ΤΡΙΤΗ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ: ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΑΜΟΡΑ – ΚΑΜΟΡΑ ΜΑΞΙΜΟΥ: «ΑΙΜΟΔΙΨΗΣ» ΜΑΣΟΝΟΣ, ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ! ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΜΑΦΙΑ Η ΟΜΕΡΤΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ! Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟΑ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ – ΒΡΩΜΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ!

    Κοινοποίηση:
    im_teaser_03-01-2023

    Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ που κυκλοφορεί:

    «ΑΙΜΟΔΙΨΗΣ» ΜΑΣΟΝΟΣ, ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ του ΚΟΥΛΗ. Η ομερτά και ο όρκος της Τεκτονικής Αδελφότητας, καθορίζει το εκλογικό αποτέλεσμα. Σαν τη Μαφία. Η Μεγάλη Στοά εις την υπηρεσία της κυβερνητικής νομενκλατούρας . Ποιος είναι ο χρυσοκάνθαρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου με τις άκρες στα σκοτεινά μονοπάτια».

    1.indd

     

    Διαβάστε ακόμα: Ιταλική Καμόρα – Καμόρα Μαξίμου

    Ο Καζαμίας για την παγκόσμια οικονομία

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. ΠΩ ΠΩ ΑΥΤΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ !!!! ……

    2. Η Στοά της Αχαρνών και Σουρμελή γωνία ιδρύθηκε το 1949 ως φιλανθρωπικό σωματείο με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Καραμανλή ως υπουργού Κοινωνικών Υπηρεσιών.
      Δίπλα στην Σουρμελή 2 μεσοτοιχία η έδρα του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου μέχρι τη μεταφορά του για ξεκαρφωμα στη Πλάκα.

    3. Έχω την εντύπωση ότι στον κώδικα οργάνωσης/λειτουργίας των δικαστηρίων (ή όπως αλλιώς ονομάζεται) προβλέπεται πως οι δικαστικοί απαγορεύεται να συμμετέχουν σε αδελφότητες.
      Επίσης, θα έλεγα ότι είναι τουλάχιστον άκομψο άτομα με θεσμικό ρόλο να φωτογραφίζονται δημόσια αγκαλιά. Τι θέλουν να μας δείξουν, ότι είναι κολλητοί;

    4. ΝΔ η μεγαλύτερη και πιο βρώμικη εγκληματική οργάνωση όλων των εποχών

    5. Στις ΕΤΉΣΙΕΣ εξετάσεις της ΣΧΟΛΗΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ο κύριος αυτός δίνει ΟΝΟΜΑΤΑ δικών τους παιδιών στην επιτροπή που πρέπει πάση θυσία να περάσουν τις εξετάσεις και να γίνουν δικαστές ? Έλα, Αλέκο, μας πήραν άσχημα χαμπάρι. Και μετά αυτοί οι δικαστές θα είναι ανεξάρτητοι, ΧΑ ΧΑ ΧΑ, που να ήξερε ο κόσμος τι γίνεται ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ. Άνθρωπος δεν θα πάταγε στα δικαστήρια …

      1. ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΠΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΝΙΣΜΕΝΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ…

    Comments are closed.