας διαβάσουν τον Οδηγός επιβίωσης για όσους χρωστούν σε τράπεζες γιατί εδώ μιλάμε για κολοσσιαίο σκάνδαλο.

    20. Συμφωνω με τον “φιλελευθερο”. Υπο εναν ορο ομως, ουτε υπερμετρη παρεμβαση του κρατους,ουτε να περιμενουμε το μυθικο “αορατο χερι” της αγορας να ρυθμισει αυτοματα τα παντα. Οσο για τις διεθνεις σχεσεις,οπου υπαγεται και το ζητημα των ανοικτων συνορων, οι τοποθετησεις του Πουτιν ειναι οι μονες ορθες. Ισοτιμες σχεσεις μεταξυ ολων,οχι “εξαιρετικα εθνη” .Αρχες που να ισχυουν για ολους εναντι ολων. Καθε χωρα να ρυθμιζει μονη της τα προβληματα της,χωρις εξωτερικη επιβολη πολιτικων.

    21. Νομοθετικη πρωτοβουλια ειπε ο ΠΑΣΟΚος.
      Ποιος ειπε οτι οι ΝΔουληδες θα υπακουσουν στους ΠΑΣΟΚους? Θα δουμε πως θα εξεληχθει. Προκειται για “νομοθετικη πρωτοβουλια” διοτι δεν διαθετουν πολλα χρηματα για YouTube και λοιπες ψηφιακες πλατφορμες.
      Προσωπικα ενοχλουμαι βαθυτατα, με τα μαγειρεματα, για το ποιος μπορει να βαλει υποψηφιοτητα σε οποιαδηποτε εκλογικη διαδικασια.
      Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ ας κοιταξουν να πληρωσουν αυτα που χρωστανε στους Ελληνες Πολιτες κι ας αφησουν τα κολπα.
      Υπαρχουν Εισαγγελεις που ζουν στην Ελλαδα, να διαταξουν ελεγχο στα οικονομικα ολων ανεξαιρετως των Κομματων?

    22. Οι απόγονοι του Τσουτσουβη του Κουυφοντινα μέλοι του ΠΑΚ που εκπαιδεύτηκαν στη χρήση όπλων, αντιπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ με τις ευλογίες του ιδρυτή τους Ανδρέα Παπανδρέου μιλάνε για εγκληματικές οργανώσεις!!!!!Ντροπή και μόνο ο ορισμός της εγκληματικής οργάνωσης το κόμμα που κατεκλεψε τον τόπο και χρωστάει και στις Μιχαλους να μας το παίζουν δημοκράτες, θα έρθει η ώρα δεν μπορεί καθυστερεί αλλά πάντα έρχεται.,.

    23. Κοινοβουλευτική δικτατορία με τη συνεργεία της δικαιοσύνης, η δημοκρατία δεν είναι εδώ. Οι κλέφτες του δημοσίου χρήματος και οι τσάτσοι της παγκοσμιοποίησης ασχημονούν σε βάρος της χώρας, των πολιτών και του δημοκρατικού πολιτεύματος.

    24. Κλεβουν μεχρι και σημερα μπροστα στα ματια μας με παρανομες εκλογες στημενες.

      Και η (αυτονομη) αστυνομια περιμενει να αλλαξει το αποτελεσμα……ενω την ιδια στιγμη η χωρα εχει καταστραφει.

    25. O Χαρδαλιάς έχει καταδικαστεί 2 φορές πρωτόδικα για 2 διαφορετικές υποθέσεις ως δήμαρχος Βύρωνα, δεν έχει εκδικαστεί το Εφετείο, οι Έλληνες πολίτες πλήρωσαν τα 80.000 πρόστιμο που είχε με απόφαση του Μητσοτάκη, και όμως μπορεί να κατέβει στις εκλογές;

      Μάλιστα την 2η φορά δεν πήγε φυλακή, γιατί του βρήκαν το δικαιολογητικό προ έντιμου βίου, ενώ ήταν ΗΔΗ έξω με αναστολή από πρώτη καταδίκη!

    26. Εγω απορω με τον μαλακα τον Ελληνα πως όλοι αυτοι που μας φερανε σε όλο αυτο το χαλι μας κυβερνανε τοσα χρονια και ολα τα μπουμπουκια ειναι παντα σε θεσεις κλειδια και ολοι αυτοι οι κλεφτες αποκλειουν καποιον απο εκλογες

    27. Η πράσινη συμμορία απλά τρέμει ότι σιγά σιγά θα χάσει και την τρίτη θέση. Τελειωμένη υπόθεση. Το ενεργό πρόβλημα είναι η γαλάζια συμμορία. Εκεί πρέπει να εστιάσει ο πατριωτικός κόσμος.

