ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΦΙΑ, ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΥΣ, ΑΡΠΑΖΟΝΤΑΣ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!

    Κοινοποίηση:
    ΚΟΥΛΑ

    Η Κυβέρνηση επιβάλλει συνεχώς νέους φόρους στους πολίτες, την ίδια στιγμή που είναι ανίκανη να αντιμετωπίσει τη φοροδιαφυγή και το λαθρεμπόριο καυσίμων.

    Ο πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση της εξαπάτησης των πολιτών, οφείλουν μια εξήγηση, για το γεγονός των περιέργων ελέγχων στο λαθρεμπόριο καυσίμων.

    Την ώρα που οι πολίτες στενάζουν από την υπερφορολόγηση, που κόβονται μισθοί, συντάξεις και κοινωνικά επιδόματα. Την ώρα που κοινωνικές δομές καταρρέουν, που καρκινοπαθείς αποκλείονται από θεραπείες, πυροσβεστικά και ασθενοφόρα παραμένουν καθηλωμένα λόγω έλλειψης χρημάτων για τη συντήρησή τους. Την ίδια ώρα, η Κυβέρνηση χαρίζει εκατοντάδες εκατομμύρια επειδή αρνείται να εφαρμόσει τα αυτονόητα.

     

    Και να ήταν μόνο αυτά;

    Ζει και… βασιλεύει η ελληνική μαφία, η οποία με την ανοχή της κυβέρνησης Μητσοτάκη έχει βγει παγανιά το τελευταίο διάστημα κι όποιον πάρει… ο Χάρος. Τους τελευταίους μήνες, η Ελλάδα θυμίζει… Άγρια Δύση! Ενδεικτικό είναι πως εκτελείται ένα συμβόλαιο θανάτου κάθε δύο μήνες (!) με στόχους μέλη της ελληνικής μαφίας.

    Οι εγκληματικές οργανώσεις ξεπλένουν το μαύρο χρήμα σε διάφορες δραστηριότητες όπως φούρνους, βενζινάδικα, εταιρείες καφέ, κάβες, κατασκευαστικές εταιρείες, ξενοδοχεία και… φωτοβολταϊκά πάρκα.

    Για αυτό κρίνεται αναγκαίος ένας ειδικός εισαγγελέας συντονισμού και ανάπτυξης συνεργασίας μεταξύ συναρμόδιων υπηρεσιών, όπως το ΣΔΟΕ, η Αρχή για το ξέπλυμα, η Οικονομική Αστυνομία, και άλλες κρατικές υπηρεσίες για να ακολουθήσουν το χρήμα.

    Μέσα σε όλα αυτά ανώτατα κυβερνητικά στελέχη. Μπλεγμένοι με το μαύρο χρήμα, με λαθρεμπόρια, απόπειρες αλλά και εκτελέσεις δημοσιογράφων και όχι μόνο. Τρία χρόνια φαμίλια Μητσοτάκηδων ισούται με τρία χρόνια ανενόχλητης δράσης από την Καμόρα. Τα συμπεράσματα δικά σας…

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Το σοι αυτο ειναι η καταστροφη της Ελλαδος.Το ψηφισαν για καλυτερο απο τους συριζαιους -αλλοι πολιτικοι απατεωνες- για καλυτερο και αποδειχθηκε τρεις χειροτερο.ο ενας κανει το πρωθυπουργο η αλλη βουλευτινα, ο αλλος βλαχοδημαρχος, η αλλη επικεφαλης ΜΚΟ, γαμπρος διευθυντης, δεν εχει μεινει και κανεις που να μη εχε βολευτει.Ασε παλι με τους “επενδυτες” που καθημερινα εποικουν το τοπο μας.οι πασοκοι αλλο κουμασι κι αυτοι. Δεν εχει μελλον αυτος ο τοπος αν δεν ελθουν τα πραγματα αναποδα και βρεθει ενας πραγματικος ηγετης που να αγαπαει την ελλαδα και τους ελληνες

    2. Τρια χρόνια καταστροφή εθνικη οικονομική κοινωνική ψυχική…τίποτα δεν άφησε όρθιο το βαμπιρ

    3. Ξεφτιλισμενοι μητσοτάκηδες… Όσο και να βρίσω πραγματικά δεν…..

    4. Μια χαρά τους χορευει τους Τούρκους όμως. Ο Ερντογάν συμπλέει μαζί σου Στέφανε. Ζήτησε από,τους Έλληνες να μην ψηφίσουν τον Μητσοτάκη.

    5. Μονο αν στραφεί ο λαός σε πατριωτικό κόμμα θα πέσει μια και καλή αυτή η φασιστική παράταξη, η οποία καλύπτεται πίσω απο τον μανδύα της δημοκρατίας και του δήθεν δεξιού πατριωτισμού. Πλέον η ΝΔ είναι μια άκρως επικίνδυνη παράταξη, καταστροφική για τον Ελληνικό λαό

    6. Ανοίγει και ο φάκελος πλουτισμου Χατζηδάκη και Άδωνι, δεκάδες νέα ακίνητα στην κατοχή τους. Της μίζας το καγκελο

    7. Α ρε Στέφανε εσυ τα λες και τα ξανα λες ,αμ δε που θα βάλουν μυαλό ;! Παλι Κουλη θα ψηφίσουν και Τσιπρα οι κολλημένοι.

    8. Αυτούς ψηφίσαμε, γιαυτό μούγκα τώρα και ας βάλουμε μυαλό…Αν και δεν το βλέπω…Οι περισσότεροι από εμάς είναι μακριά νυχτωμένοι…Οτι παθαίνουμε η θα πάθουμε, μας αξίζει…Και το λέω με πόνο ψυχής…

    9. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΗ ΚΑΙ ΜΕΣΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΛΒΕΤΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΤΑΙΛΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΠΡΩΣΟΠΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΝΙΑΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΜΟΙΣΘΟ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΕΙΑ…ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΘΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΑΙ ΤΩΡΑ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΤΟΤΕ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΟΙ ΒΔΕΛΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ

    10. Η λύση είναι μία και ο μπακλαβάς γωνία . ΗΛΙΑΣ, σου λέω είναι το όνομά του . Τι δεν καταλαβαίνεις ??

      1. Ναι ο Ηλίας καλα τωρα,το τραγικοτερο απ όλα είναι ότι ο πατριωτικός χώρος δεν έχει έναν που να σου εμπνέει εμπιστοσύνη δυστυχώς.

    11. Για καλο…. ΣΚ δειχνετε τη φωτο? Φτου σκορδα Παναγια μου!
      Σταματειστε πια με το Χρυσογιο του τακατακατακατα!
      Ανεμομαζωματα Κουλαρα = Διαβολοσκορπισματα!

    12. Ητάν πάντα ή αρχή τού σκατοψύχη προδότη Κώστα Μητσοτάκη.Καμία επιχείρηση χωρίς μίζα.Γιά αυτό έγιναν οί κλεπτοκράτες οί Μητσοτάκηδες δισεκατομμυριούχοι.Ούτε ένα εύρώ δέν βγάλανε μέ τόν ιδρώτα τους.Ολα κλεμμένα.
      Γιάννης Λάκων

    Comments are closed.