    28. Μισο Δις χρωσταει το Πασοκ απορω γιατι κανεις οικονομικος Εισαγγελεας δεν επεμβαινει;
      Κανονικα απαγορευεται ενα τετοιο κομμα σαν το Πασοκ στο εθνικο μας Κοινοβουλιο η να συμετασχει σε εκλογε ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

    29. Ουστ γιαλαντζι σοσιαλιστες που ρημαξατε το τοπο γιδια! Μιλατε κι απο πανω! Κανετε και υποδειξεις ευρυθμης λειτουργιας τιυ δημοκρατικου πολιτευματος ! Ο Βαλυρακης που του βουλωσατε αιωνια το στομα ? Η Σημιτικη φαρσοκωμωδια του ευρω που βουλιαξε τη χωρα? Και αλλα πολλα λαικα λαμογια! Ακους Mr. PSI η το ριξες στη…διαιτα? ΓΑΠ εισαι εδω η την εκανες?
      Φορτσα Λιακο οι κκ του “δημοκρατικου” τοξου εχουνε μπερδεψει τις….ορολογιες κατα το δοκουν της μασαμπουκας!

    30. Μα τοσο πια γελοιοι, το μονο που σκεφτονται ειναι να μη ξαναζησουν τον τρομο να τους δειχνει καποιος τα κλεμμένα τους.
      Αυτό που υποτίθεται ότι θα έκανε το ΚΛΕΦΤΟ-ΚΚΕ. Φυσικά στο ΚΚΕ ενδιαφερονται να αρπαζουν μονο τα λεφτα χωρις να πειραζουν τους κλεφτες της κυβερνησης.
      Για να δουμε ομως, οι Σπαρτιατες τι θα κανουν.
      Πανε να την περασουν λούφα χωρις να παρουν θέση οι θρασύδειλοι.
      Αμα παρουν θέση και στηρίξουν τον Ηλία, θα τους κάνει ντα-ντα η ΝΔ και φοβούνται.
      Αλήθεια, Σπαρτιάτες, πήγατε χθες στο ΑΤΜ να πάρετε τα λεφτά που σας έδωσε ο Ηλίας και σωθήκατε;
      Απο μέσα σας τον ευχαριστείτε, απέξω όμως;
      ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΣΗ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.

    31. Ως φιλελεύθερος είμαι αντίθετος στον αποκλεισμό οποιουδήποτε από τις εκλογές, είτε ως υποψήφιου, είτε ως ψηφοφόρου. Ο λαός έχει δικαίωμα να ψηφίσει όποιον θέλει, ακόμη και αν πρόκειται για τον χειρότερο εγκληματία. Αυτό θα έπρεπε να διασφαλίζεται από το Σύνταγμα με αδιαμφισβήτητο τρόπο. Την ποινή στέρησης πολιτικών δικαιωμάτων τη θεωρώ αντιδημοκρατική.
      Η ιστορία που άνοιξε με την απαγόρευση συμμετοχής ολόκληρων κομμάτων και συνδυασμών φοβάμαι ότι θα έχει πολύ άσχημη κατάληξη. Αν κάποια στιγμή τους ξεφύγει κάποιος επίδοξος δικτατορίσκος και εκλέγει, κινδυνεύουν οι σημερινοί κήνσορες να βρεθούν δια παντός εκτός πολιτικής. Δικαιολογίες θα βρεθούν, πχ συμμετείχαν σε κόμματα που χρωστούσαν. Το θέμα είναι ότι οι τωρινοί άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου.

      1. επίσης είμαι υπέρ των ανοιχτών συνόρων, η ελεύθερη αγορά θα φέρει ισορροπία αυτομάτως

        1. Το δεύτερο σχόλιο (περί ανοικτών συνόρων) δεν έχει γραφεί από εμένα που έγραψα το αρχικό σχόλιο. Ο φιλελευθερισμός υποστηρίζει καταρχήν την ελευθερία των ανθρώπων, ατομική και οικονομική, εντος κράτους δικαίου. Για παράδειγμα, υποστηρίζει το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων και την άρση των όποιων αδικαιολόγητων περιορισμών. Δυστυχώς δεν έχουμε ελεύθερη αγορά. Δεν υποστηρίζει τα ανοικτά σύνορα γενικώς. Η λέξη “Φιλελεύθερος”, που σημαίνει φίλος της ελευθερίας, έχει κακοποιηθεί.

    Comments are closed.